in , ,

Corruptiers weigeren op te stappen!

8030045451 cf7f3c72b0 Teeven1

van-reij

En nu is het genoeg schreeuwt het Nederlandse volk, opzouten met die corruptie en het old boys netwerk. Alle politici worden beïnvloed door handjeklap van lobbyisten in alle vormen en maten. De VVD politici kunnen geen schone handen hebben want ze zitten allen in het zakenleven of hebben samen gestudeerd in Leiden en zaten bij Minerva.

Van Reij een verhaal apart, 2 jaar geleden beschuldigd van corruptie en manipulatie van een burgemeester benoeming. Ook nog een verkiezingsfraude zaakje op de koop toe in 2014.

Na al deze rampspoed voor Dhr van Reij werd hij ook nog uit de VVD gegooid en zijn “vrienden van de VVD lieten hem barsten. Hij die zoveel voor Limburg gedaan zou hebben, hij kan het nog niet bevatten, beschuldigd van onoorbare dingen . een schande is het roept hij. Ze stonden met een aanvalsteam voor de deur en namen alles in beslag tot en met de iPod van de vrouw. Er zou wel eens iets belastend kunnen zijn.

teeven

Ook gebeurt het dat staatssecretaris Teeven een telefoongesprek gehad heeft met van Reij, Maar de Tap die op Van Reij’s nummer stond , doet het ineens niet meer. Toevallig en heel gelukkig voor Teeven. Je Bent vrinden door dik en dun, maar nu even niet want het pluche loopt gevaar.

opstelten

Opa Ivo, minister van justitie, vindt het allemaal maar raar en het recht dient zijn loop te hebben. Met andere woorden ga rustig slapen er is niets aan de hand en het zal nu ook weer niets worden. Maar die opname is zoek en blijft zoek. Ook opa Ivo wordt nu betrokken bij het corruptieschandaal, dus laat vallen die vent. Onze banen lopen gevaar en de rechtsspraak. Want wie dit gelooft is wel erg naïef.

Teeven en Opstelten, de grote leiders, de veelbelovende crime fighters worden door anderen partijgenoten flink in het zonnetje gezet, zelfs burgemeesters van de VVD vallen ten prooi aan hebzucht, arrogantie en machtsmisbruik.

verver

Deze dame, Verver, ex burgemeester van Schiedam wordt verguisd en door de publieke opinie te kakken gezet. Ze snapt het zelf niet, Waaat !! “roept ze” Ik ben altijd integer geweest en heb mij niets toegeëigend. Jammer genoeg zijn de standaarden van de Vereniging van Dieven anders dan de maatschappelijke standaard. De VVD is een gevaar voor ons land geworden en hun ministers zijn niet integer te noemen en blaken van enthousiasme om hun zak gevuld te laten raken over de ruggen van de staat en bevolking. Hier mensen, zitten we niet echt op te wachten. De beerput gaat open, zei het langzaam, maar in de toekomst zullen alle VVD leden lid zijn van de criminele organisatie. En zich moeten verantwoorden aan het volk.

Iets zegt mij dat dit geen parlementaire enquête wordt maar een volksgericht dat zijn weerga niet kent. Corruptie was in de lage landen nooit bekend, wel vermoed, nu breekt het in alle hevigheid uit en dat zal gevolgen hebben voor deze politici, ze zijn er voor het volk en niet voor zichzelf.

Ivo, Fred en Wilma dienen over hun schouders te kijken want het volk gaat zich roeren en de daders zullen gestraft worden. Van Reij zorgt er wel voor want die gaat nu uit de school klappen voor het gerecht. Hulp van VVD vrinden is ver te zoeken dus moet de bal bij een ander gelegd worden.

Opstelten en Teeven kunnen dan opstappen, en ook voor de rechter gebracht worden voor het aantasten van de rechtsstaat. Mits er een Lone wolf opstaat en de heren liquideert in Amsterdam.

Lees verder via UrubiN.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15227654376 889b0583de ebola1

Spaanse geheime dienst onderschept jihadistische plannen om ebola-virus als wapen in te zetten

6192741495 df015936eb te koop1

Iedereen wordt dubbel en dwars uitgeknepen: Belasting eigen woning weer hoger