in

Dat was dat, Koning: coronavirus kunnen we niet stoppen, eenzaamheidsvirus wel

Koning Willem-Alexander heeft in een toespraak tot het Nederlandse volk zijn medeleven betuigd aan de slachtoffers van het coronavirus, zijn waardering uitgesproken voor iedereen die bijdraagt aan de strijd tegen het virus en opgeroepen om eenzaamheid te bestrijden.

De speech werd vanmiddag opgenomen in zijn werkkamer in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag en aan het begin van de avond uitgezonden.

De koning zei dat mensen op dit moment uitzonderlijke prestaties leveren, bijvoorbeeld artsen en verpleegkundigen. “We zijn trots op onze zorgprofessionals en de hele medische sector”, zei hij.

Maar hij stond ook stil bij andere beroepsgroepen.

“Mensen die onmisbaar zijn om te voorkomen dat het openbare leven stilvalt: mensen in de logistiek, de supermarkt, de schoonmaak, ict, het onderwijs, kinderopvang, het openbaar vervoer, bij de politie en al die anderen. Zonder u gaat het gewoonweg niet. Heel veel dank!”

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Steun mij, zodat ik u op de hoogte kan houden!

Tikkie | PayPal

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. En wat bereiken we hiermee? Ik had pas weer een beetje respect kunnen krijgen als hij had afgezien van min. een half jaar zijn onterechte toelage’s en van zijn hele familie. DAT had iets betekend, maar nietszeggende woorden, die ook nog eens niet van hemzelf waren, hebben we niets aan.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Alle 355 burgemeesters bereiden lockdown-scenario voor

Pas op voor alcomobilisten komende tijd! Politie controleert minder op de weg, alcoholcontroles opgeschort