in , ,

De beelden: Obama is de huidige echte president van de Verenigde Staten, Biden is marionet

Barack Obama

Het is duidelijk dat Joe Biden niet de echte president van de Verenigde Staten is. Hij heeft niet het vermogen of de autoriteit om een vraag van een journalist in zijn eigen woorden te beantwoorden.

Wanneer hij toch vanuit zijn eigen originaliteit lijkt te spreken, bijvoorbeeld over of over een bezoek aan , wordt hij onmiddellijk tegengesproken door ‘zijn eigen' regering.

Men kan aanvoeren dat hij slechts zijn presidentiële gezag delegeert aan degenen die hij geschikt acht om het uit te oefenen. Maar als hij niet zelf de vraag van een journalist mag kiezen en als hij geen landen mag bezoeken die hij wenst te bezoeken, dan zal hij ook niet zelf zijn gezag mogen delegeren.

In werkelijkheid is dit een argument dat ik niet echt hoef te maken omdat de meerderheid van de Amerikanen al niet gelooft dat Biden het land leidt, meldt The Expose.

Dus hij is niet de president van de Verenigde Staten. Hij is de stroman, in feite is hij de zondebok voor de echte president. Dat is natuurlijk de grootste democratische die mogelijk is in een presidentiële .

Een fraude die wordt gepleegd door degenen die beweren dat de grootste bedreiging voor ‘onze democratie' de mogelijkheid is dat hun electorale tegenstanders meer stemmen krijgen dan zij, of erger nog, dat zij meer getelde stemmen krijgen dan zij.

Terwijl dat natuurlijk geen bedreiging voor de democratie is.

Dat is juist de definitie van democratie. Een definitie die zij proberen te corrumperen, terwijl zij ten onrechte beweren dat zij de integriteit ervan willen beschermen als dekmantel voor hun ervan, als een transparant vals verhaal dat hun dictatoriale ambitie verbergt.

{…}

Iedereen negeerde een droevige en verloren Joe Biden toen hem bezocht in het Witte Huis op 2022april 5. Alle aandacht ging uit naar Obama. Nancy Pelosi kuste zelfs Obama's hand, alsof hij de Messias of de Paus was.

Obama grapte bij zijn recente bezoek aan het Witte Huis op 5 april, dat hij nog steeds de president was en Joe Biden nog steeds zijn VP.

Het buitenlands beleid van Biden wordt omschreven als Obama2.

Het beleid inzake …

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vintage black typewriter

Nieuwe beroepsgroep gecreëerd door Rutte, direct solliciteren: De WOB zwartlakker

pfizer e1612111407267

Op welke basis claimde Pfizer hun 95% effectiviteit?