in , ,

Aanloop van WWI en WWII in herhaling voor WWIII: Britten verklaren oorlog aan Rusland

src:https://www.dr-rath-foundation.org/2016/05/awareness-of-the-constructs-nazi-roots-becoming-mainstream/

Er bestaat een grote kans dat Tobias Ellwood, hoofd van de “Defensiecommissie” van het Britse parlement, ons allemaal, elke mens op aarde, laat omkomen in een nucleaire vuurzee, schrijft Kurt Nimmo.

Stap voor stap worden de mensen in het Verenigd Koninkrijk voorbereid op oorlog.

“Groot-Brittannië moet direct oorlog voeren tegen Rusland, we zijn in oorlog in Europa, we moeten overgaan tot de staat van beleg.

-Tobias Ellwood, hoofd van de defensiecommissie van het Britse parlement.

Ellwoods hoogst onverantwoordelijke en misdadig krankzinnige opmerking komt minder dan twee weken nadat Samantha Power, baas van de subversieve USAID van de regering van de , zei dat de regering van de VS, de NAVO en de EU in oorlog zijn met Rusland. Power leverde haar oorlogszuchtige kreet – vol en halve waarheden – aan een ontvankelijke CNN, een propagandakanaal dat geld blijft verliezen.

Samantha Power, het hoofd van USAID, geeft toe dat de VS in oorlog is met Rusland met de handen van Oekraïners.

“Oekraïners doen de gevechten” – Samantha Power

https://twitter.com/AZgeopolitics/status/1630608463494627332

Mevrouw Power, getrouwd met Cass Sunstein (die ooit opriep tot het ondermijnen van online taalgebruik in een “cognitieve infiltratie“-operatie), hielp bij het organiseren van de slachting van 30.000 Libiërs toen ze “diende” in de regering-.

Geweldig om hier in Boedapest te zijn met
@USAmbHungary
waar
@USAID
net nieuwe, lokaal aangestuurde initiatieven heeft gelanceerd om onafhankelijke media te helpen gedijen en een nieuw publiek te bereiken, corruptie aan te pakken en de burgerbetrokkenheid te vergroten.

Je weet dat er iets aan de hand is als de “beheerder” van USAID, berucht om het ondermijnen van buitenlandse regeringen, naar Boedapest gaat om “lokaal gestuurde initiatieven” te helpen, met andere woorden, samenzweren met politieke oppositiegroepen om een kleurenrevolutie te ontketenen tegen de gekozen regering van Viktor Orbán, een fervent criticus van de inmenging van de VS/EU in Oekraïne en Oost-Europa.

En dit is de reden waarom Samantha Power van Orbán af wil.

“Ik herinner u eraan dat Hongarije een democratisch land is dat lid is van de en de NAVO,” schrijft The American Conservative.

Het wordt geleid door een regering die herverkiezingen won in een aardverschuiving in 2022 die algemeen erkend werd als vrij en eerlijk. Dit is ook een regering die de door de Verenigde Staten geleide strategie om de oorlog tussen Rusland en Oekraïne te verlengen niet steunt… Het is duidelijk dat het land rijp is voor een kleurenrevolutie, en Samantha Power is er om te helpen.

Hier is een interessante en verhelderende Twitterdraad.

In 2013 onthulde een Oekraïense wetgever dat de Amerikaanse ambassade in Kiev honderden specialisten had opgeleid om moderne informatieoorlogstechnieken te gebruiken om de publieke opinie te manipuleren, protesten te organiseren en uiteindelijk een burgeroorlog in Oekraïne te ontketenen:

“In mijn rol als vertegenwoordiger van het Oekraïense volk hebben activisten van de publieke organisatie… https://t.co/bl9Op1fQGs

Pyatt en Power zijn van plan de “regimewisseling” sjabloon in Hongarije te gebruiken om Orbán uit de weg te ruimen. Maar “regimewisseling” kleurrevoluties zijn niet meer zo effectief als ze ooit waren.

Zo mislukte een poging om Kazachstan, een door land ingesloten land aan de grens met Rusland, te ondermijnen jammerlijk. Een andere ondermijningsoperatie tegen Kirgizië, of anders de Kirgizische Republiek, een Centraal-Aziatisch land aan de zuidelijke grens van Kazachstan, slaagde daar evenmin in.

“Inlichtingendiensten van de NAVO en hun middelen hebben mogelijk een gelijktijdig kleurrevolutie-offensief in heel Centraal-Azië voorbereid,” schrijft Pepe Escobar voor The Cradle.

De [Kirgizische] operatie begon voorgoed te ontsporen toen Kazachse troepen – met de hulp van Russische/CSTO [Collective Security Treaty Organization] intel – de controle heroverden over de vernielde luchthaven van Almaty, die zou worden omgevormd tot een knooppunt voor het ontvangen van buitenlandse militaire voorraden.

Rusland is zich terdege bewust van de talrijke pogingen van de Amerikaanse regering om regimewisselingen af te dwingen in landen die op de neoliberale hitlijst staan. In december 2021 kwamen Servië en Rusland overeen te vechten tegen door de VS (en Britten en Turken) geïnitieerde kleurrevoluties, die door het neoliberale propagandakanaal Reuters worden omschreven als “volksopstanden”.

Bovendien is volgens het Internationaal Republikeins Instituut het concept zelf van kleurenrevolutie en regimeverandering Russische propaganda.

“De Russische regering beweerde dat deze revoluties werden uitgelokt door de VS en andere buitenlandse mogendheden,” betoogt Krišjānis Bušs, een Senior Associate bij COBALT Letland, een juridische organisatie die gelieerd is aan de Letse Private Equity en Venture Capital Association, een “private equity en venture capital” organisatie, dat wil zeggen het zoveelste neoliberale complot.

Opgemerkt zij dat het International Republican Institute (IRI) een belangrijk onderdeel is van de organisatie voor regimewisseling National Endowment for Democracy (NED). Het werkt hand in hand met Samantha Power's USAID.

Lindsey Graham, de senator uit Zuid-Carolina die Vladimir Poetin wil laten vermoorden, is een deelnemer van het IRI, samen met Mitt Romney, Marco Rubio en de met de Bush-misdaadfamilie geassocieerde Brent Scowcroft. De informatie over de raad van bestuur van de IRI is van het internet verwijderd.

Ondanks de bewering van Krišjānis Bušs dat kleurrevoluties een verzinsel zijn van Russische paranoia, is er voldoende bewijs dat bovengenoemde organisaties wel degelijk betrokken zijn bij neoliberale operaties voor regimeverandering. (Voor een enigszins gedateerde historische referentie, zie “Color-Coded Revolutions: The Origins of World War III” van Andrew Gavin Marshall).

De gemengde resultaten van de traditionele mechanismen voor regimeverandering – in Oekraïne, Joegoslavië, Georgië, Belarus, Myanmar, het (Arabische Lente) en elders – hebben geleid tot een meer directe, minder heimelijke poging om Vladimir Poetin af te zetten en de Russische Federatie omver te werpen.

Tobias Ellwood en Samantha Power willen dat u weet dat “wij” in oorlog zijn met Rusland. Ellwood wil het onderbezette en zwaar onderbewapende Britse leger maar al te graag in de Russische vleesmolen loodsen ( aan Bakhmut), terwijl Power voorlopig tevreden is met de voortdurende slachting van Oekraïense soldaten, waarvan er velen in de mesbladen van de Russische vleesmolen worden geperst.

Zowel Power als Ellwood beseffen dat, wil het plan om Rusland te vernietigen slagen, de regering van de VS, de NAVO en de pathetische legers van het “collectieve Westen” een directere rol zullen moeten spelen in de gevechten.

Als dat gebeurt, en dat is precies wat deze psychopaten willen, zal de eventualiteit van thermonucleaire vernietiging niet ver achterblijven.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuw dieptepunt: Toeslagenouders zingen ‘Het duurt te lang’ in Tweede Kamer ipv hooivorken

Amerikanen in paniek, Duitsers hebben Stockholm-syndroom: “Pro-Oekraïense groep” (NATO deep state) heeft Nord Stream pijplijn opgeblazen