in

Nederland vuistdiep in frauderend stemmachine bedrijf Smartmatic 

stem fraude

Nog steeds speelt het verhaal van de enorme verkiezingsfraude in de VS en hoe dat in ‘s hemelsnaam heeft kunnen plaatsvinden.

Natuurlijk zijn er zoals altijd ook weer duidelijke sporen naar Nederland en is het CDA, de partij van Hugo de Jonge, niet blij met onze vragen.

Eerlijke verkiezingen zijn de basis van iedere democratie. En dat is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend.

We hebben allemaal de perikelen kunnen volgen rondom de fraude bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Iets dat door de overwegend linkse media terzijde wordt geschoven als onbewezen, maar wat wel degelijk heeft plaatsgevonden.

Bij die stemmenfraude zijn er altijd twee namen die prominent naar voren komen, want beiden zijn betrokken bij de stemmachines in de Verenigde Staten. De eerste is Dominion Voting Systems en de tweede is Smartmatic.

De mainstream media doen hun uiterste best om te zeggen dat er geen enkel verband is tussen beide bedrijven, maar Rudy Giuliani, de voormalig burgemeester van New York en persoonlijk advocaat van Donald Trump, zegt iets anders.

Hij zegt dat de stemmachines van Dominion worden bestuurd door software van Smartmatic en aangezien het de software is die de uitslag bepaalt, is Smartmatic dan ook het bedrijf waar je naar moet kijken.

Verder zegt Giuliani dat Smartmatic via een ander bedrijf, Indra Sistemas uit Spanje, eigenaar is van Dominian Voting Systems.

Indra Sistemas heeft weer een hele nauwe samenwerking met Microsoft en daar hebben we ons aller Bill Gates weer. Niet alleen Indra Sistemas heeft hele nauwe banden met Microsoft, maar ook Smartmatic.

Ook Roger Stone, voormalig campagneadviseur van Donald Trump, legt de verbanden tussen Bill Gates, Microsoft, Dominion, Smartmatic en anderen bloot.

Smartmatic dat haar formele hoofdkantoor in Amsterdam heeft gevestigd, is een bedrijf dat in Venezuela al heeft laten zien niet vies te zijn van stemfraude. Hoe dat destijds in z’n werk ging wordt in detail uitgelegd door advocaat Sidney Powell in de navolgende video.

In die video wordt ook nog iets anders duidelijk:

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9dd474e54ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714e712d7bd69348 640 corona hospital

Levensbedreigende schimmel ontdekt bij kwart coronapatiënten op IC

orkaan

Orkaanseizoen 2020 voorspelt weinig goeds voor de toekomst