in

De beer is los: Poetin is uit op ISIS bloedbad

Tja, het heeft even geduurd, maar na grofweg een week of zes wordt ook de mainstream media wakker in de vorm van nu.nl, die eindelijk eens bericht over wat wij alternatieve jongens en meisjes al sinds 30 september, de start van de Russische activiteiten in ë berichten, namelijk, dat de ‘Russische campagne tegen IS effectiever is dan de Amerikaanse’

Uiteraard is het stukje nog wel een tikje terughoudend, en wordt er nadrukkelijk op gewezen dat deze informatie komt van de Rus Sergei Naryshkin op de Russische nieuwssite Sputnik. Maar in feite is het gewoon weer een stukje wat we kunnen archiveren onder de noemer “ is nat”, want dat de Russen effectiever zijn is logisch omdat zij geen verschil maken tussen terrroisten, gematigd, ISIS of van andere pluimage. Wat voor soort terrorist het ook is, Poeti heeft slechts 1 cadeautje voor je, en dat valt op je hoofd en zegt boem, en wat dat betreft is het al kerstmis want Santa Vlad heeft heel veel van deze cadeautjes meegebracht, genoeg voor allemaal. Sterker nog, zojuist kwamen er berichten binnen dat Rusland de slagkracht heeft verdubbeld in Syrië. En dat nadat de Russen onlangs nog 500 olie trucks van ISIS vernietigde, ja u leest het goed diezelfde trucks die de en het westen al twee jaar lang niet konden vinden!

En dan nog zijn er media bronnen die “wat anders” durven te beweren. Tsk… Shame on them!

Daar komt uiteraard bij dat de VS ook helemaal geen einde aan ISIS willen maken, ze willen slechts een instabiel want de strijd is niet tegen terrorisme maar voor het behoud van de Petrodollar. En ? Ach die hobbelt er wel weer slaafs achteraan. bombardeert uit machtsvertooon en vergelding voor de in Parijs wat lege gebouwen, Nederland doet ook een duit in het zakje in met de paar F16’s die we van het defensie budget nog in de lucht kunnen houden, en dan lijkt het er wel weer een beetje op.

Poetin daarentegen helpt een bondgenoot, en samen met Syrie, Iran en zelfs de Chinezen heeft de Russische beer een coalitie opgezet waar die van het westen een puntje aan kan zuigen. Rutte zou zeggen, om je vingers er bij af te likken. Kortom, waar het westen wat vlieguurtjes maakt voor de bühne  speelt Vlad geen spelletjes en maakt gehakt van elk type haatbaard die hij tegenkomt. Is het dan raar dat deze benadering wat meer effect sorteert?

Lees verder bij de Bron: Urubin


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rutte waarschuwt: Leg alvast uw zuurverdiende geld opzij voor de fiscus als het belastingplan strandt

Journalisten uit heel Europa dagen Europees Parlement voor de rechtbank