in , , , ,

De diplomatieke Nederland-Turkije rel is omgeven met een luchtje

1 Rutteerdogan e1467287543340

Voor wie het nieuws dit afgelopen weekend heeft gevolgd, waren het een paar spannende dagen.

Een nog niet eerder meegemaakte diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije die van alle kanten uit de hand dreigt te lopen.

De Turkse vrijmetselaar Erdogan die alles in het werk stelt om stemmen te ronselen voor zijn referendum volgende maand, waarbij hij, bij een voor hem positieve uitslag, ongekende dictatoriale macht krijgt.

Alhoewel er best wel veel Turken wakker zijn en helemaal niets moeten hebben van die brulboei, is er bij de meerderheid toch een soort verering voor die man, vergelijkbaar met de verering die de Duitsers destijds hadden voor Hitler.

Officieel is het nog geen gelopen race met dat referendum en wordt dit opgevoerd als reden dat Erdogan zijn complete ministersploeg door Europa stuurt om daar voor hem stemmen te gaan ronselen. Turken in het buitenland, ook als ze ze ingezetene zijn in een ander land, blijven stemrecht houden in Turkije.

Een korte samenvatting van de gebeurtenissen zoals dat staat bij Xander Nieuws:

De flinke diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije, ontstaan na grove scheldpartijen en dreigementen uit Ankara met sancties als Den Haag niet twee ministers zou toelaten om campagne te voeren voor het cruciale Turkse referendum op 16 april, komt niet uit de lucht vallen. Hooggeplaatste leden van de heersende islamistische AK Partij van president dictator Recep Tayyip Erdogan dreigden de afgelopen jaren al vaker de grote Turkse minderheid in Europa te mobiliseren om ‘de belangen’ van Turkije en de islam te ‘verdedigen’. Het definitieve startschot lijkt nu te zijn gelost.

Eerst kreeg minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu geen toestemming om in Nederland te landen, omdat hij in Rotterdam campagne wilde voeren voor het zeer omstreden referendum op 16 april, waarmee Erdogan vrijwel onbeperkte macht naar zich toe wil trekken. Na bezwaren uit Den Haag dreigde de minister onmiddellijk met sancties. Deze schaamteloze chantage, gepaard met idiote scheldwoorden zoals ‘Nazi’s’ en ‘fascisten’, viel bepaald niet goed bij de regering Rutte.

Vervolgens voerden de Turken hun provocaties verder op door minister van Familiezaken Fatma Betül Sayan met de auto naar Rotterdam te sturen. Zij negeerde alle officiële waarschuwingen dit niet te doen, en werd dan ook tot ongewenste vreemdeling verklaard en terug naar de Duitse grens gereden. Ondertussen was een grote groep protesterende pro-Erdogan demonstranten begonnen met het gooien van stenen en andere voorwerpen naar de politie, die vervolgens met waterkanonnen moest ingrijpen.

De Turkse regering dreigt Nederland nu met ‘de hardst mogelijke maatregelen’, en de Nederlandse ambassadeur mag voorlopig niet terugkeren naar Ankara. Eerder besloot ook Duitsland dat de politieke campagne van Turkse ministers ongewenst was, wat Berlijn eveneens op een ‘Nazi’s / fascisten’ scheldkanonnade kwam te staan. Oostenrijk wil nu vergelijkbare maatregelen als Duitsland en Nederland treffen.

Net zoals met “de Turkse coup” vorig jaar, heeft het hele gebeuren in Rotterdam ook iets operette-achtigs. Alsof er een toneelstukje wordt opgevoerd voor de bevolking.

Erdogan die een ingestudeerd stukje in de microfoon staat te brallen en Rutte die net doet alsof er hele zware besluiten zijn genomen, maar die gewoon fris en vrolijk weer aanschuift bij het volgende praatprogramma.

De leiders van de Europese Unie die allemaal, stuk voor stuk, oorverdovend stil blijven, alsof hier dingen gebeuren die hen helemaal niet aangaan.

Iets anders wat heel erg opvalt, is de heel on-Nederlandse benadering van deze situatie.

Normaal gesproken laat Nederland iemand van een collega NAVO land een toespraak houden op het Malieveld ofzo, een plek waar helemaal niemand er last van heeft, na afloop vindt iedereen elkaar geweldig en de dag erop is alles weer gewoon vergeten.

Dat gebeurt niet en er wordt zelfs een Turkse minister aangehouden op 30 meter afstand van het Turkse consulaat en een mega rel is geboren.

Dat zou logisch zijn als het theaterstuk van afgelopen weekend onderdeel uitmaakt van het script.

Feit is dat Erdogan een vrijmetselaar is die van zijn superieuren toestemming/opdracht heeft gekregen om de rol van dictator te spelen. Zoals wij in eerdere artikelen aangaven, zal hij waarschijnlijk een cruciale rol gaan spelen bij het tot stand komen van de Derde Wereldoorlog.

Er is echter voor de machthebbers nóg een hele goede reden voor theaterstukjes zoals afgelopen weekend en die die misschien nog zullen volgen. En die heet het Kalergiplan.

In zijn boek “Praktisch Idealisme” legt Kalergi uit dat de bewoners van het toekomstige Europese Rijk niet langer de mensen zijn die er historisch altijd hebben gewoond, maar dat in plaats daarvan er een soort sub-menselijke soort zal ontstaan door het vermengen van rassen. Hij stelt dat de oorspronkelijke bewoners vermengd moeten worden met andere rassen en culturen zoals donkere of Aziatische mensen, waarbij uiteindelijk een “kudde” zal ontstaan zonder enige identiteit en vooral één die gemakkelijk door de elite onder controle te houden is.

Kalergi pleit verder dat de individuele landen niet langer zelfbeschikkingsrecht zullen hebben en deze individuele landen zullen door gebruik te maken van etnisch separatistische bewegingen en massa-immigratie uiteindelijk geheel verdwijnen. Om Europa door de elite te kunnen laten controleren wil Kalergi de oorspronkelijke bevolking veranderen in een mengsel van zwarten, witten en Aziaten.

Op dit moment zwerven er in het Midden Oosten nog een kleine 5 miljoen Syrische vluchtelingen rond, waarvan er krap 3 miljoen staan geregistreerd in Turkije.

Volgens de laatste berichten, terwijl iedereen even de andere kant op keek, heeft Amerika toch eindelijk haar zin en treft nu voorbereidingen om 2.500 man troepen Syrië binnen te brengen voor “het verslaan van ISIS”.

Dat de Syrische president Assad hier geen toestemming voor heeft gegeven en het dan ook een invasie door Amerika noemt, is klaarblijkelijk even bijzaak.

Los van alle verdere gevolgen zal dit nog veel meer Syrische vluchtelingen tot gevolg hebben.

Wat nu als “het diplomatieke incident” zodanig uit de hand gaat lopen dat een “getergde Erdogan” uiteindelijk geen andere oplossing ziet, behalve de sluizen richting Europa wijd openzetten voor de vluchtelingen en alle andere gelukszoekers?

Hebben we dan niet precies de situatie die de machthebbers willen? En uit vele hoeken zal begrip zijn voor deze handeling van Erdogan want wat die Nederlanders deden…. En daar gaat het om, een alibi. Daarvoor was het vrijreizen incident te klein en dus moet er wat groters komen. Dat lijkt tot op dit moment te lukken.

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trump debt

Zal de astronomisch hoge schuldencreatie in de VS Trump parten gaan spelen? 

nos

Journalist na Turkse rellen: “De NOS laat gewoon de waarheid weg en liegt tegen de kijker”