Zal de astronomisch hoge schuldencreatie in de VS Trump parten gaan spelen? 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Bart schreef:

  Het hele leven is een lening als je het goed bekijkt. Wij leven in een wereld die geen geld heeft. We leven in een maatschappij die zelf ook geld leent anders is er namelijk geen geld. Met dat geleende geld worden er huizen en gebouwen gebouwd, die mensen kunnen zo een gebouw “kopen” met een lening. Die mensen die het lenen nemen vervolgens weer een lening op een auto. Ze willen wat in het leven dus ze beginnen aan kinderen. Dat kind gaat naar school van geleend geld en blijft dus ook automatisch achter met schulden. Vervolgens komt er een extra lening om hun leningen weer deels mee af te kunnen lossen.
  Eigenlijk is alles om ons heen nep en geleend.
  De banken zijn de NWO. Met geld kunnen ze elke vijand de kop indrukken -door de vijand van de tegenstander te financieren. Een visieuze cirkel van “schuld en oorlog..” Geld en bankiers gijzelen de mensheid.

  De ongelijkheid en hoe men dit in stand houdt
  Op de wereld lopen erg foute mensen rond [de rijken de zgn. Elite] -deze bezitten de ‘sleutels’ van een erg FOUT verdeel & heers systeem !! Oftewel -er is wel continue stromen geld voor oorlogvoeren -en vooral ook ‘voor heel veel diepe diepe ellende in stand wordt gehouden. In plaats van globaal mensen een menswaardig bestaan te geven. is er een Elitaire groep Rijken -welke al eeuwenlang in wisselende samenstellingen -elkaar aan het vervangen zijn [elkaar de stoelen toe schuiven]. Deze elitaire groep(en) proberen mensen zoveel mogelijk [nu digitaal] -in een minimalistisch keurslijf te rijgen en [vooral] dom te houden -en in een ganzenmars te laten bewegen !
  (zo werkt het kapitalisme ).

Geef jouw mening