in ,

De foto’s die Opstelten voor ons achterhoudt

Voor de minister van Veiligheid en Justitie zijn er twee groepen verkeersovertreders. In de eerste groep zitten u en ik. Na een overtreding krijgen we een boete thuisgestuurd, en als we niet betalen hebben we een groot probleem. De tweede groep kan vrolijk lachen naar de snelheidscamera’s en het gaspedaal nog wat dieper intrappen, zonder ooit een boete te zien.

Die tweede groep, dat zijn automobilisten met een auto met buitenlands kenteken. Een gevoelig onderwerp voor Opstelten, weet ik inmiddels. Bij het ministerie Veiligheid en Justitie zitten de luiken potdicht en de minister houdt inmiddels zelfs de rechter voor de gek.

Dat zit zo. In de zomer van 2013 meldt een bron me dat flitsfoto’s van veel buitenlandse kentekens verdwijnen zonder dat er iets mee wordt gedaan. De computer herkent ze niet, dus komt er een agent aan te pas. Die ziet de herkomst van het kenteken, en… gooit de foto in het ‘ronde archief’. Dat is ambtenarentaal voor de prullenbak.

Natuurlijk. Die snelheidscamera’s hangen er al lang niet meer alleen voor de verkeersveiligheid. Het gaat om de, volgens de rijdende rechter, ‘verrotte één miljard euro‘ die het CJIB moet binnenharken.

Lees verder via RTL Nieuws.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaar Wakker
3 jaren geleden

Ik dacht altijd dat Nederland een bijzonder land was. Een land waar geen corruptie was. Een land waar alles goed en eerlijk geregeld was. De wegen waren ook zo recht en zo vlak … De straten waren ook zo goed geveegd. En alle stoplichten werkten. De belastingdruk is extreem hoog maar ik troostte mij met het argument dat rijken solidair waren met de armen.
In 2010 ging ik met pre-pensioen na een drukke baan en ik ging meer lezen op internet omdat de TV niets te bieden had anders dan bagger. Ik zag op internet goed onderbouwde presentaties en ik begon langzaam te zien hoe de wereld er werkelijk uit ziet. Ik was niet kieskeurig en las alles. Van aliens, 9/11, Fukushima, banken, illuminati, skull & bones, FED, hollow earth, galactic federation, GMO, neo-nazi, Khazarische maffia, corrupte medische industrie, chemtrails, Bilderberg, Lucifer, vaticaan, satanische moorden, Phil Schneider, FEMA kampen, NSA, Agenda 21 … En dit is nog maar een klein beetje. Mijn wereldbeeld is voor 100 % veranderd. Eerst dacht ik nog dat alles zich voornamelijk in de VS afspeelde totdat steeds meer doorsijpelde dat het in NL geen haar beter is …. Sterker: NL speelde bij de vorming van de BIS bank en de oprichting van Bilderberg en ook van de EU een heel belangrijke rol. Sterker: Nazi spion bernard (nee, geen hoofdletter voor deze man) speelde een prominente rol bij de vorming van de Bilderberg groep.
Verder zag ik in langzaamaan ook in NL een toenemende neiging van de overheid alles te willen beheersen. Van volledig doorgeschoten flitscamera’s, parkeer terreur, nu passen voor afvalcontainers en noem maar op. We zien een overheid die burgers buiten spel zet en besluiten neemt tegen de wil van de bevolking terwijl steeds meer bevoegdheden aan het niet democratische Brussel worden gegeven. Over MH 17 mogen de burgers nog steeds niets weten. Rutte weet niet anders dan stom te lachen en legt referenda gewoon naast zich neer. Nederland mag zich geen democratie noemen !!!
Nog steeds is het in NL erg stil … Nog steeds zijn veel mensen veel te druk beizg met hun dagelijks inkomen en slikken zij alle regels en wringen zij zich steeds meer in een keurslijf.
En als je ze aanspreekt zeggen zij dat dat al die verhalen toch conspiracy is.
Alleen zijn het er nu wel erg veel …. en op internet is zoveel grondige informatie te vinden.
En ja het is echt conspiracy. Een giga samenzwering tegen de mensen van deze aarde.
Orwell 1984 is in volle gang. En wij zitten allemaal in deze corrupte fascistische bende.
En Nederland is een voorloper !! Wordt wakker en zegt het voort !!!

Megamoskee Gouda maakt arme moslims bang

‘Vredestroepen verkrachtten Somalische meisjes onder de neus van de Europese Unie’