in , , , ,

De laatste stuiptrekkingen van een zieke maatschappij

Wanneer je zo om je heen kijkt dan krijg je het gevoel dat het grootste deel van de bevolking in een totale ontkenning van de werkelijkheid leeft.

Om ons heen storten ook de laatste fundamenten van onze samenlevingen in elkaar en iedereen doet net of ze gek zijn en er niets aan de hand is.

Het is natuurlijk niet voor niets dat alles op alles wordt gezet om zo snel mogelijk contant geld uit te bannen.

Wat nu zichtbaar wordt in Griekenland zal over niet al te lange tijd ook te zien zijn in andere landen:

Meer Griekse burgers lijken zich voor te bereiden op een exit uit de euro. Inwoners van het land hebben alleen woensdag al bijna een miljard euro van hun rekening gehaald. Die flappen worden waarschijnlijk voorlopig in een oude sok bewaard.

Naast dit soort Griekse taferelen bestaat nu ook de situatie dat spaargeld bij een bank helemaal niets meer oplevert. Sterker nog, binnenkort mag je betalen om je geld er te mogen parkeren. Ook dat zal een reden zijn voor veel mensen om geld van de bank af te halen zolang het nog kan.

De spaarders worden het volgende grote slachtoffer. Zoals Maarten Verheijen schrijft in zijn nieuwsbrief:

Wat er hier eigenlijk gebeurt, is dat spaarders de rekening van deze gepresenteerd krijgen. Spaarders die rekenden op rente-inkomsten om hun aan te vullen, blijven met lege handen achter.

De waarheid is echter dat die lagere rente vooral de banksector en de grote schuldenaren (overheden) lijkt te helpen maar tot op heden weinig soelaas brengt aan de reële .

Ondertussen gaan de door de bankiers aangestelde managers (volksvertegenwoordigers?) in Den Haag vrolijk verder met het leegplukken van de bevolking.

 

De BTW op alles wat geen voedsel is, moet omhoog naar 21 procent. Dit gaat miljarden opleveren. Vergezeld van het standaard kletsverhaal dat dit geld gebruikt zal worden om de inkomstenbelasting te verlagen.

Keep dreaming zouden we zeggen. Even kort door de bocht, iedereen is veel extra geld kwijt aan een variëteit van dagelijkse voorzieningen en na misschien een tijdelijke symbolische verlaging van de inkomstenbelasting is deze in een mum van tijd weer terug op het oude niveau of hoger. Dat kwartje van Kok is een goed voorbeeld; nooit meer teruggezien ondanks andere toezeggingen hieromtrent.

Er is werkelijk geen enkele grens aan de graaizucht van de Haagse banklakeien en de daaraan gekoppelde .

Wanneer je het volgende bericht leest, word je onpasselijk:

Lees verder via: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Timo
5 jaren geleden

Men [de politieke Elite] heeft de samenleving afgeschaft -ga dan niet vreemd opkijken dat de agressie alsmaar meer toeneemt. Ook is de interactie tussen burger en bestuur volledig weg. Met als gevolg verjudisering van de maatschappij. De resultante is dan uiteindelijk dat burgers de straat en bestuur zullen overnemen [ooit door Karl Marx beschreven]. En andere weg is oorlog.

lo
4 jaren geleden

ZIONISTEN -vernielen alles

Gierende werkloosheid NL verwacht: Paniek compleet, UWV houdt adem in

Een weekje jacht op de echte criminaliteit