in

De staatsgreep in de VS start kennelijk morgen, 4 november

Miljardair en activist George Soros kondigt een staatsgreep aan, een VS-staatsgreep die start op 4 november. En… dat mag gewoon, kennelijk.

De extreem linkse ‘Refuse Fascism’ () wordt gesponsord door George Sorosvia de Tides foundation. Met de centen van , koopt ‘Refuse Fascism’ een pagina aan advertentieruimte in de grote, landelijke krant The New York Times. En … die publiceert vervolgens dus ook gewoon de oproep voor een  “… wat simpelweg betekent dat er grote partijen betrokken zijn achter de schermen.”  Inderdaad.

Dat alles kan en mag dus gewoon, kennelijk, oproepen om je democratisch gekozen president met geweld af te zetten? Willen alle useful idiots zich nu even vrijwillig aanmelden?

Extremistisch geweld met de goedkeuring van grote delen van het establishment, fascisme onder de noemer antifascisme. Tja. We leven in bijzondere tijden. Hoe dan ook, morgen gaan we vuurwerk zien.

Lees ook eens verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Studie: griepprik verzwakt immuunsysteem

Kabinet neemt financiële risico’s