in , , , , ,

De week waarin het volk misleid werd over de verkiezingen, EU, EURO en de Surveillancestaat

In Nederland zijn de verkiezingen weer onderweg, maar dat de verkiezingen niet meer voor en door Nederland zijn, werd deze week wel weer heel pijnlijk duidelijk.

Allereerst begint het propagandaloket NU.nl en Volkskrant ineens stemadvies te geven: ‘Rutte is op dit moment de enige politicus die Wilder aan kan.' Meteen herken je deze onzin voor wat het is, het draaiboek van 5 jaar geleden komt weer onder het stof vandaan. Toen moesten we ‘strategisch stemmen' vanwege de krachtige mannen van de PvdA en VVD. Stem VVD want PvdA, en vice versa.

Door die oproep om toch vooral ‘strategisch te stemmen' mochten we niet op onze voorkeurspartij gaan stemmen, maar op PvdA en VVD. Met grote winst voor VVD en PvdA ten gevolge. En alle zeer nadelige gevolgen voor Nederland van dien. Doorzie dat de polarisatie van het debat doelbewust werd ingezet als hulpmiddel. Het gaat nu weer precies hetzelfde: stem VVD want anders PVV. Stem dus niet strategisch. Laat je niet misleiden, stem op de partij waar je op wilt stemmen.

Volkskrant maakte het daarna trouwens nog gestoorder, door expliciet ook GroenLinks stemmers op te roepen VVD te gaan stemmen. En met goede kans van slagen, uiteraard, want als je voor het overduidelijke toneelspel van Jesse Klaver valt, dan is het einde natuurlijk reeds zoek.

Buitenlandse invloeden in de Nederlandse verkiezingen

Dat het voor een flink deel gaat over immigratie mag duidelijk zijn. Het hele verhaal met is uiteraard toneelspel. Ineens moeten we allemaal heel verontwaardigd zijn over het feit dat een gekozen president zich inzet om het eigen land te beschermen. Dus als de grens dicht gaat (net zoals Obama deed met Irak trouwens) voor immigratie, dan moeten we allemaal verontwaardigd zijn en VVD gaan stemmen. Aldus het spel in de media.

De VVD gebruikt trouwens PVV-retoriek om stemmers te krijgen. Ondertussen weet je als kijker uiteraard dat alles wat VVD zegt gelezen moet worden in de omgekeerde wereld. Dus als VVD zegt ‘we gaan immigratie aanpakken', dan bedoelt hij: we gaan meer immigratie opdringen. Als hij zegt 2 miljard voor verzorgingstehuizen (of whatever), dan bedoelt hij: we bezuinigen verzorgingstehuizen kapot. En die VVDer die per ongeluk iets zinnigs zegt, die werken we de partij uit.

Ook worden politieke partijen gesponsord door Buitenlandse partijen. Denk krijgt geld uit Ankara. Het is geen nieuws uiteraard. Het trollen door Denk met nep-accounts ook niet. Wat interessanter is, is dat de verkiezingswijzers ook gesponsord worden. Zowel ProDemos als KiesKompas (beide brengen een verkiezingswijzer uit!) krijgt miljoenen van de internationaal misdragende miljardair George Soros. Ook hier, het is haast te absurd om waar te zijn. Maar toch. Dan de PvdA die zichzelf verkiest als meest eerlijke en billijke partij in de ‘Fairkiezingswijzer'… Tot zover dus het ‘objectief stemadvies' in Nederland.

En of dat nog niet genoeg is, de ProDemos stemwijzer steelt ook je privacy, door alle verzamelde informatie te delen met… Google. Uw voorkeuren en adviezen worden zelfs met diverse zogenaamde trackers gevolgd. Daarnaast worden alle advies uiteraard ook centraal opgeslagen voor uitgebreide analyse. Dat is 4,2 miljoen euro overheidssubsidie (los van George Soros zijn bijdrages!) goed uitgegeven. Not.

Nexit?

Ondertussen houdt Wilders lekker vol: Mijn eerste daad zou zijn Nexit. De Nederlandse uittreding. Goede reclame voor een grote en immer groeiende doelgroep in Nederland. Toen begon het criminele Rabobank zich ineens te mengen in die discussie: Rabobank: nexit zou desastreus zijn voor onze economie. De NOS levert uiteraard geen enkele journalistieke of redactionele meerwaarde in de publicatie van dit -stuk van Rabobank, want is uiteraard juist geselecteerd op de gewenste boodschap. En uhm, NPO: hoe zit het nu precies met die docu over misdragende immigranten?

Betwistbare omroepkeuzes in verkiezingstijd. NPO: Pro-immigratie.

Ook Rutte doet nog even mee: Vecht tegen ‘Nexit' tot laatste snik. Zowaar een eerlijke belofte van Rutte. Maar goed, hij is dan ook de grootste EU fan/handlanger in Nederland. Zelfs een kleine specifieke reductie in het EU apparaat is ongewenst, noemt men zelfs kolder: ook door GroenLinks bijvoorbeeld. De PvdA, VVD66, CDA, GroenLinks en ChristenUnie vormen uiteraard de politieke monocultuur (het partijkartel) die ons steeds verder in de problemen (o.a. de EU) brengt. Je kan ze op geen enkele kritische gedachte over de EU betrappen, zelfs niet over:

De door de EU opgedrongen immigratie

Afgelopen week was in het nieuws de EU Commissaris van Buitenlandse Zaken, de ongekozen eurocommissaris Federica Mogherini uit , die nog maar eens duidelijk maakte dat de EU vindt dat de Europa immigratie nodig heeft. Dat betekent uiteraard dat de EU geheel niets zal ondernemen om de immigratie situatie te verbeteren, want: zonder immigratie zal Europa instorten, 60 miljoen immigratie moslims gewenst, tegen de inteelt. En de EU hoeft aan geen enkele bevolking verantwoording af te leggen, en de vele miljarden euro's aan inkomsten voor de EU zijn geborgd. Dus… Ook al is de grote meerderheid in Europa tegen immigratie, wie gaat de EU tegenhouden!?

Door de afwezigheid van enige concrete actie rondom het aanpakken van de migratie problematiek, blijven we lekker bezig: De twee meest in het oog springende deze week waren wellicht de Zweedse politiecommissaris die ineeens de waarheid begon te spreken en het feit dat Parijs een kogelwerende glazen muur gaat bouwen rondom de Eiffeltoren. Als middel in strijd tegen immigratie/terrorisme/EU-immigratiedictaat.

Verder in het nieuws

Overig gestoord nieuws van afgelopen week die in het oog viel:

Surveillancestaat Nederland

En last but certainly not least: Het kabinet drukt de totalitaire afluisterwet er nog even snel door. Afluisteren door overheid mag ‘Grootschalig en stelselmatig'. Iedereen is schuldig, tot het tegendeel is bewezen. Surveillance door de staat zonder enige beperking en de verzamelde data wordt volledig gedeeld in het internationale inlichtingendienstenkartel. Sharing is caring, toch?

Hoe dan ook, deze wet betreft het legaliseren van de bestaande realiteit. Want dit doen ze al lang. Dat hebben we toch al geleerd van Snowden? Herinner op zijn minst het feit dat Nederland gestructureerd en op grote schaal telefonie-data opstuurt naar de VS. Tegenhouden deze wet en Plasterk en Rutte oppakken voor illegale misdaden tegen Nederland en tegen de Nederlandse bevolking. Heel eenvoudig, zeer doeltreffend, absoluut geoorloofd.

Op de afsprong dan nog een geweldig citaatje die ik hoorde in een interessant Café Weltschmerz interview met Karel van Wolferen:

Whom the gods would destroy, they first make mad.”

Deze uitspraak verklaart uiteraard zoveel van bovenstaande overduidelijke onzin in het nieuws… We worden gek gemaakt, bewust. Dit is de gekozen strategie. Ik ben dan ook benieuwd welk een poppenkast ons komende week weer voor wordt gehouden. Tot dan: blijf nuchter, ontloop de psychose en doorzie het spel.

Lees de rest verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is nou echt iets voor Nederland: Liquid Democracy

Help ook Melkert is back: PvdA wil 40.000 extra toezichthouders en conciërges