in ,

De woorden van Frans Timmermans: U mag kiezen, EU of oorlog

Tenminste dat is de strekking van de woorden van Frans “Timmerfrans” Timmermans, die zei: ‘Het enige alternatief voor de is oorlog,' Nou ben ik wel de laatste die politici van enig inzicht en/of competentie zal beschuldigen, maar dit is niet eens een tunnelvisie meer of oogkleppen, dit is gewoon stekeblind voor alternatieven en grofweg om je zin te krijgen. Zelfs Stevie Wonder ziet beter dan deze Timmerfrans en daar mag je zijn Luxemburgse collega gelijk bij scharen want die is net zo blind, doof en dom.

Als er ooit een geldige reden is geweest waarvoor de WAO(Wettelijk Arbeid Ongeschikt) is uitgevonden, dan is het deze man wel, die je absoluut geen werk van belang kan of mag laten doen, want deze visieloze gek helpt het gegarandeerd naar de knoppen. Kortom, laten we Jetta even achter de rollator gooien en uit haar moestuin trekken, want er moet hier iemand dringend afgekeurd worden via het . Alweer een uitzondering op de participatie wet want sommigen kan je gewoon niet laten participeren want die kan je er gewoon niet bij hebben, en Timmerfrans is er zo eentje.

U vraagt zich af waarom ik dat vind en wat dan de alternatieven zijn? Nou laat ik er maar eens een paar noemen:

De reden van deze optimistische en opbeurende termen van Timmerfrans is de onstopbare stroom vluchtelingen die momenteel Europa overspoeld. “De huidige migratiecrisis doet het Europese ideaal van vrij verkeer op zijn grondvesten schudden” waren de temen die, naar ik meen Donald Duck Tusk hanteerde.

Oke, dus die vluchtelingenstroom is niet te stoppen? En als we nou eens gewoon stoppen de leefomgeving van deze vluchtelingen in eigen land plat te bombarderen? Zou dat helpen? En wanneer we in plaats van de boel daar af te breken eens een helpende klauw uit zouden steken om daar de boel weer op te bouwen? Of tenminste het goede Russische voorbeeld volgen en opvang regelen in ë zelf?

En voor de vluchtelingen die er al zijn een goede screening en iedereen die er niet hoort(Dus niet een levensbedreigende situatie ontvlucht) direct terug met het vliegtuig naar land van herkomst? Uiteraard ook alle vluchtelingen die de wet overtreden direct terug sturen. Daarvoor moeten we dan wel snelrecht toepassen om het efficiënt te laten verlopen en zo moeilijk is dat helemaal niet:

1. Waar komt u vandaan?
2. Controle of dat gebied in een oorlogszone zit
3. zo ja procedure – zo nee enkeltje thuisland.

En weet u al die overijverige ambtenaren die nu bezig zijn in verband met Jetta's participatie geneuzel om zo het leven van de uitkeringsgerechtigde zuur te maken, haal die daar maar eens vanaf en laat die de controles van deze vluchtelingen maar doen, kost het ook geen extra geld, en worden onze uitkeringsgerechtigden ook een fatsoenlijk behandeld in plaats van mishandeld. Win/win.

Maar goed, dergelijke logische redenaties dat kan natuurlijk niet hè? Beter is het de visie te volgen van hen die er voor geleerd hebben, zoals Timmerfrans. Dus EU of oorlog, is het devies.Hoewel, oorlog? Waarom eigenlijk? Wil Frans hier me nou werkelijk wijs maken dat wanneer er geen EU zou zijn we niet meer als beschaafde landen met elkaar om kunnen gaan en afzonderlijk afspraken kunnen maken? Stopt dan de import en de export? Is de haven in Rotterdam dan ineens onbereikbaar geworden of zo? Of veranderen al deze overbetaalde regeringsleiders ineens in barbaren met alle kenmerken van de uitgestorven gewaande neanderthaler? Nee toch?

Ik eerder dat in plaats van oorlog we een boel geld gaan besparen al was het alleen maar op het rondreizende staatscircus van Brussel naar Straatsburg waar alle clowns de regie hebben. En wat dacht u van geen afdrachten meer en ook geen naheffingen meer en hoeveel besparen we wel niet op het salaris van al deze niets uitvretende maar wel opvretende parlementariërs, die dan ook nog eens vrijwel GEEN belasting betalen.

We lopen dan wel het risico ineens een stuk welvarender te worden, wellicht zelfs zo dat die paar vluchtelingen er ook nog wel bij kunnen. Dus hoezo oorlog Frans? Leg eens uit?

Lees verder bij de Bron: urubin.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Huh? Nederland onder Rutte verklaart de oorlog aan Amerika….

Telkens weer zijn er “toevallig” terror oefeningen rond een aanslag, nu weer!