in ,

Huh? Nederland onder Rutte verklaart de oorlog aan Amerika….

Dit is een bijzondere ontwikkeling, door de terreuraanslagen in Parijs heeft Rutte het nieuws opgezocht om de oorlog te verklaren met Amerika, hij zegt: “Isis is onze vijand, daarmee zijn we in oorlog, niet met islam, niet met een geloof… zo zit het.” Duidelijk niet heel eloquent, maar toch, de Nederlandse verklaart oorlog met de VS.

Nu hoor ik u denken, ‘Nee, beste Lang Leve, hij zegt Isis.’ Het probleem daarmee is dat Isis de nieuwe naam van Al Qaida is, en dat beide partijen als zodanig opgericht, getraind, gefinancierd, gesteund, beschermd en van wapens voorzien wordt door partijen in de overheid van de VS. Isis zijn primair door de VS ingehuurde en bewapende huurlingen, later vergezeld uiteraard met zielen die de weg een beetje kwijt zijn. Doordat Rutte oorlog verklaart aan Isis, verklaart hij oorlog aan de CIA, aan figuren als Soros en Brzezinski, de Bush familie, de psychopathische bankiersfamilies, etc.

Isis is de VS, maar wel in samenwerking met…

Het is niet aan mij en dit bericht dat hele voor u uit te werken, maar als reguliere media als Reuters het al rapporteert als zijnde algemeen bekend feit… U bent bekent met het feit dat de onthoofdingsvideo’s gefilmd zijn met acteurs voor een blauw scherm? (Bekijk de gerust!) Russische veiligheidsdiensten hackten de telefoon van een medewerker van VS senator en presidentskandidaat McCain (what’s in a name?) en publiceerde het resultaat.

Natuurlijk de CIA en de VS doet het niet alleen, de hulp van bepaalde gestoorde zionistische entiteiten in Israel en in de Mossad en de fijne olie-prinsen uit Saudi Arabia helpen, en EU-elite (zoals Verhofstadt en van Baalen, maar primair de partijen achter deze sujetten) participeren als volgzame lakeien maar wat graag in dat hele spel. Ergens is de oorlogsverklaring van Rutte dus ook gericht aan de bestuurlijke elite van de EU? Onlangs was ook in het nieuws de opname van een grote Isis troepentransport die beveiligd werd door een Amerikaanse apache helikopter. De Nederlandse schaduwoverheid is hier ook bij betrokken, deze orde zit namelijk wereldwijd verspreid in overheden om de ontwikkelingen internationaal te kunnen sturen.

Herken de hand van de meester

En nu dus de aanvallen in Frankrijk. Voor het soort mensen dat deze financiert, coördineert, traint en faciliteert zijn grenzen geen obstakels. Grenzen sluiten helpt tegen de aanslagen inderdaad vrij weinig, want voor het type mensen dat deze aanslagen pleegt bestaan grenzen eenvoudigweg niet. Al beperkt het sluiten van grenzen wel het verder door migratie destabiliseren van de samenlevingen. En het gebruik van het woord ‘training’ klinkt ergens nog sympathiek, maar voordat je mensen zo gebrainwasht hebt dat ze koelbloedig onschuldige mensen gaan moorden en daarna vrijwillig zichzelf gaan opblazen, dat is geen prettig traject: martelen, drogeren, de creatie van gespleten persoonlijkheden, etc.

U herkent daardoor ook het CIA programma MKUltra in de aanslagen van Parijs. Ja, diverse onderdelen van de internationale inlichtingendiensten zijn voor zichzelf gestart, en werken niet meer voor u. Gezamenlijk wordt het al sinds 1961 het militair-industriële complex genoemd, en we werden niet voor niets gewaarschuwd. Dit “gedachtengoed” gaat helaas al veel verder terug.

Dan… die datum. Vrijdag 13/11. De kenner weet genoeg, maar de figuren die dit soort aanslagen organiseren (en Rutte heeft gelijk, dit is geen aanslag door de islam) hebben een geloofsovertuiging die zwaar berust op symboliek. En de gekozen datum voor Parijs past daarin weer geweldig. Zie dit rijtje: 9/11 in de VS, 7/7 in , 3/11 in Madrid, 3/11 in Japan, etc.

Er zijn reeds wat goede eerste reacties geschreven over de recente aanslagen in Parijs:

Herken het vijf stappen programma

De laatste titel klopt, er woedt een oorlog gericht tegen onze Europese samenleving en die oorlog is uiteraard niet geslecht met deze aanval. Daar komen er nog meer. Letterlijk *alle* communicatie wordt stelselmatig afgeluisterd en geanalyseerd, en toch gebeurt dit.  De overheden zullen weinig gaan aanrichten, want deze aanslagen komen uit eigen gelederen en hebben een gedeeld en gezamenlijk doel. Dit is namelijk onderdeel van het 5 stappen hervormingsprogramma. We zijn kennelijk aangekomen in stap 3. Er zullen nog een paar aanslagen volgen, want de verontwaardiging is nog niet hoog genoeg.

Daarna volgen als stap 4 dat draconische maatregelen worden geïnstalleerd. In de VS was dat de ‘Patriot Act’, die – verrassing! – toevallig al kant en klaar lag voor gebruik. Welke dat zijn voor de EU en voor ons? We zullen we nog even moeten afwachten. Maar de verwachting is mogelijk als volgt: meer integratie of machtsoverdracht naar de EU, verbod op bitcoin, meer rechten voor asielzoekers/migranten, minder privacy, afbreuk van sociale vangnet, meer schulden, hogere lasten, leegverkoop, wellicht wel TTIP/CETA, etc. Lees nog eens het berichtje ‘Hoe de Nederlandse samenleving fundamenteel wordt getransformeerd.

Richt uw frustratie wel de juiste kant op

Ik wens een ieder veel sterkte de komende tijd. Val niet voor het verdeel en heers toneelstuk dat wordt gespeeld. Er is een club zieke geesten actief die actief voor wrijving zorgt, die actief het verdeel en heers spel uitspeelt in de media.

In dit geval worden Europese inwoners en asielzoekers tegen elkaar uitgespeeld volgens precies hetzelfde draaiboek als bijvoorbeeld het kapitalisme vs communisme. Waar de bolsjewieken gefinancierd en gefaciliteerd door westerse kapitalisten (o.a. door bankiersclub Kuhn, Loeb & Co uit New York, een directe lijn dus naar de Federal Reserve) optrokken naar Rusland. De club destabiliseerde recentelijk Syrië, Libië, Oekraïne, etc, en bracht vervolgens moedwillig vluchtelingen op de been naar Europa, perste overheden af deze zo goed mogelijk te verspreiden over heel het continent, en probeert nu dus moedwillig de kundig georganiseerde chaos te laten ontploffen.

Beide kanten die hier tegen elkaar uitgespeeld worden zijn slechts pionnen in een spel voor winst, status en de psychopathische wens om de hele wereld te beheersen. Zorg dat u uw irritatie/frustratie/woede wel de juiste kant op richt.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

PANG PANG PANG…..

PS: handig dat elke keer weer een terrorist zijn paspoort meeneemt


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Daan Salverda
5 jaren geleden

Wat een idioot stuk! Ben je van je fiets afgevallen en op je hoofd gevallen misschien? Beterschap!

Maurice
Antwoord aan  Daan Salverda
5 jaren geleden

– OK … Maar de huidige ellende komt wel voort uit de illegale inval in Irak van maart 2003- en het vervolg gerommel in Noord Afrika door die zelfde Verenigde Staten -daar zijn alle deskundigen het over eens

Antwoord aan  Daan Salverda
5 jaren geleden

En waar heb jij je info vandaan dan snotneus? RTL? Naïef ventje. Je weet helemaal NIETS! Past het niet in je jarenlange westerse doctrine, dan zal het wel gek zijn, of niet? Toch? Weet je, denk maar lekker dat je in Lala land leeft. Wie is er nou de idioot.

Maurice
Antwoord aan  Dominique de Graaff
5 jaren geleden

CNN

Daisy
Antwoord aan  Maurice
5 jaren geleden

Kort maar krachtig haha

Maurice
Antwoord aan  Daisy
5 jaren geleden

..
Ja toch .. hahahah

Frans
5 jaren geleden

Definitie van oorlog en Terreur

Oorlog

– strijd tussen twee of meer volkeren, vorsten of staten
een aanvallende, een verdedigende oorlog
oorlog ter zee, te land
–-(iem.) de oorlog verklaren aanzeggen

Terreur

=georganiseerde geweldpleging ter bereiking van politieke doelen, bewind waarbij de bevolking leeft in voortdurende angst voor moord en geweld

Wat Rutte nu doet en zijn ambtgenoten nu ook

Selffulfilling prophecy

Een zelfvervullende voorspelling of selffulfilling prophecy[1] is een voorspelling die direct of indirect leidt tot het uitkomen van die voorspelling. De socioloog Robert K. Merton definieerde het begrip als volgt:
“De zelfvervullende voorspelling is in aanvang een foute definitie van de situatie die een nieuw gedrag oproept waardoor de oorspronkelijke foute kijk waar wordt. Deze schijnbare juistheid van de voorspelling houdt een foute voorstelling van zaken in stand. De voorspeller zal namelijk datgene wat uiteindelijk gebeurd is aanvoeren als bewijs dat hij van begin af aan gelijk had.

……………… Hitler was hierin niet uniek.
Zie hiervoor Gustave Le Bon Fr.Socioloog

De MASSA

Le Bon vertolkte de opvatting, dat de individuele persoon, ook als hij lid is van een cultureel hoog ontwikkelde samenleving, in de massa zijn kritische vermogens verliest en zich dan affectief, en vaak ook primitief-barbaars, gedraagt. Een dergelijke massa kan al ontstaan bij een handjevol mensen. In massaal verband treedt de mens eerder op conform de intelligentie van de mínst intelligenten in de groep. In de massasituatie is de individuele persoon lichtgeloviger en ook vatbaar voor propaganda en massapsychoses. Dat heeft tot gevolg dat de massa vaak blind achter een leider aanloopt. Dit verschijnsel zou ook een verklaring zijn voor de populariteit van populistische partijen en demagogen en voor het optreden van volksgerichten en lynchpartijen.

Maurice
5 jaren geleden

..
Ik zie nooit de resten van de daders [de inslagen in parijs stadion] -of dat de namen en adressen wel kloppen. Wat ook opvalt is de enorme snelheid in de media -en of iedereen er op wachtte
Vanaf 2001 klopt er wat niet. En de staat vertrouwen ??? Nja. !! Na de aanslag in Madrid werden ook de privacy -en strafrecht/ strafvordering wetgeving grotendeels gewijzigd.
Voor hetzelfde hadden betaalde criminelen explosieven in rugzakjes van onschuldige burgers gedeponeerd -of waren wat oudere kinderen gebruikt.
.
Kortom er wordt ons een hoop verteld via de media – maar is niet te traceren of te herleiden tot …….

Leo
Antwoord aan  Maurice
5 jaren geleden

daders [bij alle aanslagen] worden altijd gedood. En ook snel gepakt volgens de media. Dat zeggen/ schrijven ze dan aan ons !!.
Juridisch bewijs is dan weg !!
.
Voorbeeld is de moord op Kennedy [1963] -door de vermoedelijke moordenaar Lee Harvey Oswald – deze werd weer gedood door Jack Ruby. Die laatste werkte voor de CIA
.
Hebben ze af gekeken

Sjors
5 jaren geleden

.
“Coalition of the Willing” – 20 maart 2003.
Het begin van terreur. oog om oog iedereen blind

Michel
Antwoord aan  Sjors
5 jaren geleden

kent u de film “Surrogates”. Dat gebeurd er binnenkort in de Eu

Leo
5 jaren geleden

.
Later zal blijken dat [ook deze] aanslagen uit een geheel andere hoek kwamen

Theo
5 jaren geleden

De Terreur [vandaag] begon met de illegale oorlog in IRAQ door de VS – welke inval geen wettelijke/ juridische status bezat.
.
Wat je nu de afgelopen jaren ziet -zijn de gevolgen van die Inval. Putin heeft het bewijs dat er 40 landen zijn waaronder enkele leden uit de top de G20 – die de terreur organisatie IS financieren -en kent ook de zeer rijke mensen die er achter zitten. Putin houdt ook zijn kaarten tegen de borst over 9/ 11. Hij kent de personen die er achter zaten. Zou Bush hem ingelicht hebben -toen Putin in de VS was. Zijn praktische ervaring bij z’n oude werkgever komt hem nu van pas. Met deze informatie kan hij grote figuren en landen chanteren. En de publieke opinie ‘in de wereld nog meer aan zijn kant krijgen.

Lidia
5 jaren geleden

.
Burgers worden straks echt wakker [en zien het licht] -dan krijgt de oorzaak alle bagger over zich heen. De huillebalken en slachtoffer zijn dan echt slachtoffer

Luc
5 jaren geleden

.
Politici gaan ‘na Frankrijk overal in Europa een soort angst-psychose introduceren. Burgers worden zo voorbereid op meer [door de politiek] veroorzaakt geweld -maar ook om ze zo alerter te maken. Dus automatisch ook meer stress en daaraan inherent geweld -en dus ook meer repressie. Voorts met de bedoeling om er nog meer Wetten door te jagen. Zoals na Madrid in maart 2004. Ga er maar vanuit dat deze ellende vaker gaat gebeuren als de politiek het op hun heupen krijgen. Let vooral de media en hun spelletjes ingegeven door de politiek. De Masaa op drift en zijn gevolgen

Michel
5 jaren geleden

RT heeft net de hele Nep-Propaganda rondom Parijs, ISIS en de NWO vernietigd.

http://worldunity.me/rt-heeft-net-de-hele-nep-propaganda-rondom-parijs-isis-en-de-nwo-vernietigd/

De migrant is de nieuwe EUropeaan, kent geen plichten, alleen rechten, eisen en geweld

De woorden van Frans Timmermans: U mag kiezen, EU of oorlog