in , , , , ,

mRNA-vaccins & GMO-eiwit ‘Magneto’: remote control van hersenen en gedrag..

dees 5G vaccins 01 480x300 1

Uit dit artikel (HIER) in de Guardian uit… 2015, valt op te maken dat de huidige verontrusting over het mRNA-middel, dat als (covid-)VACCIN wordt verkocht, volkomen terecht is..

Want er komen steeds méér berichten, dat het middel van Pfizer o.a. stoffen zou bevatten, die NIET op de bijsluiter vermeld staan en uiterst verdachte eigenschappen hebben. (Zoals het grafeen-oxide, waar we HIER over schreven) Zou wijzen we je er in dit artikel op, dat dat mRNA-middel -zoals algemeen bekend- is ‘ingepakt’ in een vet/eiwit-bolletje..

Nu vragen wij ons af, met de kennis van het onderstaande in het achterhoofd, of dat eiwitjasje, ook niet als zodanig is aangegeven, als ‘middel in het middel’.

Met andere woorden, dat de eitwitten (spike-eiwitten) in het mRNA-middel (het ‘vaccin’) ook een andere eigenschap hebben, dan ons DNA aan te zetten om vermeende COVID-virus te bestrijden.

Dus een middel in een middel..! Wil je meer weten van eiwitten, dan raden we je aan deze (HIER) aflevering van TEGENLICHT te bekijken.

Vanzelfsprekend laten we de beantwoording van die vraag over het ‘jasje-van-het-covid-middel’ aan jou over, inclusief de mogelijkheid wat dit middel dan wél zou kunnen doen..!! Wanneer we spreken over ‘eiwit’ of ‘proteïne’, is dat een algemene term voor de vele, vele miljarden soorten eiwitten die er zijn.

Maar de -in onze ogen- schokkende ontdekking, die hieronder wordt gesproken, brengt de AI-controle van een mens wel erg dichtbij..

Onderzoekers in de Verenigde Staten hebben een nieuwe methode ontwikkeld om hersencircuits te controleren die geassocieerd zijn met complexe gedragingen bij dieren, door gebruik te maken van genetische manipulatie om een gemagnetiseerd eiwit te creëren dat specifieke groepen zenuwcellen van op afstand activeert.

In de afgelopen jaren hebben onderzoekers een aantal methoden ontwikkeld waarmee zij specifieke groepen neuronen op afstand kunnen besturen en de werking …..

Optogenetica 2

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

https://www.youtube.com/watch?v=86ehurOVvoc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jets 1548090491

‘Zij en Wij’: 400 privéjets leiden tal van royals en ’groene’ CEO’s naar klimaathoaxtop

5858843

De (nieuwe normale) winter komt eraan … en u weet wat dat betekent