in

Defend Europe stuit op zoals verwacht flinke tegenwerking

2017schipidentitairen

De jonge activisten van Defend Europe, een project van de Europese identitairen, bevinden zich op het Italiaanse eiland Sicilië.

Daar wacht men op de aankomst van de boot de C-Star waarmee men naar de Libische kust wil varen om de werkzaamheden van de migrantentransporteurs te onderzoeken. Men wil hiermee trachten te voorkomen dat de maffia en migrantenstichtingen (NGO’s) hun criminele praktijken ongehinderd en buiten het zicht van de wereld kunnen doorvoeren.

Echter wordt de organisatie vanaf alle kanten tegengewerkt en dat is zeer opvallend te noemen, omdat de overheden helemaal niets ondernemen tegen de gevaarlijke activiteiten van de migrantentransporteurs.

In een recent opgenomen vraaggesprek tussen de identitaire voorman Martin Sellner en de Canadese journaliste Lauren Southern wordt duidelijk dat de organisatie enorme tegenbeweging ondervindt, sinds men met het project van start is gegaan. Dat gaat om een aantal opvallende zaken.

Zo is de Spaanse justitie bezig met onderzoek naar Defend Europe vanwege piraterij. Schrijven mediaorganisaties van alles over hun activiteiten, waaronder dat men vluchtelingen zou willen verdrinken. Een lastercampagne die een hoop onrust teweeg brengt.

Daarnaast is er sprake van een enorm haatgolf richting de activisten, vooral ook van tolerante, linkse medeburgers die hen allerlei nare zaken toewensen. Sellner laat weten dat het nogal opvallend is dat overheden nu wel in actie komen, terwijl ze de NGO’s en hun vaak illegale activiteiten volledig ongemoeid laten.

Het roept bij hem vragen op als; wie hen tegenwerken en waarom zouden ze niet willen dat men naar het werk van de migrantenorganisaties kijkt. Wat wil men voor de Europeanen verbergen?

U kunt het volledige vraaggesprek, dat wordt afgenomen in het Engels, hieronder bekijken. De duur is een kleine tien minuten.

Lees verder via de Bron: REACT

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15027738760 81510074b1 hacken1

Wet Computercriminaliteit III nog niet van kracht maar de politie hackt en lokt er al op los

e835b70f29f6043ecd0b470de7444e90fe76e6d018b4144797f9c5 640 belasting e1474541471366

Kom in actie! Gooi je belastingaanslag weg net zoals ze bij de Politie doen