in , , , , ,

Kom in actie! Gooi je belastingaanslag weg net zoals ze bij de Politie doen

In betalen we netjes belasting aan de overheid om voor oa. onze veiligheid middels de salarissen van , Justitie, en etc te bekostigen.

Bij de politie doen ze tegenwoordig lekker makkelijk om maar niets met aangiftes te doen van de burgers en daarbij functioneren ze bijna alleen nog maar als de lange arm van de belastinginner. Neem de flink toegenomen controles met daarbij aanwezig de belastingdienst, douane, deurwaarders, etc.

“Criminaliteit daalt” Vind je het gek als er meer dan 50% van de aangiftes weggegooid worden!

Maar iets met uw aangifte doen, verwacht er maar weinig van want vandaag werd bekent dat ruim de helft van de aangiftes de prullenbak in gaat en de aangiftes van fietsendiefstal, vernieling en internetoplichting verdwijnen vaak regelrecht in de prullenbak zonder aandacht aan te besteden..

Ruim de helft van alle aangiftes gaat de prullenbak in.

De politie heeft vorig jaar zo’n 511.000 zaken na een interne screening afgewezen, omdat er onvoldoende opsporingsindicatie was. Op een totaal van 930.000 geregistreerde misdrijven is daarmee 55 procent van de zaken ongemoeid gebleven. Vooral aangiftes via internet worden niet in behandeling genomen.

Uit politiecijfers over 2016 blijkt dat nog eens 16.500 zaken vroegtijdig werden beëindigd omdat er te weinig mankracht voor was. In die zaken zijn er wél sporen die naar een dader wijzen, maar ontbreekt het de politie simpelweg aan capaciteit om de zaak verder uit te zoeken.

,,Verschrikkelijk voor slachtoffers”, zegt Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politiebond (NPB). ,,Als je nooit meer iets hoort van een aangifte, tast dat de geloofwaardigheid van de politie aan. Al jaren worden te veel aangiftes met een administratieve handeling afgevoerd. Daar komt geen rechercheur meer aan te pas, terwijl speurwerk juist nodig is om deze zaken op te lossen.”

Begin deze maand berichtte deze krant al dat in Amsterdam wekelijks tientallen zaken niet worden opgepakt vanwege een schreeuwend tekort aan agenten. Ook inbraken en diefstallen blijven op de plank liggen, terwijl een dader in beeld is.

Lees verder via de Bron: AD.nl

 

PS: Doe maar niet want dat geeft een hoop problemen met zich mee, uw eigen verantwoordelijkheid!

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Machiavelli
3 jaren geleden

Overmacht – prioriteiten – personele en/of materiële gebreken mogen niet verhinderen ‘toch inhoudelijk onderzoek te doen. Genoemde 3 gronden niet in staat te zijn onderzoek uit te voeren is in strijd met de regels en staat gelijk aan weigeren hulp te verlenen aan de burger = Polw jo Sv/Sr. Overmacht -en volgens Polw.ex.art,2 is ook niet dienstbaar. Strafzaken buiten behandeling laten -of niets doen [niet zijnde 12Sv] -is gelijk te stellen met : “een eigen mening hebben” -in tegenstelling tot bij Wet vast gestelde regels in een “onderzoeksprocedure”. Een bevoegd ambtenaar ‘”waarvan wordt veronderstelt dat deze met een onderzoek was belast” -en vervolgens dit onderzoek niet uitvoert -is niet dienstbaar. Kan zelfs medeplichtigheid verweten worden.
.
Geen hulp verlenen en niet dienstbaar zijn. Dit alles dankzxij Fred Teeven en de gehele VVD kliek op het ministerie en bij het OM.

Sven
3 jaren geleden
Peter
3 jaren geleden

De politie krijgt van de minister ‘wel extra personeel om het verdienmodel “Boetes” voort te zetten – ja zelfs uit te breidem cq. op te voeren. Deze rxtra boetes hebben totaal niets met handhaving van doen-= maar is je reinste diefstal

steef
3 jaren geleden

aanfifte doen

Dr
3 jaren geleden

Niet strafbaar is de persoon als de politie niets doet
.,
Wetboek van Strafrecht

Artikel 40 = Niet strafbaar is hij die een feit begaat waartoe hij door “overmacht” is gedrongen.

nicolai
3 jaren geleden

/
Het enige wat de politie is pedo tering poten op justitie dekken.
Zoals die flikker Mr. Joris Demmink

http://www.waarheidsvinding.com/?p=1499

df
3 jaren geleden

In Duitsland hebben burgers ook meer fatsoen

Defend Europe stuit op zoals verwacht flinke tegenwerking

Yanis Varoufakis ontmaskert de echte agenda van de Eurogroep