in , , , , ,

Kom in actie! Gooi je belastingaanslag weg net zoals ze bij de Politie doen

e835b70f29f6043ecd0b470de7444e90fe76e6d018b4144797f9c5 640 belasting e1474541471366

In betalen we netjes belasting aan de overheid om voor oa. onze veiligheid middels de salarissen van , Justitie, en etc te bekostigen.

Bij de politie doen ze tegenwoordig lekker makkelijk om maar niets met aangiftes te doen van de burgers en daarbij functioneren ze bijna alleen nog maar als de lange arm van de belastinginner. Neem de flink toegenomen controles met daarbij aanwezig de , douane, , etc.

“Criminaliteit daalt” Vind je het gek als er meer dan 50% van de aangiftes weggegooid worden!

Maar iets met uw aangifte doen, verwacht er maar weinig van want vandaag werd bekent dat ruim de helft van de aangiftes de prullenbak in gaat en de aangiftes van fietsendiefstal, vernieling en internetoplichting verdwijnen vaak regelrecht in de prullenbak zonder aandacht aan te besteden..

Ruim de helft van alle aangiftes gaat de prullenbak in.

De politie heeft vorig jaar zo'n 511.000 zaken na een interne screening afgewezen, omdat er onvoldoende opsporingsindicatie was. Op een totaal van 930.000 geregistreerde misdrijven is daarmee 55 procent van de zaken ongemoeid gebleven. Vooral aangiftes via internet worden niet in behandeling genomen.

Uit politiecijfers over 2016 blijkt dat nog eens 16.500 zaken vroegtijdig werden beëindigd omdat er te weinig mankracht voor was. In die zaken zijn er wél sporen die naar een dader wijzen, maar ontbreekt het de politie simpelweg aan capaciteit om de zaak verder uit te zoeken.

,,Verschrikkelijk voor slachtoffers”, zegt Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politiebond (NPB). ,,Als je nooit meer iets hoort van een aangifte, tast dat de geloofwaardigheid van de politie aan. Al jaren worden te veel aangiftes met een administratieve handeling afgevoerd. Daar komt geen rechercheur meer aan te pas, terwijl speurwerk juist nodig is om deze zaken op te lossen.”

Begin deze maand berichtte deze krant al dat in wekelijks tientallen zaken niet worden opgepakt vanwege een schreeuwend tekort aan agenten. Ook inbraken en diefstallen blijven op de plank liggen, terwijl een dader in beeld is.

Lees verder via de Bron: AD.nl

https://twitter.com/paulrikmans/status/888756375903490048

 

PS: Doe maar niet want dat geeft een hoop problemen met zich mee, uw eigen verantwoordelijkheid!

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2017schipidentitairen

Defend Europe stuit op zoals verwacht flinke tegenwerking

degriekzegtnee

Yanis Varoufakis ontmaskert de echte agenda van de Eurogroep