in , ,

Demissionair minister Hugo de Jonge: QR-code is ‘lokkertje’ om mensen gevaccineerd te krijgen

sheeple

Het kabinet begint zich inmiddels toch wel zorgen te maken nu de besmettingscijfers weer omhoog schieten en er overal coronabrandhaarden ontstaan.

Er komt een extra overleg tussen kabinet en burgemeesters over het belang van de basisregels, betere controle en ingrijpen bij uitbraken.

Demissionair minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid wijt de oorzaak van de uitbraken aan de horeca en gemeenten, die moeten volgens hem ‘beter meedoen’.

Op de zéér terechte vraag of het CoronaCheck-systeem zelf niet het probleem is, antwoordt hij dat ‘dat nu niet de oorzaak is van de uitbraken’, meldt politiek verslaggever Thomas van Groningen (BNR).

Grapperhaus lijkt daarmee het falen van demissionair minister Hugo de Jonge te willen verhullen, die zelf zegt het oplopende aantal besmettingen wel te hebben verwacht.

Sterker nog, De Jonge voegt daaraan toe dat er nu tóch een wachttijd komt voor een QR-code na volledige vaccinatie.

Eerder zei hij nog dat het juist de bedoeling was dat gevaccineerden direct na inenting (van het Janssen-vaccin) een toegangsbewijs ontvingen. Volgens hem was dat juist het ‘lokkertje’ om mensen gevaccineerd te krijgen.

Het coronabeleid werkt volgens deze twee heren dus naar behoren en alle schuld voor de uitbraken ligt toch echt bij anderen, maar ze gaan tegelijkertijd het ‘prima werkende’ coronabeleid wél aanpassen.

Het is toch werkelijk ongelofelijk. Ze doen er werkelijk alles aan om maar niet …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030paus 464x300 1

Agenda 2030: Grondwet-aanpassing Spanje om alles van persoonlijke en materiële aard af te nemen in ruil voor “voordelen”

covid 19 docu the system

De krankzinnigheid, sprakeloos: Hoofdelijke stemming A-Status Corona, 103 voor en 26 tegen