in ,

Demmink, de koning van alle doofpotten

min1

Je hebt doofpotten en doofpotten, maar die van Joris Demmink en zijn vriendje Ivo Opstelten kan de geschiedenis in als de koning van alle doofpotten.

Onze voorspelling van zes maanden geleden dat Demmink nooit door een rechter zal worden veroordeeld komt steeds meer uit.

Wij schreven in maart dit jaar het volgende aangaande een eventuele veroordeling van de voormalig Secretaris Generaal van Justitie, Joris Demmink.

Wij weten de uitkomst en die is alleen maar versterkt door de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Die is, zoals wij al vele malen hebben geschreven, dat Joris Demmink nooit en te nimmer voor zal komen in een serieuze zitting, simpelweg omdat dan een beerput zou opengaan die zijn weerga niet kent in de Nederlandse geschiedenis en er zoveel koppen zouden rollen dat het land volkomen onbestuurbaar wordt. In het geval hij wordt vervolgd is dat allemaal show en er zal geen veroordeling volgen.

We zijn nu inmiddels ruim 6 maanden later en het lijkt erop alsof onze voorspelling akelig nauwkeurig was.

In het kader van het opgedragen Gerechtelijk Vooronderzoek tegen Joris Demmink werd de afgelopen week de oud politiechef Klaas Langendoen gehoord door de Rechter Commissaris in Den Haag.

Zoals iedereen de afgelopen dagen in de landelijke pers heeft kunnen lezen, was er nog heel wat commotie rondom dat verhoor en had de Officier van Justitie zelfs gedreigd om Langendoen te gijzelen omdat deze weigerde inhoudelijk in te gaan op een zogenaamd staatsgeheim document, waarmee volgens Langendoen de zaak Demmink in één keer is opgelost.

Op zich natuurlijk al een compleet bizarre situatie. De Nederlandse overheid beschikt over een document waarmee de hele Demmink-zaak wordt opgelost en Justitie moet een ex politieman onder druk zetten om de inhoud boven water te krijgen.

Het enige wat er volgens Langendoen moet gebeuren is dat het predicaat staatsgeheim van het document wordt gehaald zodat Justitie erbij kan.

“Je kunt het predicaat staatsgeheim eraf halen. Minister Plasterk kan dat, minister Opstelten kan dat en premier Rutte kan het uiteraard ook.”

Opstelten kijkt wel uit het staatsgeheim eraf te halen, Plasterk begrijpt het allemaal niet zo erg en Rutte heeft het te druk met die andere doofpot, die van vlucht MH17.

Lees verder via Niburu.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2784777997 d6dfdd1bd5 dictatorship1

Regels, regels het lijkt wel een dictatuur!

5579232040 b12375ec2b stierenvechten1

5 miljoen: Iedere Nederlander betaalt mee aan het Spaanse stierenvechten