in

Dit doen goede doelen met jouw geld: Ze zitten in peperdure panden op toplocaties

Een kwart van de grote goede doelen in Nederland heeft een kantoor op een dure toplocatie. Van het dat door donateurs wordt opgebracht, sommige goede doelen zelfs statige grachtenpanden in hartje Amsterdam.

Dat blijkt uit onderzoek door het AD.

spant de kroon met een kantoorpand aan het IJ in Amsterdam, waarvan kosten voor de huur bijna 500.000 per jaar bedraagt.

Het Fonds betaalt ruim 230.000 donateursgeld voor de huur van 2 panden aan de Keizersgracht en Herengracht in Amsterdam. Tel daar nog eens 134.000 euro bij voor energie, schoonmaak en beveiliging.

Ook Plan Nederland, Human Rights Watch, Amnesty International en het Prins Bernhard Cultuurfonds zijn veel donateursgeld kwijt aan huur omdat ze per se op een toplocatie willen zitten.

De goede doelen zijn zich zelf van geen kwaad bewust en zeggen dat een representatief kantoor nodig is voor succesvolle fondsenwerving.

Lees verder via de Bron: NineForNews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco Rietsnijder
5 jaren geleden

Niet alleen dat. Niet zelden dienen ngo’s, vooral de heel grote, als dekmantel voor de misstanden die zij beweren te (willen) bestrijden:

De meeste ngo’s zijn door globalisten opgericht, en vehikel om het globalisme te promoten.
Zo is bekend dat ‘Save the Children’ sommen aanneemt van Lockheed Martin (een van de grootste wapenproducenten in de wereld).
AZG doet klinische testen van nog niet geregistreerde vaccins in het gebied waar de WHO ruim 100.000-en vaccineerde tegen hepatitis en/of het MenAfrivac vaccin toediende.
http://www.aljazeera.com/news/africa/2014/11/msf-launch-clinical-trials-ebola-virus-20141113104936690691.html
(zie .. And The Truth Shall Set You Free). bron: http://www.intmensorg.info/queenforces.htm

“Hij had niet zolang daarvoor Artsen Zonder Grenzen (AZG) opgericht (Kouchner), het Franse antwoord op die Angelsaksische door MI6 en de CIA georkestreerde hulporganisaties.
Deze AZG opereerde in wezen als een onderdeel van de Rode Khmer van Pol Pot.

Typerend voor de wereld van de ngo’s was het toekennen vorige maand door de Britse ngo Save The Children van de Global Legacy Award aan de gewezen Britse premier Tony Blair voor zijn vermeende steun aan de armoedebestrijding van kinderen.
Een man die medeverantwoordelijk is voor de dood door geweld en oorlog en door ontbering komende van de sancties van tienduizenden Iraakse kinderen. Justin Forsyth, het hoofd van Save The Children, is dan ook een vroegere topmedewerkster van diezelfde Tony Blair.
Die bende is gewoon schaamteloos, waarbij de top vooral bezig lijkt met het vullen van hun eigen zakken.
Over Amnesty International, Human Rights Watch en Pax Christi heb ik het hier al eerder uitvoerig gehad. Het is de afdeling Liegen en Bedriegen via pseudo goede doelen van het westerse imperialisme.” (ref.: Willy van Damme).
http://imperialisme-humanitarisme.blogspot.com/feeds/posts/default?orderby=updated

“these are coup d’état NGOs, who are doing what the CIA used to do, only through private agencies that are backed up by the US government. ” http://www.voltairenet.org/article183158.html
Foundations: Their Power and Influence

Neo Humanitarianism: The Role of International Humanitarian Norms and Organizations in Contemporary Conflict
van Kurt Mills. Uit: Global Governance 11 (’05), 161-183 http://imperialisme-humanitarisme.blogspot.nl/
by Rene Wormser

the UN Human Rights Council AKA “the Dictators Club”: http://www.andysrant.com/2012/08/time-for-australia-to-permanently-withdraw-from-the-un-human-rights-council-aka-from-the-dictators-c.html

Dat verklaart de obsceen hoge beloningen van de besturen, raden, directies en staffers. Het is eigenlijk misdadig je goeie geld aan deze kwade doelen te geven.

Fred
Antwoord aan  Marco Rietsnijder
5 jaren geleden

Dank voor je post feitelijk en onderbouwd wist dit niet

Snowden claimt dat Osama bin Laden nog in leven is

‘Farmaceutische industrie heeft touwtjes binnen EU in handen’