in , , , ,

Coronavirus hoax in stand houden: motie over uitbreiden IC-capaciteit afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie

VVD Rutte keihard liegen e1459327525143

Meermaals heb ik op deze plek aandacht gevraagd voor de schandalige bezuinigingen op de zorg door de kabinetten Balkenende en Rutte.

Waar de kabinetten Rutte 1, 2 en 3 zoveel hebben bezuinigd en toegestaan dat een aantal ziekenhuizen werd opgedoekt, het aantal IC bedden is onder deze kabinetten tot aanvang van de Coronacrisis afgenomen van 2.200 naar 1.100 bedden en derhalve werd een groot aantal verpleegkundigen ‘overbodig’ gemaakt…..

Dit ging zelfs door nadat de geheime diensten AIVD en MIVD in 2016 het kabinet Rutte 2 (en daarmee ook Rutte 3) hebben gewaarschuwd dat Nederland niet klaar was voor een epidemie, juist door het tekort aan IC en ziekenhuisbedden, plus een toen al geconstateerd tekort aan verpleegkundigen…..

De tekorten aan IC en ziekenhuisbedden, plus het tekort aan verpleegkundigen is door Rutte 3 een aantal keren opgevoerd als reden voor de meer dan belachelijke Coronamaatregelen, immers er was een tekort zijn aan IC bedden, waardoor vorig jaar Coronapatiënten zelfs moesten worden overgebracht naar Duitsland……

De lockdowns die we meemaakten, de avondklok en andere ernstige schendingen van mensen- en burgerrechten waren volgens de disfunctionerende VVD leugenaar en premier Rutte en de mislukte CDA clown en godbetert minister de Jonge (van wie zo ongeveer elke belofte niet blijkt te kloppen), nodig vanwege de door hen zelf veroorzaakte tekorten op gebied van ziekenhuizen en verpleegkundig personeel……

Donderde gistermiddag dan ook niet voor niets van m’n stoel toen ik via Twitter de volgende Tweede Kamer stemmingen onder ogen kreeg:

Image

Eén reactie op dit bericht liet de volgende waanzin zien:

WINSTON , thougt criminal & psychologist
@JusticeDone21

Replying to

#D66 laat de ware aard wel zien deze week. Je zal er maar op gestemd hebben als je in de (jeugd)zorg werkt…

Image

Vooruit nog één:

Volger@ Brigit

Image

Zo nu weet je op welke partijen je nooit weer moet stemmen!!! (terwijl D666 overrijp en stinkend in de groenbak moet worden  gemieterd…..)

Hoe is het mogelijk dat de partijen die verantwoordelijk zijn voor de tekorten aan IC en ziekenhuisbedden nu het gore lef hebben om tegen een uitbreiding van het aantal IC bedden en daarbij horend personeel te stemmen…….

Het is dan ook meer dan schandalig dat Rutte en de Jonge niet al vorig voorjaar hebben besloten om van bijvoorbeeld ziekenhuis Bronovo niet weer een volledig ziekenhuis te maken, i.p.v. de polikliniek die men van dit ziekenhuis maakte……. (en dat na een renovatie van meer dan 10 jaar!!)

Enkele reacties op het Twitterbericht spraken van een onmogelijkheid om het aantal IC bedden uit te breiden, vanwege de financiële consequenties, echter als je de vele miljarden ziet die afbraakkabinet Rutte 3 vanwege de Coronacrisis in het bedrijfsleven heeft gestoken, is dat allesbehalve onmogelijk!!

Bovendien wat gaat voor: de volksgezondheid of de economie??? De vraag stellen is haar beantwoorden: uiteraard gaat wat betreft Rutte 3 de economie voor (zoals dat was bij veel voorgaande kabinetten)….. We hebben dan ook al lang geen volksvertegenwoordiging meer maar een bedrijfsvertegenwoordiging……..

Profijtbeginsel bij het testen voor toegang? In gewoon Nederlands: mensen die straks niet zijn gevaccineerd moeten zelf betalen voor de tests die zij moeten tonen voor ze toegang krijgen tot een aantal openbare gelegenheden, dit n.a.v. een motie van D666 ploert Paternotte…..

Hiermee volgt ook het afbraakkabinet Rutte 3 de regeringen die niet gevaccineerden chanteren…. (immers de regering had de motie als niet uitvoerbaar naast zich neer kunnen leggen, zeker met verwijzing naar de woorden van de Raad van Europa >> deze Raad heeft geconcludeerd dat elke discriminatie van niet gevaccineerden is verboden…..*)

Weer zijn hiervoor de belangrijkste partijen van Rutte 3 verantwoordelijk: VVD, D66 en CDA….. (en dan is dit kabinet ook nog eens demissionair……)

Tot slot nog Coronanieuws van hedenmorgen: in Israël waar 80 % van de Joodse bewoners dubbel is is gevaccineerd loopt het aantal ‘besmettingen’ sterk op (men bedoelt hiermee het aantal positief getesten)…..

Kortom de halleluja verhalen over vaccinaties blijken eens te meer niet te kloppen en dan durft men in Nederland vast te houden aan de regel dat gevaccineerden overal moeten worden toegelaten zonder testen, terwijl meer en meer duidelijk wordt dat gevaccineerden ….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RV144 Vials copy 1024x422 1

Omstreden en experimentele mRNA vaccinatiemethode: HIV vaccin ontwikkeld, nu in testfase

covid 19 docu the system

Dit is Frankrijk: Geen vaccinatie? Geen boodschappen doen!