in , , ,

Duits onderzoek heeft alarmerende hoeveelheden microplastics aangetroffen in kinderen

plastics 1568806183
Hans / Pixabay

Uit een Duitse studie blijkt dat kleuters onverantwoord grote hoeveelheden microplastics in hun lichaam hebben. Het gaat hier om perfluorooctanoic acid (PFOA) een uiterst giftige stof die o.a. gebruikt wordt om zaken waterdicht te maken.

De hoeveelheden worden vreemd genoeg hoger in kleinere kinderen. In 2020 zou er een wereldwijde ban op deze stof worden ingesteld, echter de EU, China en Iran hebben een uitzondering gemaakt voor het gebruik van deze stof en dan in ‘medisch textiel….’

Ach ja, de EU een organisatie die zich vooral inzet voor bedrijven en welgestelden, waar men het hele jaar door de deur wagenwijd heeft openstaan voor bedrijfslobbyisten.

Kinderen uit arme gezinnen hebben grotere hoeveelheden van PFOA’s in het lichaam dan ‘de beter gesitueerde kinderen’. Een deel van de wetenschap stelt dat deze vergiftiging (wat het in feite is) gevolgen zal hebben voor de rest van het leven van deze kinderen, zo worden vooral lever en voortplantingsorganen beschadigd door deze giftige troep.

Overigens C8 zoals PFOA ook wordt aangeduid , wordt in het lichaam van pasgeboren kinderen gevonden. (zie de Twitterberichten aan het eind van het hieronder weergegeven artikel) Deze stof zou voorts in de bloedbaan van 99% van de VS bevolking zijn te vinden.

Overigens is het al lang bekend dat iedereen microplastics in het lichaam heeft, waar organisaties als het RIVM van zeggen dat het geen kwaad kan, maar ja dat zegt men daar ook van heel veel gifstoffen die worden gebruikt in de groente- en fruitteelt.

Alsof men bij het RIVM niet weet dat stoffen zich stapelen in het lichaam.

Anders gezegd: al die beetjes en cocktails van chemische stoffen bij elkaar opgeteld zullen uiteindelijk toch een duidelijk negatief effect hebben op ons functioneren en onze gezondheid. Ofwel we worden weer belazerd met de dooddoener: slaapt u gerust verder.

Het RIVM is er dan ook voornamelijk om …

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccine survey fb 865x452

Werken griepprikken? Dit zeggen de nieuwste CDC statistieken

26329383672 1762f2df48 Sharon Dijksma

Amsterdamse wethouder Sharon Dijksma ’chanteerde’ medewerkers afvalcentrale