in

Duitsland betaalt vakanties voor ‘vluchtelingen’ naar thuisland

ee35b7072df31c3e81584d04ee44408be272e1d61cb4174595f2 640 asielzoekers

Ook in Zwitserland: Platzakke ‘oorlogsvluchtelingen' vieren thuis vakantie – Gevechten met messen, bijlen en machetes: Straten Italiaanse stad Ferrara overgenomen door Nigeriaanse migrantencriminelen

‘Dit verzin je niet, zo onvoorstelbaar klinkt het,' schrijft de bekende Amerikaanse econoom Martin Armstrong. Hij heeft het over het feit dat de Duitse heeft toegegeven dat er zijn die gratis op vakantie mogen. Naar hun thuislanden. Waaruit ze zogenaamd wegens oorlog of andere ellende zouden zijn gevlucht, en waar ze ‘nooit meer naar kunnen terugkeren', zo beweren ze in koor met het Europese establishment. Ondertussen is de vreedzame Italiaanse stad Ferrara overgenomen door Nigeriaanse drugs- en kinderprostitutie migrantencriminelen, die elkaar in de straten met bijlen, messen en machetes bevechten.

Armstrong moest naar voor zaken, en besloot persoonlijk polshoogte te nemen wat er nu precies klopt van de verhalen dat het land zichzelf overspoelt met migranten uit Afrika en het Midden Oosten. ‘Tot mij totale verbijstering hoorde ik dat de Duitse regering vluchtelingen drie weken lange betaalde vakanties geeft, inclusief heen- en terugvlucht, naar de landen waar ze volgens eigen zeggen uit zijn weggevlucht omdat het er onveilig zou zijn.'

Te krankzinnig voor woorden

Terwijl hulp- en vluchtelingenorganisaties alles uit de kast trekken om te voorkomen dat migranten worden uitgezet naar hun landen van afkomst, omdat hun ‘leven daar gevaar' zou lopen, mogen ze er wèl vakantie vieren – volledig betaald door de overheid. ‘Zulk krankzinnig overheidsbeleid verzin je niet,' vervolgt Armstrong. ‘Ik ken iemand die met vluchtelingen werkt, en die bevestigt dat ze in hun thuislanden op vakantie zijn. Ze keren dus wel degelijk terug, maar voor een ‘korte tijd'.'

Dat het geen is bleek uit een artikel van Die Welt am Sonntag. Dat schreef er ook nog bij dat migranten niet verplicht zijn om te zeggen waar ze naar op vakantie gaan, omdat ze worden ‘beschermd' en recht hebben op ‘privacy', ondanks het feit dat de reis volledig voor hen betaald wordt. Het gerenommeerde blad leverde tevens zware kritiek op de overheid, waar het met de interne communicatie tussen de diverse afdelingen bijzonder slecht gesteld zou zijn.

Ook in Zwitserland: Platzakke ‘oorlogs'vluchtelingen vieren thuis vakantie

Armstrong wijst erop dat zijn contacten in Zwitserland zeggen dat daar hetzelfde probleem heerst. ‘Tientallen asielzoekers die klaarblijkelijk platzak uit oorlogsgebied waren aangekomen, blijken naar hun thuisland te zijn gevlogen om daar op vakantie te gaan.' Migranten hoeven vrijwel nergens te bewijzen dat ze daadwerkelijk uit oorlogszones komen, die in heel Noord Afrika nergens (meer) voorkomen. In tegenstelling tot een Afrikaan kan een Syriër tenminste nog wijzen op de jarenlange oorlog in zijn land.

‘Als iemand op kosten van de overheid 21 dagen op vakantie gaat naar de plek waar hij is weggevlucht, dan zegt gezond verstand dat het geen vluchteling is. De incompetentie van de overheid kent simpelweg geen grenzen meer.' Zowel letterlijk als figuurlijk, zo blijkt in heel West Europa. (1)

Italiaanse steden overspoeld door Nigeriaanse migrantencriminelen

En als ze hier dan eenmaal zijn, gaan sommigen gewoon door met waar ze in hun landen van afkomst mee bezig waren. Neem de ooit vredige Italiaanse stad Ferrara, waar de straten en parken zijn overgenomen door Nigeriaanse migrantencriminelen. Rivaliserende bendes bevechten en vermoorden elkaar met bijlen, messen en machetes. Gewonden en lijken liggen in plassen bloed op de straten. ‘Een nachtmerrie,' noemt een official van de gemeente het. (2)

Ferrara is slechts een van de Italiaanse steden waar de Nigeriaanse drugs- en (kinder)prostitutie maffia vrij spel heeft gekregen. Ondanks het feit dat ook hier ‘links' en ‘progressief' meteen ‘!' schreeuwen, wordt de roep om keiharde tegenmaatregelen steeds luider. De kans dat die daadwerkelijk worden genomen is met de komst van de populistische Lega /M5S regering, die de in korte tijd fors heeft weten terug te dringen, een stuk groter geworden.

(1) Armstrong Economics via Zero Hedge
(2) Infowars Europe

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e031b90928f71c3e81584d04ee44408be272e1d61cb4174096f3 640 belasting

Zwarte lijst belastingparadijzen slinkt wonderbaarlijk snel

crisis

Over een nieuwe kredietcrisis en onze nationale schuldenberg