in , , ,

Een onschuldige kinderziekte wordt langzamerhand omgebouwd tot een echte killer

handboeien en vaccinspuit en geld

De mazelen was tot nog niet zo gek lang geleden een onschuldige kinderziekte, maar wordt langzamerhand omgebouwd tot een echte killer.

Nu wordt beweerd dat mazelen het immuunsysteem (blijvend) aantasten en de farmaceutische industrie stopt ingrediënten in vaccinaties waardoor mensen uiteindelijk kanker krijgen.

Als je een je grootmoeder vraagt wat die van de mazelen vindt, zal ze waarschijnlijk haar schouders ophalen en zeggen dat ze wel wat anders heeft om zich druk over te maken dan een onschuldige kinderziekte. Want, dat is wat de mazelen zijn, wat ze historisch altijd geweest zijn en zullen blijven.

De media in onze huidige maatschappij echter zijn in handen van en/of worden gecontroleerd door mensen met een agenda. En die agenda houdt in dat er zo snel mogelijk wereldwijd verplichte vaccinaties moeten komen. Dit omdat zij hiermee een perfect middel in handen hebben om mensen bewust dingen toe te dienen die ze anders nooit of te nimmer geaccepteerd zouden hebben. Wat voor soort middelen dat zijn, mag je zelf bedenken, maar bijvoorbeeld iets waardoor vrouwen onvruchtbaar worden helpt al behoorlijk om een deel van de gewenste bevolkingsreductie tot stand te brengen. Dit wordt al in de praktijk toegepast:

In 2014 riepen Katholieke priesters in Kenya de bevolking op om tetanusvaccins te weigeren omdat het meisjes onvruchtbaar zou maken.22, 23 In alle tetanusvaccins die de Associatie van Katholieke Artsen naar een onafhankelijk laboratorium hadden gestuurd werd HCG antigeen aangetroffen. HCG wordt gebruikt in vaccins die op dit moment in ontwikkeling zijn om vrouwen onvruchtbaar te maken.23

En net zoals er voor de permanente oorlogen boemannen zoals Bin Laden en Baghdadi worden gecreëerd, zo is dat met de route richting verplichte vaccinaties niet anders. En de boeman die wel eens kan zorgen voor die verplichte wereldwijde vaccinatie is niemand minder dan de onschuldige kinderziekte, de mazelen.

Mazelen is altijd een onschuldige kinderziekte geweest, waar iemand met een normaal werkend immuunsysteem in korte tijd van geneest. En het is niet voor niets dat er nu opeens een alarmerend bericht verschijnt dat mazelen het immuunsysteem zou aantasten. Welk een toeval.

De mazelen kunnen je niet alleen erg ziek maken, het virus kan ook ‘geheugenverlies van het immuunsysteem’ veroorzaken, waardoor het lichaam vergeet hoe het al bekende ziektes kan bestrijden. Daardoor kunnen mensen die de mazelen hebben gehad jarenlang vatbaar blijven voor aandoeningen die ze daarvoor wel konden overwinnen. Dat blijkt uit twee studies van Nederlandse, Amerikaanse en Britse onderzoekers.

De bevindingen zijn gebaseerd op een analyse van bloedstalen van 82 niet-gevaccineerde kinderen in een orthodox-protestantse gemeenschap in Nederland. Tijdens een mazelenepidemie in 2013 kregen 77 van de 82 kinderen de mazelen.

Onderzoekers in de VS, het Verenigd Koninkrijk en Nederland onderzochten bloedstalen van voor en na de infectie om de impact van de mazelen op het immuunsysteem te achterhalen.

Dan volgt er een verhaal over bloedlichaampjes en antilichaampjes, hoe deze opeens door de mazelen aan geheugenverlies lijden en dat daardoor het complete immuunsysteem niet goed werkt zodat kinderen die de mazelen hebben gehad een veel groter risico zouden lopen op allerlei andere ziektes. En of dat ooit in de toekomst nog goed komt, is nog maar de vraag.

En dus, zo zeg vaccinatie propagandakanon het AD, dat de moraal van het verhaal is om je te laten vaccineren. Dit alles wordt dan gebracht als een baanbrekende doorbraak in onderzoek naar de mazelen.

Wat we in werkelijkheid hebben is een onderzoek dat concreet totaal niets zegt. Het zegt niet of die onderzochte Nederlandse kinderen opeens allemaal vreemde ziektes kregen omdat hun immuunsysteem niet goed meer zou werken. Het enige dat het onderzoek werkelijk vaststelt is dat er klaarblijkelijk wat mutaties plaatsvinden aan bloedcellen en antilichamen. Wat en of dit concreet gevolgen heeft weten ze niet. Maar, vanwege die bepaalde meting worden er meteen allerlei conclusies aan gekoppeld die niet waar zijn.

Een heel goede manier om dit baanbrekende onderzoek werkelijk te testen is om een test uit te voeren die de farmaceutische industrie nooit of te nimmer zal goedkeuren.

Een test waarbij twee groepen van minimaal 100 (liefst meer) kinderen worden geselecteerd. De ene groep bestaat uit on- en de andere uit gevaccineerde kinderen. Deze twee groepen worden gedurende langere tijd (10 jaar) gevolgd en er wordt geregistreerd welke ziektes ze krijgen, wanneer en hoelang het duurt voordat ze zijn hersteld.

Het is een eerlijke test en zou voor eens en voor altijd een einde kunnen maken aan de discussie of vaccinaties nu wel of niet werken. Dit, uiteraard los van andere bijkomende verschijnselen zoals vaccinatieschade.

Die test gaat er nimmer komen, omdat dit ongetwijfeld zou uitwijzen dat de groep ongevaccineerde kinderen minder ziektes krijgt en als ze die wel krijgen, sneller genezen dan gevaccineerde kinderen. Deze eenvoudige test, die iedereen die het beste voor heeft met de mensheid zou moeten omarmen, zou voor eens en altijd een einde maken aan de vaccinatiemafia.

Daarnaast komt er een schokkend bericht via Natural News dat juist de mazelen vaccins (BMR vaccin) zodanig besmet zijn met genen afkomstig van geaborteerde baby’s dat deze bij de geïnjecteerde persoon op latere leeftijd kanker zullen veroorzaken, waarmee de farmaceutische industrie haar eigen klanten kweekt via vaccinaties.

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3540861791 e114342a52 idiots1

Engeland: Historisch ‘Little White Town’ verandert naam na klachten over ‘racisme’

sex 1572770397

Google en Facebook volgen naar welke porno je kijkt (ook als je incognito surft)