in , , ,

Waarom worden zwangere vrouwen opeens bestookt met een niet werkend vaccin?!

vaccinatie 1547213500
Myriams-Fotos / Pixabay

Ze geven niet op en proberen op steeds jongere leeftijd de mens te vergiftigen, het liefst nog voor de geboorte.

Zwangere vrouwen kunnen nu een kinkhoest vaccinatie krijgen terwijl een school met 100 procent tegen kinkhoest gevaccineerde kinderen de deuren moet sluiten wegens een kinkhoestuitbraak.

Keer op keer valt de vaccinatiemafia door de mand met niet werkende vaccins en toch blijven ze stug doorgaan met hun propaganda.

Einstein had er al voor gewaarschuwd dat alleen idioten iedere keer hetzelfde blijven doen en desondanks een andere uitkomst verwachten, maar dat mag de pret voor de vaccinatiebrigade niet drukken.

Begin 2018 schreven wij al dat zwangere vrouwen het volgende doelwit zouden vormen van de vaccinatiemafia en nu is het zover.

Vanaf komende maandag hebben alle zwangere vrouwen in Nederland de keuze om zich te laten inenten tegen kinkhoest. Deze zogeheten ‘22-wekenprik’ is de eerste vaccinatie speciaal voor zwangeren in het Rijksvaccinatieprogramma.

Via de placenta geven de vrouwen de beschermende antistoffen door aan hun kind, waardoor het in de eerste levensmaanden beschermd is tegen kinkhoest. De moeder zelf is ook beschermd en kan haar pasgeboren baby niet besmetten. Per jaar overlijdt een zuigeling aan kinkhoest, aldus Hans van Vliet, programmamanager van het Rijksvaccinatieprogramma bij het RIVM.

Dus, als we het goed lezen staat er dat er gemiddeld ieder jaar één (1) zuigeling dood gaat aan kinkhoest. Vanwege die ene zuigeling zou dan een compleet vaccinatieprogramma opgetuigd moeten worden, waar dan bij zwangere vrouwen allerlei schadelijke stoffen naar binnen gespoten moeten worden.

Of zoals men bij Vaccinvrij stelt:

De hersenen van baby’s/ foetussen zijn zeer kwetsbaar! We mogen tijdens de zwangerschap niet roken of drinken, maar een neurotoxische (schadelijk voor het hersenweefsel) stof zoals aluminium in ons bloed laten spuiten kan geen kwaad?

En dan nog een interessant gegeven: In 1980 kwamen er in ons land in totaal 30 gevallen van kinkhoest voor. Ondanks (of liever, dankzij!) alle vaccinaties is dat aantal alleen maar gestegen, zodanig zelfs dat we in 2014 al ongeveer 9.000 gevallen van kinkhoest hadden.

Vaccinvrij gaat verder:

Het kinkhoest vaccin faalt. Het aantal meldingen ervan blijft stijgen. Daarom wordt het vaccin ‘vervroegd’ gegeven vanaf 2 maanden i.p.v. drie maanden. (1999). Helpt niet. Het aantal meldingen blijft stijgen. Er wordt een extra vaccin toegevoegd (2002) Helpt niet, het aantal meldingen blijft stijgen. Daarom wordt het a-cellulair vaccin ni gevoerd (2005). Dit was voornamelijk vanwege de vele bijwerkingen – niet aangegeven op deze grafiek. Helpt niet. Het aantal bijwerkingen blijft hoog en het aantal meldingen blijft stijgen. Deze ontwikkeling schept niet veel vertrouwen!

De propaganda aan het woord:

In Nederland worden kinderen al sinds 1954 tegen kinkhoest gevaccineerd. Het vaccin is verwerkt in een combinatieprik tegen diverse andere infectieziekten. Alle kinderen kunnen deze vaccinatie krijgen op een leeftijd van 2, 3 ,4 en 11 maanden, en bij 4 jaar oud.

Het antwoord van Vaccinvrij:

Vijf keer in totaal!! Vijf keer – en nóg hebben we niet het resultaat dat ze willen. Vandaar dat nu de zwangere vrouwen eraan moeten geloven. Pfffft

Het is natuurlijk triest dat er jaarlijks een zuigeling doodgaat aan kinkhoest, maar laten we dat even in perspectief zetten en kijken hoeveel doden de medische industrie jaarlijks veroorzaakt:

In de top drie van doodsoorzaken staat kanker op nummer één, hart- en vaatziekten op twee en medicatiefouten op drie.

De medische industrie veroorzaakt doodsoorzaak nummer drie in ons land en mag ongestraft doorgaan met hun praktijken? En dat zijn de mensen die met een vaccinatieprogramma die ene zuigeling moeten gaan redden?

Bovenop dat alles komt nog eens dat er geen enkel onafhankelijk onderzoek is dat aantoont dat de kinkhoestvaccinatie zou werken. Net zoals er geen enkel onafhankelijk onderzoek is dat kan aantonen dat we die ene dode zuigeling per jaar zouden kunnen voorkomen door ongeboren kinderen vol te plempen met gevaarlijke stoffen.

En dan verschijnt enkele dagen geleden het volgende bericht:

xxx

Het betreft hier de katholieke St. Theresa school in Houston waar alle, maar dan ook echt alle kinderen zijn gevaccineerd tegen kinkhoest.

Het begon met één geval op 4 december waarna in rap tempo meerdere gevallen zich voordeden. Dit niet alleen onder de kinderen, maar ook leerkrachten en ander personeel. De situatie op deze 100 procent gevaccineerde school liep dusdanig uit de hand dat men besloten heeft de deuren met onmiddellijke ingang te sluiten. Gelukkig stond op dat moment de kerstvakantie bijna op de stoep, dus hopelijk….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
55e7d1414a5ab114a6da8c7ccf203163143ad9e252597041762a 640 Apocalyps

Als de Paus aftreedt in 2020, zal er een 900 jaar oude apocalyptische profetie in vervulling gaan

ezgif 6 73dc438d5741

‘De verdwijning van Nederland zoals ze is – dit is het plan’