in , , ,

Eigen burgers laatst: EU gaat gratis gevulde creditcards verstrekken aan vluchtelingen in Turkije

1 Gratis geld

Dit is wel weer een giller:

Naar schatting een miljoen vluchtelingen in Turkije krijgen van de EU een creditcard waar maandelijks een geldbedrag op gestort zal worden. Met dat geld kunnen zij eten en onderdak betalen. Deze regeling is onderdeel van een nieuwe €348 miljoen 3 miljard kostende humanitaire programma dat de Europese Unie donderdag heeft aangekondigd.

De EU heeft bedacht om een deel van de gewillig afgeperste 6 miljard euro, om te zetten in een basisinkomen voor niet-EU vluchtelingen buiten de EU, op uw kosten uiteraard.

De EU doet alles om de ingezetenen van het door hen illegaal bezette gebied te negeren, kleineren,schofferen, voorliegen, uitverkopen, castreren en uitzuigen, terwijl het tegelijkertijd immigranten van buiten de EU financieel gaat sponsoren met gratis creditcards als een uitnodiging met rode loper voor toegang tot Gratisland.

Waar herkennen we dat toch ook alweer nog meervan…? Ondertussen is Turkije in Nederland natuurlijk wel geweldig lekker bezig, en de EU beloont dat gedrag ogenschijnlijk.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Vluchtelingen in Turkije krijgen EU-geld

Vluchtelingen in Turkije krijgen vanaf oktober maandelijks Europees geld via een elektronische pas. De Europese Unie maakt hiervoor 348 miljoen euro vrij, maakte EU-commissaris Christos Stylianides (Humanitaire hulp) donderdag bekend. In het eerste kwartaal van 2017 moeten een miljoen van de ruim drie miljoen vluchtelingen die Turkije herbergt hebben geprofiteerd.

De ,,cashcard’’ is volgens Stylianides een efficiënte manier om families te steunen, zodat ze kunnen kopen wat ze het meest nodig hebben. ,,Hiermee krijgen zij de waardigheid om te kiezen.” Het geld moet direct terechtkomen bij de kwetsbaarste gezinnen, onder meer voor voedsel, onderdak en onderwijs.

Het is het grootste humanitaire EU-steunprogramma ooit en het eerste met het direct overmaken van geld, aldus de Cypriotische commissaris.

Tegen misbruik zijn waarborgen ingebouwd en de Europese Commissie houdt grondig toezicht op de uitvoering. (ja echt hoor!)

Europa heeft tot eind volgend jaar 3 miljard euro gereserveerd.

Lees verder via de Bron: Europa Nu

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
schippers 750x400 e1473169776507

Verhelderende kijktip: Lubach legt de rotte zorg en winst maken klip-en-klaar uit

15103266939 b5ec4c454f pension

Werken tot je dood – Editie Aegon, pensioenleeftijd moet op korte termijn naar 70 jaar