in , ,

Eigen risico niet meer te betalen, betalingsregelingen vervijfvoudigd

Honderdduizenden Nederlanders hebben moeite om het verplichte eigen risico van hun zorgverzekering (360 ) te betalen. Bij zorgverzekeraar VGZ lopen nu al 250.000 betalingsregelingen en ook andere verzekeraars zien het aantal exploderen. Sinds 2012 is sprake van een vervijfvoudiging.

Het laatste jaar is het aantal mensen met een betalingsregeling bij VGZ met 100.000 gegroeid. Ook bij Zilveren Kruis zijn inmiddels meer dan 240.000 verzekerden met een betalingsregeling voor het eigen risico, 80.000 meer dan in 2013. En bij Menzis is een vergelijkbare trend zichtbaar.

Lees verder via AD.nl.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

stoppen met betalen is de enige echte manier om deze roof van de regering te beiendigen, uw zorgverzekeraar mag dit eigen risico niet innen is koppelverkoop!!, verder mogenze u niet een verzekering in dwingen, een ook niet gijzelen bij achterstand, stoppen met betalen u heeft geen contract afgesloten met deze geld graaiende bende waarvan de lonen van directie en kader veel te hoog zijn9ca 750.000) p.p., en de reserves ook veelte hoog zijn ,ook de winsten die over uw rug gemaakt worden ,moeten terug naar de verzekerden, dit mag en kan zo niet langer, wij lopen bij de voedselbank krijgen niet de verzekering dei we moeten hebben en de verzekerings maatschappijen worden rijk over onze ruggen!!!!

Poppetje
5 jaren geleden

En dan wordt er zo makkelijk gezegd dat je goed, en met de nadruk op GOED rond kan komen van je uitkering. Je moet wel steeds meer zelf betalen en door de stress word je zieker en daardoor krijg je nog meer kosten. Je mag ook niet bijverdienen maar moet wel alles zelf betalen. Red me wel met wat op m’n rug liggen.
Geloof alleen niet in stoppen met betalen; dan krijg je alleen problemen. Beste zou zijn als we minder geloven van wat ons wordt voorgeschoteld. Gezonder leven betekent minder macht voor Big Pharma en de verzekeringen. En andere werkvormen waar je niet zo ziek van wordt.

Weer minder Nederlanders op vakantie wegens crisis

Noord-Korea: “VS verspreidde ebolavirus en koos Afrika als testgebied voor biowapens”