in , ,

Eindelijk actie! Op heterdaad betrapte VN-functionaris de cel in voor kindermisbruik

child abuse 1562743520
geralt / Pixabay

Peter Dalglish is in Nepal veroordeeld voor kindermisbruik. Terwijl de politiediensten zijn woning binnenvielen konden ze direct een heterdaadje afstrepen: de man had twee puberjongens van 12 en 14 jaar oud in zijn kamer.

De VN-functionaris ‘zette zich tientallen jaren in voor kinderen’, maar lijkt vooral bezig te zijn geweest met lichamelijke begeertes, via NRC.

De oud-VN gezant werd dus maandag door de rechtbank in Nepal veroordeeld tot negen jaar celstraf en reken er maar op dat het geen prettige zit wordt voor meneer.

Waar hij eerder als ‘gever’ bekend stond wordt hij binnenkort ongetwijfeld een ‘ontvanger’ en dat is helemaal niet zielig voor de beste man. Het is gewoon de logische consequentie van zijn gedrag.

Dat men het bij de Verenigde Naties en andere ‘hulporganisaties’ niet altijd even nauw neemt met de wet of de mores is schrijnend.

De veroordeelde jurist zette zich al decennia in voor kinderen en hoeveel slachtoffers hij gemaakt heeft in die periode weten we niet. De zaak is uiteindelijk ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vakantie geld 1562739354

Let op! 1 op de 5 berekeningen vakantiegeld is foutief

muggen 1562745294

Zó jeuken jouw muggenbulten niet meer!