in ,

Van gezondheidspaspoort naar groen paspoort: welkom in de nieuwe wereld orde

new system update 1119128840 scr

Hoe kun je neutraal een column inleiden als het onderwerp je zwaar tegen staat. Als je een moeilijk maatschappelijk thema wil bespreken dan moet je wel de feiten benoemen. Daarna kun je een eigen oordeel geven.

Mensen zijn (gelukkig) verschillend en kunnen afhankelijk van hun leefsituatie een heel eigen beleving ervaren over beleidsmaatregelen. Het is maar hoe je in het leven staat.

In het ouder-worden-proces kan een mens veranderen van mening en anders denken dan in z'n jongere leven. Hoe ouder, hoe wijzer.

(lees hier verder)

Wie heeft de macht

Vanuit deze wijsheid voel ik mij een liberaal denker en dat vermeng ik graag met een stukje socialisme waarbij ik rechtvaardigheid en solidariteit, met een eerlijke verdeling van macht en goederen belangrijk vind. Zonder een sterke rol van de staat. Dit is mijn politieke opvatting.

Vanuit die gedachte heb ik grote moeite met de huidige politieke ontwikkelingen. Ik vrees dat partijen niet begrijpen hoe de (mondiale) macht in elkaar zit. Ze hebben niets meer in te brengen. Getuige het feit dat door de komst van het coronavirus een pandemie is uitgeroepen die regeringen zo maar ineens de volledige macht in handen gaven.

Wie zijn nu eigenlijk de machthebbers? Is dat de ministerraad o.l.v. de premier of is het een hoger echelon in de vorm van een Europese Unie, of nog meer mondiaal in de vorm van intergouvernementele organisaties zoals de VN, , IMF, WHO, enzovoort.

Als klein nederig landje wil je graag meedoen met de grote jongens, zoveel is wel duidelijk als we de beelden zien van onze ministers op de bijeenkomsten van al die belangrijke organisaties.

Volg de leider

Supranationale organisaties bezitten veel macht. Het lijkt er op dat regeringsleiders van kleinere staten als marionetten aan hun touwtjes dansen. Vooral wanneer belangrijke wereldse zaken spelen zoals een pandemie.

Dan voelen instanties als de WHO en WEF zich belangrijk omdat beleidsregels in tijden van verbinding uniform moeten worden toegepast. Dat vereist een centrale aanpak met een centrale leiding. Regeringsleiders van democratische staten, en instituten zoals RIVM, die lid zijn van de VN, WEF, WHO en cs volgen de instructies op en stellen repressieve maatregelen voor in eigen land.

Het is dan zaak om een noodwet af te kondigen om het parlement uit te schakelen. Teveel verzet tegen de maatregelen brengt de uitvoering in gevaar. Onder het ‘juk' van een pandemie willen bange burgers graag de bevelen opvolgen als ernstig ziekte daarmee wordt voorkomen. Het is een kwestie van de juiste informatie via de juiste kanalen.

De vraag rijst of de informatie correct is en of de mediakanalen onafhankelijk zijn.

Van 3.0 naar 4.0

In veel landen zijn de media afhankelijk van overheidssteun en zijn sommige omroepen  propagandakanalen van de overheid. Handig om op die manier de bevolking te informeren. Vooral in tijden waarin supranationale organisaties i.s.m. het kapitaal van Black Rock, Big Tech, Big Farma, enzovoort elkaar de hand toereiken om de wereld te redden van de ondergang. De ondergang aan een killervirus en de ondergang door oververhitting van onze aardkloot.

Door de mens welteverstaan, niet het klimaat want het is de mens die het klimaat opwarmt. Hoe dan? Door de CO2-uitstoot van de Industriële Revolutie 3.0. Daarom moet in ijltempo de Industriële Revolutie 4.0 worden uitgerold. Zo snel mogelijk de naar schone technologie om de klimaatdoelen van het WEF/VN te behalen.

Niks mis mee, toch? Alleen moet het snel anders gaan we ten onder. Dan zijn drastische maatregelen gerechtvaardigd om het gedrag van losgeslagen energieverspillende burgers onder controle te krijgen.

Gratis

De toevallige pandemie biedt onze technocratische beleidsmakers een ideale mogelijkheid om via moderne controletechnieken burgers te controleren op hun gezondheid. Neem een injectie als bescherming met dank aan Big Farma. Voorkom besmetting en test iedere gezonde burger die weigert z'n zelfbeschikkingsrecht en vrijheid in te ruilen voor een injectie.

Vaccins zijn gratis van de overheid met dank aan Big Tech die controletechniek inzet voor Big Brother. Nu we toch bezig zijn met de uitrol van gezondheidspassen is het moment daar om door te schakelen van het -certificaat naar de “Groene Pas.” Dat is met oog op de toekomst als we de klimaatdoelen niet halen en we afgeremd moeten worden met onze vervuilende CO2-uitstoot. Verdien groene punten bij een snelle transitie en sta rood bij nalatigheid.

hierbij ook aan centrale bankgeld(). Dan is het wel zo handig om toegangscontroles verder uit te breiden door te eisen van iedere burger die zich vrij wil bewegen. Hier gaat het niet meer alleen om gezondheid.

Groene Pas

Gezonde mensen worden gedwongen een injectie te nemen om bijvoorbeeld aan het werk te kunnen of levensmiddelen in te slaan in de supermarkt. Iedereen die wenst deel te nemen aan het openbare leven zal een spuit moeten halen.

Daarmee wordt je opgenomen in de overheidssystemen als ‘gezonde(gehoorzame) burger' die “vrije” toegang krijgt tot openbare voorzieningen. Zonder spuit, er niet meer uit. Hooguit een wandeling of een zitje op eigen terras of balkon. Dat noem ik vrijheidsberoving, punt uit. Geen discussie mogelijk. Lezers hier zullen zeggen dat dit niet speelt in . Nog niet, maar wel in , een ‘bevriende' EU-lidstaat met Draki(voorheen ECB) als minister-president, hoe toevallig.

Daar zijn enorme protesten gaande tegen invoering van de repressieve Groene Pas. Niet gezien op de NL-media? Zoek dan de beelden op Twitter en Telegram. De kleur van de groene pas is bewust gekozen. Net als met onze gezondheid zijn wij ook begaan met het klimaat.

Wat hebben we aan een goeie gezondheid als ons leefklimaat naar de knoppen gaat. Zo zal de simpele uitleg zijn van WEF, VN, WHO en cs. Even gas terug, het is voor de toekomst van onze ….

Lees verder bij de bron: Columns van Gerrit Welbergen

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
escape 1634478765

China aan de Noordzee: Het ‘sociale krediet systeem’, nog aan te ontsnappen?

455555181 9bf7f6258c b new world order

Amsterdam gaat NEW WORLD ORDER: “In 2030 moet het dieet voor Amsterdammers voor 50% uit plantaardige voeding bestaan”