in ,

De Rothschilds, de Rockefellers, Bill Gates, de VN, WEF en cs. vullen onze agenda en geven onze levens invulling

Niet onze nationale regering, maar alleen de 1 procent superrijken en supranationale organisaties bepalen hoe wij ons leven moeten inrichten en stippelen de route van de toekomst uit. De opbouw van een machtige wereldregering is in volle gang.

Verhalen over de zogenaamde ‘Nieuwe Wereld Orde' worden door de mainstream media stelselmatig gerangschikt onder de complottheorieën en dat is hoogst opmerkelijk.

(lees hier verder)

Maatschappij op z'n kop

Nuchtere analisten die een zeker wantrouwen opbouwden over de gekunstelde mondiale ontwikkelingen van de laatste decennia zijn aangewezen op het ‘vrije' internet waar het wemelt van vaak opgeklopte verhalen over complotten en samenzweringen.

Probeer daar maar eens de juiste met feiten onderbouwde theorieën uit te filteren. Een kwestie van geduldig zoeken en nuchter analyseren. Een heldere blik op de geopolitieke en maatschappelijke ontwikkelingen is een vereiste om de feiten op een rijtje te plaatsen.

Oordeel niet op een eenzijdig geluid maar beluister ook het tegengeluid. Hoor en wederhoor. Trek conclusies met een gezond verstand en ga in debat met andersdenkenden.

Bekritiseer de maatschappelijke ongelijkheid en versterk je met gefundeerde argumenten als je ziet dat de polarisatie in het debat toeneemt. De harde feiten laten zien dat de maatschappij op z'n kop wordt gezet in een tempo dat nooit eerder vertoond is.

Van noodwet naar noodwet

Het is de schatrijke elite die regeringsleiders, kerkelijke leiders als de Paus, mediagiganten en de supranationale organisaties manipuleren met hun kapitaalkrachtige lobby. Via hun vermogensbeheerder “Black Rock” is de elite eigenaar van de invloedrijke Big Tech, Big Farma, Big Banks en de media.

Een belangenbehartiging vanuit het kapitaal werkt helaas beter dan de belangen behartigen voor een verarmde onderdrukte samenleving. Kijk naar de oppositie in eigen land die nauwelijks invloed heeft op een gevallen kabinet. Een demissionair kabinet dat de formatie van een nieuwe regering frustreert met slimme vertragingstactiek.

Omdat nog altijd de (epidemie)angst regeert vanuit een overhaast opgetuigde noodwet houdt een overgroot deel van de bevolking vast aan repressieve maatregelen die nauwelijks effect sorteren.

De sluwe tactiek om ingeperkte vrijheden en op opgelegde verplichtingen te verlengen totdat een nieuwe noodwet van kracht wordt. Als een nieuw kabinet de teugels ter hand neemt volgt nieuwe beteugeling.

Marionettenkabinet

We zouden het bijna vergeten maar er is een klimaatalarm afgegeven. Zodra een nieuwe coalitie is beëdigd zal men wijzen naar een belangrijke internationale afspraak, namelijk het Klimaatakkoord van Parijs. Volgens -commissaris Frans Timmermans lopen we flink achter op de beoogde doelen en we weten inmiddels waar alarmfase code rood toe leidt.

Een klimaatnoodwet met nieuwe lockdown(en avondklok?) vanwege de verwoestende invloed van de mens(?) op het klimaat is slechts een kwestie van tijd. Internationale afspraken wegen nu eenmaal zwaarder dan de afspraakjes met onze polder.

Door de globalisering zijn er zoveel supranationale en intergouvernementele organisaties die boven de nationale (westerse) regeringen staan dat we ernstig rekening moeten houden met hun afspraken die zijn vastgelegd in de . Ik voorspel alvast dat een nieuwe gang naar de nationale stembus, vanwege een eventueel mislukte formatie, slechts een nieuw marionettenkabinet oplevert.

Een kabinet met de blik omhoog. Alleen het hogere echelon van VN, WEF, IMF, EU, enzovoort zet de lijntjes uit.

De andere agenda

Vanuit een opgetuigde noodwet is het aan bange burgers makkelijk uit te leggen dat er volop reden is om gedwee te gehoorzamen. Tsja, als de wereld vergaat door eigen schuld of we zelf ‘vergaan' aan corona, dan wil je graag luisteren naar wereldverbeteraars die een agenda met levensreddende afspraken hebben opgesteld.

Het is maar hoe je er tegen aan kijkt. Je kunt slaafs reageren of met enige reflectie een analoge agenda opstellen met afspraken uit de samenleving. De maatschappij die inziet hoe repressie en onderdrukking van bovenaf leidt tot vernietiging van het levensgeluk van de onderkant.

Mondiale

Mijn filosofisch verhaaltje is ingegeven vanuit de wijsheid van een hoog intelligente vrouw: drs. Karen Hamaker-Zondag is doctoranda in de sociale geografie, doctoranda in de planologie, expert in astrologie, expert in Jungiaanse . Ze deed haar verhaal in een interview met Jorn Luka van “The Trueman Show.”

Ik keek deze video in één adem uit en merkte dat deze belezen dame de wereld vol intriges van de sluwe elite slim doorziet. Ze bevestigt mijn vermoeden dat we afstevenen op een mondiale dictatuur.

Elitaire machthebbers kunnen de wereld niet verbeteren met dictatoriale maatregelen. De heeft geleerd dat deze weg doodloopt en revoluties eindigen meestal in bloedvergieten. Jammer dat een revolutie pas begint op moment dat ook de massa inziet dat we bedrogen worden.

Wellicht hoeft het zover niet te komen als we de moeite nemen ons af te wenden van de mediapropaganda. Bestaat er een revolutie zonder hooivorken?

Lees verder bij de bron: Columns van Gerrit Welbergen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europa-Park Rust labelt ongevaccineerden met gekleurde armbandjes: discriminatie als recreatieplezier

man in black crew neck shirt

Klimaathoax: Warmt de aarde sneller op? Niet volgens het IPCC, wel volgens ons eigen KNMI die nog geen 3 uur vooruit kunnen voorspellen