in ,

Elizabeth Warren (2020 president) gebruikt koudste ‘Polar Vortex’ in decennia voor ‘Green New Deal’ om Global Warming tegen te gaan

Massachusetts Sen. Elizabeth Warren gebruikte de bitterkoude vegen het Midwesten en Noordoosten om haar full-throated steun voor een “Green New Deal” aan te kondigen.

“Onze kinderen en kleinkinderen moeten opgroeien in een wereld waar ze de lucht in kunnen ademen en het kunnen drinken – en naar buiten kunnen gaan zonder hun leven te riskeren bij extreme temperaturen”, tweette de Democraat donderdag met de hashtag #PolarVortex2019.

De “polar vortex” -gebeurtenis verwijst naar een atmosferisch fenomeen dat extreme, recordbrekende koude heeft gebracht bij miljoenen Amerikanen , met temperaturen van 10 tot 20 graden Fahrenheit onder nul en wind chill-down in de negatieve 50s en 60s.

Het is het koudste weer dat veel staten in tientallen jaren hebben gezien, zeggen meteorologen.

Chicago trof bijvoorbeeld een negatieve 23 graden Fahrenheit, de koudste sinds 1985. Mount Carroll, Illinois, noteerde een negatieve 38 graden, die, indien gecertificeerd, de koudste temperatuur zou zijn die in de staat werd geregistreerd.

“Het is tijd om onze te beschermen en een Green New Deal te halen”, zei Warren, die overweegt in 2020 president te worden.

Lees verder bij de bron: Watts Up With That?

Klimaatreligie doet iets met je…

Photo by akasped


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Migranten brachten tbc terug in Nederland, tientallen miljoenen aan zorgpremie gebruikt

Stop met de linkse onwaarheden: Nederland MINST anti-moslim land van Europa