in , , , ,

Global Cooling volgens NASA satellieten begonnen en kan 40 tot 60 jaar duren

a67c7b21fc485fa59478f4a3 640 global cooling1

Uit onbewerkte* metingen van NASA satellieten blijkt dat de door astronomen voorspelde langdurige ‘Global Cooling’ periode –mogelijk zelfs een nieuwe mini ijstijd- is begonnen. Deze periode met afkoeling –en dus niet CO2 gedreven opwarming- kan mogelijk worden vernoemd naar de in 2009 overleden astronoom Jack Eddy, de ‘ontdekker’ van het Maunder (zonne) Minimum in de 17e eeuw.

In plaats van honderden miljarden euro’s uitgeven aan zinloos en zelfs contraproductief klimaatbeleid, kan de samenleving zich veel beter gaan aanpassen aan de komende realiteit, die zich niets zal aantrekken van de CO2 opwarmingshoax, ongeacht hoe vaak de Westerse gevestigde orde die nog herhalen zal.

zonne-cyclus-25-nasa

Het ‘Eddy Minimum’ begon vermoedelijk al tussen zonne cyclus 23 en 24 (2010). In 2016 gooide een Super El Nino het weer nog flink door de war, maar de temperaturen zijn sindsdien snel aan het dalen.

(* onbewerkt, dat is niet ‘gecorrigeerd’, zoals de statistieken die door de politiek worden gebruikt om ‘global warming’ aan te tonen).

Zwakste cyclus in 200 jaar

De NASA schrijft op zijn officiële website dat de volgende zonne cyclus (nr. 25) de zwakste in 200 jaar wordt, in 2020 begint en in 2025 op zijn maximum bereikt. Dit komt feitelijk neer op een herhaling van het Dalton Minimum (1790-1830), toen in bijvoorbeeld Duitsland de temperatuur in 20 jaar met gemiddeld 2 graden daalde, wat de voedselproductie enorme schade toebracht. In Londen vroor de Thames meerdere keren dicht, een keer zelfs twee maanden lang (ijsdikte: 28 cm.).

1816 staat zelfs bekend als het ‘jaar zonder zomer’. Het was al erg koud, en dat werd nog eens verergerd door de grootste vulkaanuitbarsting in 2000 jaar (Mt. Tambora, op 10 april 1815). In 1816 wilden de lente en zomer maar niet aanbreken. Op 4 juli (Independence Day) sneeuwde het zelfs in de VS, en bevroor in kleine reservoirs het water. In kerken werden op die zomerdag haardvuren aangestoken om het maar een beetje warm te krijgen.

De in juni opgekomen gewassen vroren kapot, waardoor de oogsten vrijwel totaal mislukten. De voedselprijzen explodeerden. In Europa was het al niet anders; mislukte oogsten zorgden in Engeland, Frankrijk en Duitsland voor een tekort aan brood, waardoor er massale rellen en plunderingen uitbraken. (2)

‘Super groot minimum’ dat 40 tot 60 jaar kan duren

Het zou echter nog veel erger kunnen worden. Fysicus en astro wetenschapper professor Valentina Zharkova (Northumbria University) ontwikkelde modellen waarmee vlekken en magnetische activiteit van de zon kunnen worden voorspeld. Haar modellen zijn tot nu toe 93% accuraat gebleken. Zharkova hield vorig jaar een lezing waarin ze zei dat een nieuw ‘super groot’ zonne minimum al in 2020 een feit kan zijn.

Tijdens zo’n ‘super groot minimum’ zijn vier magnetische velden op de zon uit fase. Zo’n 350 jaar geleden gebeurde dat voor het laatst. Deze zeer koude periode, die 40 tot 60 jaar duurde, wordt het Maunder Minimum genoemd. Toen waren echter maar twee magnetische velden uit fase.

Zharkova verwacht daarom een nog sterkere afkoeling die 2,5 tot 4 keer groter zal zijn dan tijdens het Maunder Minimum. In de 17e eeuw kampte Europa dan ook met veel strengere winters, gecombineerd met zwaardere stormen met in sommige gebieden extreem veel regenval (zoals dit hele jaar al in de VS het geval is, wat nu al dramatische gevolgen heeft), met mislukte oogsten, hongersnoden, epidemieën en uiteindelijk ook opstanden en oorlogen als gevolg. Als Zharkova’s model weer gelijk krijgt wacht ons inderdaad een periode met hevige klimaatverandering, echter niet veroorzaakt door de mens, maar door de zon.

Niet minder, maar meer CO2 nodig

De geringe toename van CO2 is de afgelopen 30 jaar juist verantwoordelijk geweest voor de vergroening van de planeet, zoals door satellieten is bevestigd. CO2 is NIET de boosdoener, zoals u door de media en uw kinderen op school valselijk wordt wijsgemaakt, maar juist het levensgas waar onze atmosfeer veel meer van kan gebruiken om over 40 jaar 11 miljard mensen te kunnen voeden. Toch zal onze vrije en welvarende samenleving stapsgewijs vanwege deze leugen worden afgebroken.

Het gedeeltelijk of zelfs compleet verwijderen van CO2 uit de atmosfeer, zoals in linkse politieke kringen serieus wordt geopperd, zal (als dit technologisch überhaupt uitvoerbaar zou zijn) nog een veel duisterder effect hebben: ongekende hongersnoden en massa’s doden. Zonder CO2 zal namelijk al het leven op Aarde sterven.

Het IPCC van de VN wil officieel niets weten van Global Cooling en houdt vast aan de enkel om ideologische redenen (herverdeling (= afbraak) Westerse welvaart en opheffen soevereiniteit voor een communistische-socialistische wereldautoriteit) bedachte opwarming door menselijke CO2 uitstoot. Al werd in een laatste rapport impliciet erkend dat de extra opwarming die er zogenaamd zou gaan komen waarschijnlijk niet (alleen) veroorzaakt wordt door de mens.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Raad van State dramt op transferunie, maar Nederland neemt veel te veel risico door schulden te delen met zwakke staten

14737516914 bac4b2a5f9 mh171

MH17: Vier verdachten aangeklaagd, proces start op 9 maart 2020