in , , , , , , , ,

Zomers weer in Schotland en sneeuwval op Corsica: zo global is die warming blijkbaar niet

Satellietbeeld 1 Corsica 15 Mei 2019

Afgelopen woensdag 15 mei was het een stralende lentedag in Nederland. In Schotland was het die dag maar liefst 24 graden Celsius  en bizar genoeg had het in de nacht van 14 op 15 mei op het sub-tropische eiland Corsica flink gesneeuwd.

Wie naar de satellietbeelden van die dag kijkt, ziet een wolkendek boven Corsica met een tamelijk scherpe rand. Het ziet er nogal onnatuurlijk uit, vind ik. Zou hier geo-engineering/klimaatmanipulatie zijn toegepast? Velen zullen mij een complotgekkie vinden, maar als goed geïnformeerde leek ik dat deze technologie hier inderdaad is toegepast.

Zóveel kou en sneeuw in de maand mei op een subtropisch eiland is toch wonderlijk? Hoe valt dit te rijmen met het global warmingverhaal?

Iemand een antwoord? Mijnheer Hiemstra, Mevrouw van Leur? Ik hoor onze weermensen er niet over praten.

Misoogsten

Wie afgelopen jaren zelf onderzoek deed, kan weten dat deze extreme lentes en zomers met hagel, sneeuw, storm en overstromingen al geruime tijd aan de gang zijn in het Mediterraanse gebied, met vele drama's tot gevolg. Oogsten die mislukken door kou, klimaatstress en daarop volgende bomen -en plantenziektes.

Meer informatie daarover vind je hier en hier en hier.

De wereld van boven

Op de Facebooksites van Severe Weather Europe en European Severe Storms Laboratory en via YouTube en NASA World View kun je de wereld van bovenaf zien. Dit biedt interessante ‘doorkijkjes' om de gegevens uit de mainstreammedia te checken en zelf op onderzoek uit te gaan.

Europese

De politica en activiste Josefina Fraile gaf in 2014 op de Spaanse televisie uitleg over wat er volgens haar gaande is.

Het jaar daarvóór had zij samen met andere activisten een petitie hierover ingediend bij de Europese petitiecommissie. Na de ontvangst is deze een paar jaar later alsnog afgewezen en terzijdegeschoven.

En nu?

Europarlementariërs, die zeggen ons te vertegenwoordigen, willen nog altijd niet ingaan op dit onderwerp. Daarom zit er niets anders op dan dat we doorgaan met handtekeningen verzamelen voor het burgerinitiatief tegen geoengineering/klimaatmanipulatie. Teken dus! 

Lees verder bij de bron: transitieweb.nl – Sneeuwval op Corsica door geoengineering en klimaatmanipulatie

Stop met wegkijken: Klimaatverandering, Contrails, Vliegtuigstrepen, Geo-engineering, Chemtrails of hoe je het ook wil noemen

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
leugens 1545473874

Migratiepact is getekend en Harbers treed af. ‘Doofpotten moord en verkrachting cijfers door asielzoekers’

kilo 1558460326

De fysieke kilogram is officieel dood verklaard