in

EU gaat overzees landen bezetten/uitbreiden

Arno Wellens is weer scherp, over het immer verder uitbreiden van de EU. De EU trekt steeds verder oostelijk zeer ver voorbij wat je met de beste wil nog kunt noemen:

Hoe ver je, theoretisch gezien, naar het oosten kunt kijken. Op een gegeven moment ben je Europa eigenlijk uit (bij de grens met Moldova en ). Geen probleem, deze landen komen er ook bij.

en zal er geen zin in hebben. Wie vermoedt dat de EU hier stopt denkt te klein: het grondgebied hoeft geen aaneengesloten landmassa te zijn. De Zuidelijke Caucasus met Georgië, Armenië en Azerbeidjan zullen over ongeveer vijf jaar de jongste toetreders zijn.

Wie dan vanaf Lutjebroek naar Iran of Tsjetsjenië wil reizen hoeft maar een keer zijn paspoort te laten zien. Bij de grenzen met deze landen eindigt het onze. We zitten nu tegen de Caspische Zee aan te kijken, een natuurlijke barrière voor verdere uitbreiding. Wederom, dat is te klein denken. De grijpgrage vingers van de EU reikten al over de Zwarte Zee heen zagen we; waarom dan niet over de Caspische?

Geweldig. Meer, MEER, MEER! Altijd meer. Meer macht, meer zieltjes, meer narigheid. Open grenzen, verplichte arbeidsmigratie en uitkeringen voor iedereen! Inspraak voor niemand. De narigheid kent geen grens: opgedrongen armoede overal!

Lees verder via: Lang Leve Europa!

Photo by European Parliament


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bizar en omdat het kan: Fiscus wil goed verdienen aan smartengeld van slachtoffers MH17

Twitter hekelt massaal @MinPres na fijne ramadan tweet