in ,

EU sloopt alles: nu de Netneutraliteit

c34dea70efaf434083886161 640 internet1

brede netneutraliteit. Het door het volk afgedwongen feest duurde slechts zeven maanden. Op de slooplijst van de EU staat nu namelijk bovenaan….. de netneutraliteit.

De voorzitter van de Europese Unie, Italië, heeft zwakkere regels opgesteld rondom netneutraliteit. Zo hebben providers volgens het nieuwe voorstel meer redenen om bepaald internetverkeer te vertragen en te blokkeren.

Providers mogen volgens het voorstel verkeer vertragen of blokkeren als de eindgebruiker dat wil, als het netwerk overbelast dreigt te raken of als het nodig is vanwege beveiliging, blijkt uit een notitie over het voorstel van . -organisatie Edri, die de documenten online heeft gezet, concludeert uit het voorstel dat netneutraliteit in gevaar is.

Was juist – we waren vol verbazing! – in april de Nederlandse style netneutraliteit EU-breed aangenomen, dat moet nu dus alweer gesloopt worden. De EU heeft het zeven maanden volgehouden, knap! Zeven hele maanden! Zo verdwijnt het netneutraliteit voordeel binnenkort dus maar blijft uiteraard de EU-brede geïntegreerde nadelige telecom markt.  Zoals we in april 2014 al signaleerde toen de netneutraliteit onder hoge druk van de bevolking werd aangenomen:

En zo wint Kroes hier weer een slag voor de Europese Commissie, er is namelijk weer een nieuwe EU-brede verordening tot stand gekomen. Er is weer een stap genomen op weg naar een geïntegreerde telecom markt. En de inhoud, tja, die ‘corrigeert' de Commissie later weer. Er komt namelijk vast binnenkort wel weer een nieuw amendement of zoiets los van de . Dan blijft de geïntegreerde telecom markt uiteraard, en de EU-brede verordening, maar verdwijnt de echte netneutraliteit zo weer uit het raam.

De netneutraliteit kan nu dus – na slechts 7 maanden – het raam alweer uit en de EU-brede verordeningen blijft uiteraard van kracht. Dat was uiteraard het hele doel. Macht grijpen, de Federale Superstaat optuigen. En de netneutraliteit? Die werd afgedwongen door de bevolking en tijdelijk geaccepteerd om de verordening erdoor te krijgen. En dat voordeel verdwijnt nu dus weer. We mogen immer geen enkel voordeel ervaren van de EU. Zo is de netneutraliteit dus het volgende punt op de eindeloos lange slooplijst van de EU.

Bits of Freedom schrijft: In de EU slaat de Raad van de EU de Europese burger in het gezicht. En wij blijven er maar voor betalen, voor deze mishandeling. Zelfs met miljarden tegelijk! We blijven maar betalen aan onze eigen ondergang. Het is werkelijk gestoord.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9173524062 eb15277243 suiker1

Wist je dat suiker kan zorgen voor meer depressie, angst en stress?

painkiller1

3 natuurlijke pijnstillers die net zo krachtig zijn als de pharmaceutische variant, maar dan zonder de bijwerkingen