in , , , ,

EU wil medezeggenschap burgers via petities de nek omdraaien

Middels software die aangeduid wordt als OpenECI kunnen organisaties als SumOfUs op een simpele manier petities indienen bij het EU parlement, zoals vorig jaar de anti-glyfosaat petitie die door meer dan één miljoen EU burgers werd getekend*. Glyfosaat is een kankerverwekkend middel dat in bestrijdingsmiddel Roundup wordt verwerkt.

De EU wil het European Citizens’ Initiative (ECI) veranderen, waardoor petities indienen een welhaast tot een onmogelijke taak wordt gemaakt.

De neoliberale ploert Macron, de huidige Franse president, schreef de EU burgers een paar dagen geleden een brief waarin deze hufter stelt dat de EU meer macht moet krijgen, terwijl hij in eigen land een desastreus beleid voert, een beleid dat er voor heeft gezorgd dat Frankrijk inmiddels bol staat van de protesten.

Met het veranderen van het ECI zal de EU ook machtiger worden, immers men behoeft dan geen rekening meer te houden met de wens van verontruste burgers. Hetzelfde geldt voor het vrijhandelsverdrag CETA dat door de EU met werd gesloten, daarmee gaan bedrijven voor op de burgers van afzonderlijke EU landen, daar verboden van afzonderlijke EU landen op producten uit Canada, teniet worden gedaan, dit via een geheime rechtbank (ISDS).

Deze geheime rechtbanken voeren zaken tegen landen die producten uit Canada verbieden (bijvoorbeeld op grond van een gevaar voor de ) en die verboden zullen met die rechtszaken voor 99% teniet worden gedaan. (wellicht zijn er al rechtszaken gevoerd, maar door het geheime karakter horen we daar niets over. Echter voor deze gang van zaken zijn meer dan voldoende bewijzen uit andere identieke vrijhandelsverdragen).

Het wordt steeds duidelijker dat de EU burgers meer en meer worden gepakt door de EU, de hoogste tijd dat we terug gaan naar een EEG 2.0, waarmee de soevereiniteit van landen gewaarborgd blijft. Weg met de EU!!

Het voorgaande zal zoals je begrijpt niet snel gebeuren, lees en teken daarom ajb de petitie van SumOfUs en geeft het door! (we hebben minder dan 2 weken de tijd om te tekenen).

 SIGN THE PETITION 
One little reform. One huge, dangerous mistake.

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

36 Grieken gearresteerd vanwege plaatsen groot christelijk kruis om migranten af ​​te schrikken

Nederland heeft na 4 jaar de rechten van slachtoffers nog steeds niet geregeld, EU wordt boos