in , , , ,

EU-verkiezingen: haatzaaien en onterechte stemmingmakerij tegen oudere EU-burgers

walgelijk 1558094796
Conmongt / Pixabay

Ongelofelijk hoe men de laatste week telkens weer tegen oudere EU stemmers tekeergaat, alsof het hun schuld is dat de EU is verworden tot een kapitalen kostend orgaan dat niet voor de burgers maar voor de bedrijven werkt.

De grootste ploert die dit deed was PvdA grofgraaier Timmermans, hij schreeuwde het tijdens een debat uit: ‘jongeren’ (lees: kinderen) van 16 moeten stemrecht krijgen. Ja, kinderen kan je nog indoctrineren met leugens, dezelfde leugens waar ouderen doorheen prikken.

Kortom Timmermans was daar bezig met het haatzaaien tegen ouderen, terwijl diezelfde ouderen voor een flink deel de trouwe achterban van de PvdA vormen.*

De EU vergaart steeds meer macht en dat op manieren die niets meer met een democratisch proces te maken hebben, neem de invoering van de euro, waar bijna niemand anders om vroeg dan bedrijven. Men wist dat met de euro de EU een staatsvorm moest worden die boven en over de soevereine staten beslissingen neemt en de lidstaten desnoods middels sancties, of zelfs het bijna overnemen van de regering bij de les moet houden. (zie Griekenland, waar PvdA hufters Timmermans en Dijsselbloem een heel smerige rol speelden en waar de regering deels werd overgenomen door het Europees Stabiliteitsmechanisme, ESM)

De grondwet wilden we niet, maar werd ons desondanks door de strot geduwd, hetzelfde geldt voor het ‘associatieverdrag’ met Oekraïne, waar de zwaar corrupte dictator Porosjenko met de scepter zwaaide.

Neem de vrijhandelsverdragen CETA en TTIP, waar de eerste door de EU is getekend en waar de EU voor de tweede al sinds het aantreden van Trump met een peperdure lobby bezig is deze toch getekend te krijgen. Deze verdragen zijn vooral niet in het belang van de burgers, maar voor de (grote) bedrijven, die met deze verdragen in de zak regeringen voor geheime rechtbanken (ISDS) kunnen dagen en zo regels die hun producten tegenhouden voor invoering in die landen, toch op die markten te krijgen. Ervaringen met dit soort verdragen wijzen erop dat regeringen en daarmee de burgers voor meer dan 95% aan het kortste eind trekken. Ondanks dat heeft de EU het CETA verdrag met Canada geratificeerd.

Als het gaat om zwaar gif dat een groot gevaar vormt voor de volksgezondheid, beslist de EU dat dit gif nog een aantal jaren gebruikt mag worden, zelfs GroenLinks plork Eickhout stemde daarvoor. Echter deze zaak is nog mager vergeleken met wat ons te wachten staat als TTIP wordt geratificeerd.

Men misbruikt het ‘vredessprookje’ als legitimering voor de EU, terwijl de EU lidstaten in NAVO verband oorlogvoeren op plekken waar deze landen niets, maar dan ook helemaal niets te zoeken hebben, illegale oorlogen die enorme stromen vluchtelingen opgang hebben gebracht, maar die niet welkom zijn in de EU.

Intussen groeit de haat tussen Oost- en West-Europese EU-lidstaten en wat doet men in EU verband? Pleiten voor een EU leger en nog meer macht aan de EU-moloch.

Stem a.s. woensdag op de Partij voor de Dieren (PvdD) een fatsoenlijke partij die tegen verdere machtsuitbreiding van de EU is, een partij die de EU macht wil afnemen en deze teruggeven aan de nu nog soevereine EU-lidstaten. (nou ja wat er nog over is aan soevereiniteit) De EU moet macht inleveren, voordat de fascistische fractie in de EU zo groot is dat het zelfstandig de EU kan regeren. Fascisten hebben uit en te na bewezen dat ze nooit weer aan de macht mogen komen, neem WOII en alle fascistische regimes die voor of na die tijd de kop opstaken.

* Hetzelfde gebeurde met de Brexit-soap die GB in haar greep houdt, ook daar stelde men dat ‘onnadenkende ouderen’ voor uittreding waren en dat die snel zouden uitsterven, daarnaast zouden er veel te weinig mensen hebben gestemd; nu blijkt uit peilingen dat een nieuw Brexit referendum dezelfde uitslag zal geven!!

Nieuws dat men buiten de grenzen van GB amper of niet heeft gebracht, nee we moeten en zullen onder het juk van de EU leven……

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
22e78eb2246d623d 640 medicijnen

Idioterie: Zorgverzekeraar Menzis sleept polishouder voor de rechter omdat 14 cent te weinig is betaald

4398338234 91d5670508 FNV staking

FNV-chaos: FNV protesteert tegen FNV