in , , ,

Europese media zwijgen over verkrachtingsgolf door immigranten en asielzoekers in Zweden

Welkom in Zweden, dankzij massa immigratie verkrachtingsland nummer één in de Westerse wereld.

Migranten in Zweden verantwoordelijk voor 1472% meer verkrachtingen – ‘De autochtone Zweedse vrouw wordt statistisch gezien minstens één keer in haar leven verkracht door een immigrant’

Verkrachting is één van de ergste misdaden die een mens tegen een ander mens kan begaan, omdat het slachtoffer meestal levenslang met ernstige psychologische problemen wordt opgezadeld. Onze maatschappij was het er vroeger over eens dat er daarom veel energie moet worden gestoken in preventie en het opsporen en bestraffen van de daders. Als we dit echter in het perspectief van de toenemende immigratie uit voornamelijk moslimlanden zetten, blijken deze principes ineens niet meer te gelden en wordt er vooral gezwegen en de andere kant op gekeken.

De honderdduizenden vluchtelingen uit Noord Afrika en het Midden Oosten zijn voornamelijk jonge mannen. In landen zoals India en zeker China, waar er door het decennia lang gevoerde één kind beleid een groot overschot aan mannen is, zien we duidelijk waar dit toe kan leiden. In alle landen met een mannenoverschot worden vrouwen en jonge meisjes steeds vaker het slachtoffer van almaar grover en brutaler seksueel geweld, zoals groepsverkrachtingen en aanrandingen, zelfs in het openbaar.

Misdaden immigranten is taboe thema in

wijst vanwege dit soort schrijnende mensenrechtenschendingen graag met het beschuldigende vingertje, maar als journalisten of anderen op precies dezelfde ontwikkeling op ons eigen continent wijzen, dan is het plotseling een absoluut taboe om daar zelfs maar over van gedachten te wisselen.

De Duitse auteur Udo Ulfkotte is ondanks de vele doodsbedreigingen die hij krijgt één van de weinige Europese journalisten die nog wèl de vinger op de zere plek durft te leggen, namelijk dat het de massa immigratie uit moslimlanden is die de belangrijkste oorzaak is voor de ook hier fors toegenomen criminaliteit, inclusief een explosie van het aantal verkrachtingen.

Symptomatisch voorbeeld van dagelijkse praktijk

Hij geeft een recent symptomatisch voorbeeld uit zijn eigen land, uit de deelstaat Sachsen, waar volgens de gevestigde orde zo weinig buitenlanders zouden leven, dat er geen enkele problemen met hen zijn. De Sächsische Zeitung berichtte onlangs over de 37 jarige Yvonne Bernhardt wier 3 kinderen dagelijks worden lastig gevallen door asielzoekers als ze met de bus naar school gaan.

De buitenlandse migranten weigeren te betalen en gebruiken de bus nogal eens als toilet. Dit zijn echter nog de minst erge zaken. Bernhardts 16 jarige dochter verhaalde hoe haar pas 11 jarige zusje ruw werd vastgepakt en betast door twee Marokkanen van 29 en 19 jaar oud. Nadat twee jongens het meisje in bescherming namen, richtten ze zich op een 17 jarig meisje, dat werd bedreigd, seksueel werd geïntimideerd en in het gezicht werd geslagen. Een van de Marokkanen trok een mes toen de twee andere jongens ook nu tussenbeide wilden komen.

Voor de Duitse politie was dit echter geen aanleiding om de Marokkaanse asielzoekers te arresteren. Wel besloot de lokale politiek om vanwege de ontstane onrust onder de bevolking in het dorpje de Marokkanen naar elders over te brengen.

Iedere Zweedse vrouw wordt statistisch minstens 1 x verkracht

‘Wat hier is gebeurd heeft niets met Duitsland te maken,’ schrijft Ulfkotte. ‘Het is karakteristiek voor wat er tegenwoordig in gebeurt. In Zweden heeft de immigratie ervoor gezorgd dat een Zweedse vrouw statistisch gezien minstens één keer in haar leven wordt verkracht, en wel het vaakst door immigranten.’

Zweden heeft jarenlang de deuren uitnodigend opengezet voor migranten uit Afrika en het Midden Oosten, en doet dat nog steeds. Hierdoor veranderde het vroeger zo kalme land van een natie met percentueel één van de laagste verkrachtingscijfers ter wereld, naar een met het op één na hoogste, net achter Zuid Afrika. Het aantal verkrachtingen steeg met maar liefst 1472%, en in bijna alle gevallen blijken immigranten uit moslimlanden de daders te zijn.

Verbijsterend zwijgen in de media

Maar dat mag niet worden gezegd en geschreven in Europa, en daar mag zeker niet over worden gepraat, want de honderdduizenden jonge moslims die hierheen komen zouden in de regel niet erger zijn dan autochtonen. Ulfkotte: ‘De realiteit? maar eens op de actuele feiten, waar asielzoekers jonge meisjes betasten of verkrachten*. Niet alleen het hoge aantal gevallen is verbijsterend, maar ook het zwijgen hierover in onze reguliere media.’

* De Nederlandse media maken er al jaren een dubieuze gewoonte van om zelden of nooit de afkomst van daders kenbaar te maken (door het verzwijgen van voornamen e.d.), behalve als het om autochtone Nederlanders gaat.

Verkrachtingen door asielzoekers aan de orde van de dag

Enkele dagen geleden werd er bij hoge uitzondering eventjes kort aandacht besteed aan het grote taboe thema, en berichtte Focus over de asielzoekerscentra in Duitsland, waar verkrachtingen aan de orde van de dag blijken te zijn. Natuurlijk haastten hulpverleners zich te verklaren dat het slechts om ‘betreurenswaardige incidenten’ gaat.

De gewone man wil echter graag weten of de toestroom vluchtelingen inderdaad tot meer verkrachtingen en andere misdaden leidt. Voorbeelden te over, aldus Ulfkotte, en hij noemt er slechts enkele, zoals een 29 jarige asielzoeker die in Alzenau een 14 jarig meisje probeerde te verkrachten, een 22 jarige Irakees die een 17 jarig meisje verkrachtte, een medelander uit Eritrea die zich in Stralsund vergreep aan een 22 jarige studente,  en een 27 jarige man uit Somalië probeerde zelfs 2 jonge vrouwen op één dag te verkrachten. In Offenbach zoekt de politie naar een Noord Afrikaan die een fotografe heeft verkracht. Vaak worden deze verkrachtingen tot in detail gepland, zoals bij deze jonge Afghanen het geval was.

‘Moeten we maar wennen aan dit soort zaken?’

Een van de bovenstaande daders gaf als uitleg dat hij het had gedaan omdat hij geen goede opleiding had gekregen. ‘Is dat een reden om te verkrachten?’ vraagt Ulfkotte zich af. ‘Er komen honderdduizenden jonge mannen uit Afrika en het Midden Oosten op ons af, die het netjes uitgedrukt niet enkel aan een opleiding schort. Moeten we dan maar wennen aan dit soort zaken?’

‘Reguliere media verdienen onze diepste verachting’

‘Als wij niet snel openlijk over deze ontwikkeling gaan praten, dan krijgen ook wij te maken met Zweedse toestanden. We zijn hard op weg daar naartoe. De reguliere media zijn daar mede verantwoordelijk voor, omdat ze eenvoudig wegkijken. Zij verdienen onze diepste verachting.’

Lees verder via xandernieuws.punt.nl.

Photo by mikecornelus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
156 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

De feministen, die moord en brand schreeuwen, als je alleen al naar een vrouw lacht, en je dan voor seksist uitmaken, kijken nu de andere kant op.
Als ik een vrouw was, dan dan lag er een ‘vluchteling’ met een gat in zijn lijf op de grond, als hij mij aanraakte.

Ruud Beijer
6 jaren geleden

Feministen zijn tegenwoordig een bang clubje vrouwen.Ze vinden het goed dat vrouwen worden gedwongen om een hoofddoek te dragen.

LadyLuck
Antwoord aan  Ruud Beijer
6 jaren geleden

Ja inderdaad. Ik ben een vrouw en erger me kapot aan dat soort “feministen”.

Marta Lina Thomassen (@MissyTPoetry)
6 jaren geleden

ja maar wat vinden die Zweedse vrouwen daar nou van …er zijn er toch een hoop ! tijd voor een opstand ?

Marlie
6 jaren geleden

Mijn dochter heeft ruim twee jaar in Zweden gewoond in een wijk vol immigranten. Ze zegt zich daar veel veiliger te hebben gevoeld dan hier in Nederland.

Said
Antwoord aan  Marlie
6 jaren geleden

Zal ze moeders mooiste niet zijn

Nora
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Triest commentaar Said… Je hebt geen flauw idee waar je het over hebt en ik ben het met Marlies dochter eens. 100x Zweden over Nederland. Verkrachting heeft overigens over het algemeen niets te maken met het uiterlijk, maar met de mogelijkheid.. T zou je beter afgaan om voortaan niet te antwoorden als je niets zinnigs te zeggen hebt!

Bezorgde burger
Antwoord aan  Nora
6 jaren geleden

100 keer beter Zweden dan Nederland?
Je weet niet waar je over praat!
Zweden heeft één van de hoogste verkrachtingscijfers ter wereld, veel hoger dan Nederland. Daar zijn objectieve cijfers van. En laat die cijfers nu evenredig zijn gestegen met de massale instroom van immigranten daar in de laatste 20 jaar (vooral jonge moslim-mannen). Dat heeft alles te maken met de cultuur waaruit die mannen komen en hoe er daar tegen vrouwen wordt aangekeken en hoe ze westerse vrouwen als hoeren zien en vrij wild, vooral als ze schaars gekleed zijn. Maar ga maar rustig slapen, dames, en laat je dochters maar de gevaarlijke wijken ingaan. Die Zweedse toestanden kunnen we binnenkort hier verwachten.

Noa
Antwoord aan  Bezorgde burger
6 jaren geleden

Kom eens op met die cijfers, waar en waneer gepubliceerd. Ik zeg niet dat het niet klopt waqt je zegt, maar zie tevaak mensen schermen met cijfers die niet bestaan. Graag reactive van u

Antwoord aan  Bezorgde burger
6 jaren geleden

In Zweden word je al heel snel als verkrachter neergezet.
Kijk maar naar die meneer van Wiki Leaks!

Roelof
Antwoord aan  Bezorgde burger
6 jaren geleden

Ik zou zeggen, zoek eens op wat de definitie van verkrachting is in Zweden. Misschien dat dat jullie ogen opent.

Gman
Antwoord aan  Nora
6 jaren geleden

Said heeft in essentie wel gelijk want ik ken persoonlijk wel 30 Zweden en die bevestigen dit artikel hoor.

Bezorgde burger
Antwoord aan  Nora
6 jaren geleden
Bezorgde burger
Antwoord aan  Nora
6 jaren geleden
Bezorgde burger
Antwoord aan  Nora
6 jaren geleden

Ik probeer hier de door jou gevraagde cijfers te plaatsen, maar kennelijk is dit ook al een site die censuur pleegt en de waarheid (de objectieve cijfers) weigert te publiceren, want mijn statistieken worden hier niet geplaatst.
Wegwezen dus van deze op Noord-Korea gestoelde site. En dit zullen ze dan ook wel niet plaatsen…

Bezorgde burger
Antwoord aan  Nora
6 jaren geleden

Oh, nu staan ze er alsnog, wel erg laat…
Maar ik neem mijn woorden terug…

Marco
Antwoord aan  Nora
6 jaren geleden

Verkrachtingscijfers die ik heb geplaatst over Zweden zijn niet door de censuur gekomen hier…
De keiharde waarheid mag hier kennelijk niet geplaatst worden, net zoals in een dictatuur. Schandalig!

K18
Antwoord aan  Marco
6 jaren geleden

Het gaat wel eens mis met het plaatsen van reacties heb ik gemerkt. gewoon ff refresh of de site afsluiten en opnieuw openen. En je reactie eerst in concept zetten in je email-programma.

samir
Antwoord aan  Nora
6 jaren geleden

Goed gezegd Nora!

flip
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Amai, uw reactie doet blijken dat ge dit gewoon normaal vind? Wat voor een domme reactie man.

Jan
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Wat een ongelooflijk grofe en botte reactie Said.

Ketser
Antwoord aan  Jan
6 jaren geleden

Hahaha Said dat is een goeie. 😀

Hein
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Hoezo Saïd,smeerlap heb je hier misschien ervaring mee? Hufter

K18
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Ben het met Nora, Jan en Hein eens.

Marianne
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Je naam verklaard je walgelijke reactie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peter
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Tuurlijk, typische reactie Said!

Allard
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Aleen je naam zegt al genoeg said..kut moslim

mo
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Wat een ongelovige lompe opmerking.!
Net of die klootzakken t boeit of je knap bent of lelijk.
Ze moeten met hun poten van vrouwen afblijven!!!!!!!!
En anders gelijk castreren die klojos!!
Of t nu een asielzoeker is of niet.
Of hij nu katholiek is of moslim maakt geen reed uit!

netty
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

wat een vreselijk domme opmerking!!!!

Rob
Antwoord aan  Said
6 jaren geleden

Jouw naam spreekt boekdelen

Johan
Antwoord aan  Said
5 jaren geleden

Ha, Ha, lachen! hahahahaha.

farid
Antwoord aan  Marlie
6 jaren geleden

Ja ,en jou dochter verteld de waarheid,migranten zijn niet heilig ,maar dat zij nu allemaal verkrachters zijn is onzin natuurlijk ,alleen de kop van dit Artikel lijkt op die van jaren 30 wel ,hoe is dit mogelijk anno 2015.

Muhammad
Antwoord aan  farid
6 jaren geleden

jouw* dochter vertelt*

Richard
Antwoord aan  Marlie
6 jaren geleden

En wat wil je hier mee zeggen? Ga je dit weer ontkennen? Dit zijn gewoon harde cijfers. Maar ga het maar weer goed praten, prima. Volgende keer als je dochter wel verkracht wordt kom je een tube glijmiddel brengen zeker?

Bram
Antwoord aan  Richard
6 jaren geleden

En waarop zijn die cijfers gebaseerd dan? Heb geen enkele bron naar welk onderzoek dan ook kunnen vinden over heel het internet. Goed onderbouwd zou ik zeggen…

Piet
Antwoord aan  Bram
6 jaren geleden

Probeer het eens in het Zweeds.

ronny king
Antwoord aan  Marlie
6 jaren geleden

werkte ze in een bar daar ?

Antwoord aan  Marlie
5 jaren geleden

Marlie
mei 3, 2015 om 2:22 pm

ha,ha…wat onzin…

Ferrie
Antwoord aan  Marlie
5 jaren geleden

Zeker een linkse asielzoeker knuffelaar…

Peter
Antwoord aan  Marlie
5 jaren geleden

Migranten in Zweden verantwoordelijk voor 1472% meer verkrachtingen !! , NEEM AUB AAN DAT DIT OOK HIER HET GEVAL IS, of word, maar zoals u inmiddels weet, geheim gehouden word voor de pers, zoals in heel Europa,
Als je in een wijk woont met immigranten, en je wil niet verkracht worden, dan neuk je gewoon met ze, ook als je minderjarig bent, het mag van Mo , de enige veilige manier, blijkt.

Rakker
Antwoord aan  Marlie
4 jaren geleden

In 1972 zeker?

antiislamnu
Antwoord aan  Marlie
3 jaren geleden

Ik neem aan dat jij en je dochter enorm lelijk zijn ja dan wordt je natuurlijk niet zo snel verkracht.

Anita
6 jaren geleden

meer Vrouwen dan Mannen dus t,ja

Anita
6 jaren geleden

Word eens tijd samen te gaan

Anita
6 jaren geleden

we staan heel sterk

Robin
6 jaren geleden

@marlie Dat komt omdat je dochter dan op het juiste moment daar weg was want waar ze ook zitten dan ben je gewoon niet veilig

Erik
6 jaren geleden

Wat een slecht geschreven stuk ‘het-ligt-allemaal-aan-de-asielzoekers’ propaganda. Goed onderbouwd ook… De enige mensen die altijd met het vingertje naar de asielzoekers wijzen hebben het vermogen tot een beetje reflectie van een schoenlepel.

En om een zinloze discussie te vermijden: Nee, ik ben geen linkse boomknuffelaar.

elly
Antwoord aan  Erik
6 jaren geleden

en jij de reflectie van ’n theelepeltje! zo jammer

Raymond
Antwoord aan  Erik
6 jaren geleden

Amen!

farid
Antwoord aan  Erik
6 jaren geleden

Inderdaad ,Erik ,niemand is heilig ,maar nogmaals dit lijkt propaganda jaren 30.

Bram
Antwoord aan  farid
6 jaren geleden

Exact Farid!

Mike
Antwoord aan  Erik
6 jaren geleden

http://www.vrijechroniqueurs.nl/zweden-paradijs-voor-verkrachters/

https://ejbron.wordpress.com/2014/04/12/verkrachtingen-in-zweden-reprise/

https://ejbron.wordpress.com/2012/08/10/zweden-een-verkracht-land/

Internet staat vol met cijfers en statistieken. Als je alleen de MSM bekijkt dan kom je inderdaad niet ver want die bedekken ook alles met de mantel der multicultuurbarbaren.

Doe zelf ook eens moeite en veeg die dikke poep eens van je policorbril.

Schoenlepel? Wat je zegt ben je zelf.

Ricardo Klomp
Antwoord aan  Mike
5 jaren geleden

heb je ook cijfers en statistieken die NIET overduidelijk als anti-moslim propaganda geschreven is? of op zn minst eentje met een duidelijke bronvermelding? ik heb nl de “bronnen” van jouw artikelen gevolgt, en al in al komen die neer op “ik vind dat dit zo is” posts van mensen die nu niet bepaald onpartijdig overkomen. de statestieken die gegeven worden zijn ook niet echt duidelijk. verkrachtingen? sexuele intimidatie? aangiftes of veroordelingen? nogmaals, zonder een fatsoenlijke bron kan iemand ervan maken wat ie wil, en dan word et gebruikt als anti-islam propaganda zoals hier. in plaats van iedereen die het oneens is met wat hier staat aan te vallen, denk eens even goed na over hoe betrouwbaar dit soort berichten nu echt is en praat er dan eens over als een fatsoenlijk mens ipv meteen in neo-nazi modus te schieten als reflex

Ella
Antwoord aan  Erik
6 jaren geleden

Inderdaad. In het artikel wordt een link gelegd tussen het één-kind beleid in China/India en verkrachting door moslim immigranten. Nou schiet mij maar lek. Totale onzin.

ome bertus
6 jaren geleden

Zweden heeft dit probleem al wat langer.
Nederland is inmiddels dusdanig hersendood gemaakt door allerlei politici, denk maar eens terug aan de politicus die riep dat de puinhopen van paars niet meer te overzien zijn (2002) …
Deze politicus die tevens de laatste was met visie en mede architect was van wat nu de Rotterdamse haven is.

(God heeft zijn ziel maar niemand doet iets met zijn ideeën)…………..

Maar goed, Nederland is hersendood, gehersenspoeld door “het grote “Europa” en als zelfstandig land nu zijn soevereiniteit kwijt.
Voor een gezonde economie is SOEVEREINITEIT noodzakelijk.
En wat misschien zou gaan moeten ontstaan is een politieke partij bestaande uit of voor ondernemers.

En dan bedoel in niet van die zakkenvullers, maar echt mensen met ondernemers visie.
Ondernemende en zelfstandig denkende mensen.
Liefst gepensioneerd alhoewel dat ook niet altijd goed uitpakt……….
Tja natuurlijk heeft iedereen zo zijn belangen maar noodzakelijk is dat de economie gezond wordt.
De politiek laat het afweten, maar dan hebben wij gewoon verkeerd gestemd………

Toen ik in Oost Duitsland woonde was het daar inderdaad nog redelijk veilig, maar dat was Berlijn vroeger ook.
Nederland heeft feministen die niet echt weten wat ze willen, maar vriendjes die niet naar hun luisteren worden als zeikerds of desnoods labbekakken uitgemaakt.
Volgens mij zitten de laatste feministes in de wachtrij voor een bejaarden woning of bij de snelkassa van Jumbo…….(vierde in de rij want ze willen alles gratis) …grapje…!!

Wat ook een probleem is of gaat worden zijn die dwangarbeiders.
Mensen die verplicht worden te werken voor een bijstandsuitkering en zodoende of waardoor de deskundige en wel vakkundige mensen werkeloos thuis komen te zitten.
Bij de politie bijvoorbeeld zagen wij dit al eerder, waardoor de politie nu een enorm imago probleem heeft.

Stads wachten met een nihil aan opleiding die in politie uniform hardwerkende mensen een bekeuring en giga preek mogen geven terwijl ze niet eens behoorlijk NEDERLANDS spreken en de bekeuring (in mijn tijd nog handmatig geschreven) vol met taal en spelfouten staat….
Oké dan, ik heb begrepen dat de nieuwe lichting dan wat beter is opgeleid, maar de problemen zijn daarmee nog lang niet voorbij….

Vergeet aub niet dat het overgrote deel van de politie goede mensen zijn… dat even voor alle duidelijkheid…….
Maar de problemen als gevolg van zo’n giga missser kunnen wel jaren gaan duren, soms dreunen die nog tien jaar door.

En het klopt inderdaad dat door de manier van berichtgeving in de media enorme misverstanden ontstaan.
Zo zou er eens gekeken moeten gaan worden naar een manier van objectieve berichtgeving.
Dus niet links of rechts, maar gewoon objectief………………

Jan
Antwoord aan  ome bertus
6 jaren geleden

Cuba is het meest soevereine land Bertus maar om nou te zeggen dat dit land economisch economisch gezond is……., nee. (gewoon objectief).

gerrit
Antwoord aan  Jan
6 jaren geleden

Misschien omdat het bijna wereldwijd geboycot is Jan?

Mike
Antwoord aan  Jan
6 jaren geleden

Als je soevereiniteit betrekt op een tweede wereldland (Cuba; communistisch) dan kun je daar Noord-Korea ook wel onder scharen.

Vanuit de Eerste wereld (excuseer deze termen, ik verzin ze niet) kan het beste Zwitserland als de soevereinste staat aangemerkt te worden.

Maar uitetraard zijn de “ijkpunten” waarop je soevereiniteit gaat toetsen geen vaste, feitelijke waarden want onderheving aan de waarde die men er zelf aan wil geven.

En wat Gerrit zegt…

André
Antwoord aan  Jan
6 jaren geleden

Wel gratis kwalitatieve gezondheids zorg voor iedereen

Marco Rietsnijders
6 jaren geleden

Aanvankelijk wil je het best wel geloven dat er (veel) verkrachtingen plaatsvinden. Als je dan die voorbeelden ziet . . . . . .
Dekt Xandernieuws het niet een beetje toe; is de werkelijkheid niet veel erger?

Feit is dat de moslimhaters Xandernieuws goed weten te vinden. Nogmaals, er zal best een kern van waarheid inzitten – maar ernst en omvang dienen beslist met een korreltje zout genomen te worden, gezien de bron en het gekozen platform.

Als beesten demoniseren van moslims is cool bij de leugenmedia. Wie de geschiedenis kent, weet waar dat toe kan leiden.

In Duitsland zijn camera’s in de openbaren ruimte toch niet ongebruikelijk, het is geen achterlijk land. Zelfde geldt voor Zweden.

K18
6 jaren geleden

Ik verwacht binnen 30 jaar een burgeroorlog in Nederland. In Libanon gebeurde het zelfde.

Ermy
Antwoord aan  K18
6 jaren geleden

Dat gaat vele malen sneller gebeuren

K18
Antwoord aan  Ermy
6 jaren geleden

Zie Deurne + Schilderswijk. Was een voorproefje.

K18
Antwoord aan  Ermy
6 jaren geleden

Wat gebeurde in Deurne (Goldies) … En wat gebeurde in de Schilderswijk was een voorproefje van wat gaat komen.

Dirtylaundry
Antwoord aan  K18
6 jaren geleden

haha bla bla bla oorlog,oorlog met wat ? met mekaar XD? veel succes ga jij maar lekker oorlog voeren om nee dat doe je niet je bent zo een type die alleen maar loopt te klagen en te vrezen maar DADEN ho maar. precies door dit gejank komt er oorlog als iedereen nou eens gewoon normaal zou doen is het binnen 30 jaar opgelost. FF serieus waar denk jij dat die burgeroorlog over zou gaan :P? zwarte piet ? of een massaal stroopwafel tekort ?

Bike
Antwoord aan  Ermy
6 jaren geleden

Ligt er maar net aan hoe lang Nederland zich als een stel mietjes blijft gedragen.. Praten praten praten en niks doen, daar zijn we goed in..

Heinrich Frischbier
Antwoord aan  K18
6 jaren geleden

Reken maar op eind 2015, K18. Neem je maatregelen en be prepared!!

K18
Antwoord aan  K18
6 jaren geleden

Dit is de oorzaak van de komende burgeroorlog : ………….Wat je ziet bij veel moslims is kopieergedrag, kopieergedrag overgenomen van hun “profeet” . En laat deze “profeet” nou een zware crimineel, moordenaar, racist, hater van andersdenkenden, verkrachter, kinderverkrachter, pedofiel en discriminator zijn. Dit staat allemaal beschreven in de koran.

zat
Antwoord aan  K18
6 jaren geleden

K 18. Helemaal mee eens! U bent tenminste geen meeprater, maar iemand die dat duivelse boek goed gelezen heeft. Ik zou er nog aan toe voegen: vrouwenhater…Soera….en slaat haar!

K18
Antwoord aan  zat
6 jaren geleden

@Zat, Klopt. Vrouwenhater/vrouwen-mishandelaar voeg ik in de volgende reactie toe, kan het nl niet corrigeren met edit. Dank voor de tip. Door de veelheid van strafbare feiten zie ik er pardoes twee over het hoofd. Het is te extreem voor woorden !

Pep
Antwoord aan  K18
6 jaren geleden

Ook de basis van de islam is niet slecht, het is wel verouderd. En wat er over moslims die de koran letter voor letter als wetboek en als voorbeeld zien kan net zo goed gezegd worden over orthodoxe joden of bijvoorbeeld en zwarte kousen gemeenschap in Nederland. Jong volwassen moslim ventjes groeien vaak op in een cultuur waar je je mannetje moet staan. Hierdoor zijn het vaker dan gemiddeld een stelletje ratten. Echter wanneer gewone Hollandse jongens in een vergelijkbare cultuur opgroeien heb je hetzelfde effect. Geloof me, been there, done that. Hoe meer mensen buiten gesloten worden hoe afwijkender het gedrag wordt. Wat doe je dan als een stelletje ratten je leven zuur maakt. Dan betaal je die met gelijke munt. Ik had t vroeger nog gewaardeerd ook wanneer dat gedaan werd i.p.v. die halve tamme politie ventjes die geen indruk achter laten. Iets met grenzen opzoeken, grenzen bijtijds aangeven, ook dat zit in de noord Afrikaanse cultuur.

K18
6 jaren geleden

De burgeroorlog breekt als 1e gefaseerd uit in Rotterdam en/of Den Haag.

dennis
6 jaren geleden

Sorry hoor maar dan verspeel je recht om hier te verblijven en dan vind ik geert opeens niet zo dom. Terugsturen moet geen vies woord zijn. Geen paspoort dumpen in de sahara. Als je niet aan sexuele lusten kan voldoen en je gast vrouw gaat terroriseren. Zou ik je als gastheer ook de deur uit zetten. Als je hier wilt blijven moet je wel aan regels voldoen.

Malin Astrid
6 jaren geleden

Mensen, niet alles geloven wat er op het internet of facebook verschijnt. Waar zijn de bronnen van dit artikel? Zowiezo geschreven om haat en angst te verspreiden.
Zoek AUB naar bronnen en ECHTE statistieken, bijvoorbeeld https://www.bra.se/bra/brott-och-statistik/valdtakt-och-sexualbrott.html: ”
Betydligt fler kvinnor än män uppger att de har blivit utsatta för sexualbrott, 2,4 procent av kvinnorna och 0,2 procent av männen uppgav att de hade blivit utsatta för sexualbrott under 2013.”
Wat blijkt, 2,4 procent van vrouwen hebben aangegeven secxueel belasterd te zijn geweest, kijkt men naar de cijfers voor verkrachting is dit nog minder. Dus zeker niet de +- 50% waarnaar in dit artikel verwezen wordt.

Richard
Antwoord aan  Malin Astrid
6 jaren geleden

Steek je hoofd maar in het zand hoor. Ga zo door.

Marcel
Antwoord aan  Malin Astrid
6 jaren geleden

niet alles geloven op fb en internet ………die films uit Budapest/Griekenland/Oostenrijk allemaal in scene gezet …………slaap lekker verder zou ik zeggen
Overduidelijk toch dat dit geen vluchtelingen zijn ……alleen maar jonge (moslim) mannen die uitzijn op geld en beter leven zonder daar maar een seconde aan te denken dat hier andere regels en wetgeving is waar ook deze groep zich aan moet houden
ben er net weer achter gekomen als nederlander in duitsland dat ik enorm veel papierwerk moet overleggen om iets gedaan te krijgen en voel in mij een enorme woede overkomen als deze groep alles wegsmijt (paspoorten en dergelijk) en zich hier gewoon kan vestigen ……ik ben al 2 keer op en neer gereden en dagen vrij genomen om iets te regelen
Echte oorlogsvluchtelingen geen denken aan om die niet te helpen , maar deze groep potentieel criminelen ……neh sorry gelijk alle grenzen dicht en alles terugsturen

Mike
Antwoord aan  Malin Astrid
6 jaren geleden

Ja, leuk Malin Astrid, we kunnen allemaal Zweeds.

En je houdt je niet aan een standaard wet uit de journalistiek;

één bron is géén bron.

En als het een policor bron is, en die zijn er hoopjes, ook in Zweden, dan gaat je vlieger al helemaal niet op.

Bij deze nog eentje…

https://rommelig.wordpress.com/2015/06/21/de-waarheid-verzwijgen-is-goud-begraven/

Heb je de essentie niet begrepen van het stuk waarin toch al wordt aangegeven dat je de reguliere media niet op hun blauwe ogen mag geloven?

Dit is nu het gevolg voor onze generatie; totaal murw gemaakt met de babyboomer doctrine van multiculti, policor en wensdenken. Zelfstandig conclusies trekken op basis van overduidelijke feiten is de meesten niet meer aangeleerd zo te zien.

Zo jammer dit.

Of op z’n duits voor over een paar jaren;

“Wir haben es DOCH gewust”.

Gertje Willers
6 jaren geleden

Via via op deze site beland en nu begrijp ik pas echt wat er mis is met Nederland en Europa. Wat een zielige bende zeikerds hier toch rondhangen. Rape by proxy heet dit. Wat je zelf niet kan, maar wel wil, schuif je in de schoenen van een groep mensen die toch niet kunnen reageren.

K18
6 jaren geleden

……..Wat gebeurde in Deurne (Goldies) ……… En wat gebeurde in de Schilderswijk was een voorproefje van wat gaat komen.

6 jaren geleden

Slechtste “Journalistiek” ooit. Nul bronnen en erg slecht geschreven.

Ketser
Antwoord aan  - Elain
6 jaren geleden

Bronnen zat maar links gepeupel zoals jij willen de waarheid niet zien. Jij bent een van de wegkijkers, niks ergers dan dat.

Cas
6 jaren geleden

https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden#Swedish_rape_statistics

Gewoon even wikipedia checken en dan heb je direct een verklaring voor die hoge percentages.

In Zweden tellen ze hoeveel verkrachtingen er bij de politie worden aangegeven, zelfs als er na een onderzoek geen sprake is van verkrachting. In de rest van Europa tellen ze hoeveel misdaden er na onderzoek er effectief zijn gepleegd. Nog een andere reden die vernoemd wordt is dat elke verkrachting op zich wordt geregistreerd, dus als een vrouw bij de politie aangeeft dat ze een jaar lang elke dag door haar man verkracht werd tellen ze er meer als 300 verkrachtingen bij. Daarom zwijgt de Europese media hierover.

Of amateurisme ofwel een weldoordacht stukje haatverspreiding van de auteur.

Mike
Antwoord aan  Cas
6 jaren geleden

Goed zo Cas.

Mooi stukje “selectieve logica” pas je hier toe.

Cherry-picking, noemen we dat. Je licht er twee zaken uit, welke JOUW standpunt onderschrijven, en daarmee probeer je een heel punt te maken maar je laat andere resultaten weg omdat die weer de keerzijde laten zien.

Slim, ware het niet dat er ook mensen zijn die de complete link lezen die je neerplempt.

Gemiste kans…

Monique.
Antwoord aan  Cas
6 jaren geleden

Dat registreerden ze voor de komst van immigranten ook op die manier…..dus wat is jouw punt?

Jacques
6 jaren geleden

Het zou je vrouw eens moeten zijn of erger je kind

Prutje
6 jaren geleden

Wat een belachelijk bericht! Er staat telkens “volgens de statistieken”, maar nergens word er vermeld waar deze gegevens op gebaseerd zijn of uit welk onderzoek deze uitspraak voortkomt. Hoax zou ik dus zeggen

Lee
Antwoord aan  Prutje
6 jaren geleden

Dat zijn gewoon de cijfers van de politie, blijf maar lekker wegkijken. Spijt komt nog wel.

Ricardo Klomp
Antwoord aan  Lee
5 jaren geleden

als dat zo is, zet er dan de bron ook bij. “dat zijn gewoon de cijfers van de politie” heb jij het artikel geschreven? nee? dus verzin je dat “feit” ter plekke om je eigen mening te rechtvaardigen zonder dat je weet waarover je praat? ja

Chris
6 jaren geleden

Geef ze allemaal een gratis geit !! Kleding , huisvesting enz krijgen ze al gratis dus nu nog een geit weer een probleem minder

dodo
6 jaren geleden

kijk naar de gevangenissen in Nederland 80% van wat daar zit is niet Nederlander en zo gaat dat ook met de rest gebeuren straks zijn wij Nederlanders verplicht om ons land te verlaten om dat die achterlijke in Brussel zeggen dat we gastvrij moeten zijn hun zijn de schuldige die dit toe laten te gebeuren
eerst maar eens de grenzen dicht 1 Europa opdoeken en de muur in Berlijn weer terug plaatsen
dan beginnen met alles eruit te gooien wat niet in Nederland thuis hoort en we beginnen bij Rutten die hoort hier niet want dat is een eerste klas NSB,er hij heeft ons land verraden en dan beginnen we met alle liefhebbers van allogtone die mogen gratis mee met de rest wat uit gezet word dan kunnen die hun lichaam beschikbar stellen voor verkrachtingen en zo geef mij maar een echt Nederland met echte Nederlandse namen die je normaal kunt uitspreken

Freek
Antwoord aan  dodo
6 jaren geleden

Valt mij op dat al die PVV aanhangers nauwelijks de Nederlandse taal onder de knie hebben. 🙂

Mike
Antwoord aan  Freek
6 jaren geleden

Kan ook een linkse trol zijn, Freek.

Jouw valt blijkbaar niet alles op…..

win
Antwoord aan  Mike
6 jaren geleden

Jouw=jou

Mike
Antwoord aan  win
6 jaren geleden

Ja, klopt, sorry. Haastige spoed…

liesje
Antwoord aan  Freek
6 jaren geleden

Haha ja precies

Robert
Antwoord aan  dodo
5 jaren geleden

Hahaha ik ga helemaal stuk! En WAAR wil jij Rutte (n?) Dan naartoe sturen?! Nederlands dit Nederlands dat, ondertussen ben je WEL mijn mooie Nederlandsche taal aan t verkrachten. Jouw Nederlandse taal is dik onvoldoende dys ik stel voor dat we jou er ook uitgooien! ( zodra je even verteld waar we wie, waar naar toe moeten gooien )????????????

Tuni
6 jaren geleden

Hak de pieleke van de verkrachters aan, wordt dat de laatste keer voor hun. En bij de rest moet je t maar in de kop stampen dat dat niet de bedoeling is.

Lee
6 jaren geleden

Ik kijk hier niet raar van op. straks ook in NL! De afbraak van de EU is in volle gang en onze politici staan erbij en kijken er naar. Als het straks fout gaat weten wie de verantwoordelijken zijn.

SR
6 jaren geleden

Ligt, na wat googlen, ook grotendeels aan wat in Zweden wordt verstaan onder verkrachting.
Ik praat het niet goed als het gebeurd, maar het leek me al zo raar dat het juist in Zweden zo toegenomen is. Te danken aan een wetswijziging dus!
http://m.trouw.nl/tr/m/nl/5009/Archief/article/detail/3398140/2013/02/22/In-Stockholm-voel-ik-me-als-vrouw-veiliger.dhtml

6 jaren geleden

Slecht artikel. Waarom worden er geen cijfers gegeven van het aantal verkrachtingen dat door asielzoekers plaatsvindt? Geef wat voorbeelden en er wordt een beeld van alle asielzoekers geschetst. Kwestie van framen.

Mike
Antwoord aan  irismassop
6 jaren geleden

Je betrekt het nu op de term “asielzoeker” en volgens mij is dat helemaal niet aan de orde. Ergo; slecht reaguursel.

Blablabla.
6 jaren geleden

http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/3398140/2013/02/22/In-Stockholm-voel-ik-me-als-vrouw-veiliger.dhtml. wat een waardeloos stuk.!!!! Nog erger is dat er mensen zijn die dit ook nog massaal uit angst delen .FF google dan vind je dit echt nieuws. http://nos.nl/artikel/2042225-zweden-krijgt-verkrachtingskliniek-voor-mannen.html

Pim
6 jaren geleden

Zullen we samen ff kopje thee drinken wordt t vast allemaal opgelost, de boys zullen wel n slechte jeugd hebben gehad…

Amramedi
6 jaren geleden

Bull shit in Marokko is geen oorlog dus hoezo asielzoekers???

K18
6 jaren geleden

Wat je ziet bij veel moslims is kopieergedrag, kopieergedrag overgenomen van hun “profeet” . En laat deze “profeet” nou een zware crimineel, moordenaar, racist, hater van andersdenkenden, verkrachter, kinderverkrachter, pedofiel en discriminator zijn. Dit staat allemaal beschreven in de koran.

Verrekijker
Antwoord aan  K18
5 jaren geleden

De achterbaksheid van mensen is niet te de schuld van een geloof maar van het bewustzijn. In jouw geval geloof jij dat de pee vee vee een antwoord heeft voor alle problemen.
Het is overduidelijk dat politici bankiers prostituees zijn ( zoals ken Okeefe ze noemt )
Een eenvoudige rekensom ::
“Israel ( Jp Morgan, Rothschild ) = ISIS + Wilders”
Dat verklaart de heksenjacht op moslims. Onthoofdingen van door mossad opgeleide idioten die in naam van islam, spelen duidelijk wilders in de kaart. Andere politici moeten dat negeren Omdat Israel een plan ( script ) heeft en iedeeen moet meedoen. Net zoals we hebben gezien met 911.
De financiele crisis is niet uit de lucht gevallen: het stelen van hardwerkenden en zelfverrijking met miljoenen bonussen.
Doel is volkeren tegen elkaar uitspelen terwijl zij toekijken en de middlemen toereiken om elkaar af te maken !!
De vijanden van de mensheid is onwetendheid en.

Wilders ontvangt ongetwijfeld geld van israel om hun agenda in nl te propaganderen. Gedragingen van onwetenden (zogenaamde moslims ) is ook niet goed te praten, maar wij met zijn Allen moeten alert zijn van invloeiden van buiten af.

Jan
6 jaren geleden

Dit artikel deugd van geen kant. Een kleine google sessie ontmaskerd de cijfers die hier gebruikt worden. Leer jezelf te informeren i.p.v. dit soort clowneske types achterna te hollen met hun op hun zolderkamertje gefabriceerde lulkoek.

https://www.bra.se/bra/bra-in-english/home/crime-and-statistics/rape-and-sex-offences.html

https://www.bra.se/bra/bra-in-english/home/crime-and-statistics/crime-statistics/reported-offences.html

Benjamin
6 jaren geleden

Ik ben zelf ben Belg maar woon in Zweden. Statistieken kunnen enkel opgemaakt worden als verkrachtingen worden geregistreerd. Wat logisch is. Het feit dat Zweden percentueel meer verkrachtingen heeft zorgt er niet meteen voor dat het werkelijk ook zo is. Het grote verschil is dat Zweedse vrouwen eerder geneigd zijn een verkrachting te melden dan dat Nederlandse of Belgische vrouwen dit doen. Ik ben er van overtuigd dat er in Nederland of België aanzienlijk veel verkrachtingen niet worden geregistreerd. Het is altijd grappig mensen te zien reageren die niet weten waarover ze spreken.

Mike
Antwoord aan  Benjamin
6 jaren geleden

Benjamin;

“…zorgt er niet meteen voor dat het werkelijk ook zo is.”

Maar het zorgt er ook niet voor dat het meteen NIET zo is, of op langere termijn ook NIET zo is, toch? Dat moet je er wel bij vermelden anders is het een drogreden.

“Het grote verschil is dat Zweedse vrouwen eerder geneigd zijn een verkrachting te melden dan dat Nederlandse of Belgische vrouwen dit doen.”

Waaruit blijkt dat? Uit de statistieken? Heb je een (betrouwbare) bron?

Als ik jouw vertel dat ik muntjes in m’n linker en rechter broekzak heb, maar ik laat ze niet zien, dan weet jij meteen hoeveel geld ik bij me heb? Onzinnige aanname natuurlijk als je het onderzoek niet laat zien.

“Ik ben er van overtuigd…”, Kijk, en daar ga je dus volledig de mist in. Met een overtuiging kom je er niet want er zijn thans nog mensen die ervan overtuigd zijn dat de wereld plat is. Een overtuiging is niet empirisch.

“Het is altijd grappig mensen te zien reageren die niet weten waarover ze spreken.”

Oeioeioei, domme Benjamin. En dan durf je na al die vreemde aannames en uitspraken op deze manier te eindigen.

Je woont dan wel in Zweden, maar je blijft een Belg hoor……

Ole
6 jaren geleden

De naam Said zeg al genoeg! K.t Marokkaan!

K18
6 jaren geleden

Correctie: …………..Dit is de oorzaak van de komende burgeroorlog in NL : ………….Wat je ziet bij veel moslims is kopieergedrag, kopieergedrag overgenomen van hun “profeet” . En laat deze “profeet” nou een zware crimineel, moordenaar, racist, hater van andersdenkenden, verkrachter, kinderverkrachter, pedofiel, vrouwenhater/vrouwen-mishandelaar en discriminator zijn. Dit staat allemaal beschreven in de koran.

Ole
6 jaren geleden

Mohamed is geen profeet maar de aanstichter van “inteelt” kijk maar om jullie heen.. Achterlijk, crimineel, cokehandel, geen IQ en ik kan nog heel lang door gaan, en wij hebben ze hier in Nederland van het ergste soort, Marokkanen!!!!

liesje
Antwoord aan  Ole
6 jaren geleden

Duidelijk dat je niet de slimste bent olé olé roep je vast als de buitelandse voetballer een doelpunt maakt voor Holland .. Want dan is het een goeie aight Ole?

pauly
6 jaren geleden

een cursus zelfverdediging+wapen.
zou er wel raad mee weten.
to hell with them.

6 jaren geleden

Hoe verachtelijk verkrachting ook is, een kanttekening bij de cijfers is op z’n plaats. De criteria voor verkrachting liggen in Zweden heel anders dan hier; wanneer er bijvoorbeeld sprake is van seks met wederzijdse toestemming, maar het condoom scheurt of blijft achter, kan de vrouw aangifte doen van verkrachting. Om die reden kon Julian Assange worden aangeklaagd. Nogmaals: verkrachting (geen seks- maar een geweldsdelict) is nooit goed te praten, maar vergelijk geen appels met peren!

K18
6 jaren geleden

The future must not belong to those who keep their mouth about the criminal acts, words, discrimination, murder, racism and hate of the “prophet” mohammed.
Translation: Vertaling:

De toekomst moet niet toe behoren aan diegene die zijn/haar mond houd over de criminele daden, woorden, discriminatie, moord, racisme, haat richting andersdenkenden, verkrachtingen, kinderverkrachtingen, vrouwenhaat, vrouwen-mishandeling, pedofilie en discriminatie van de “profeet” mohammed.

6 jaren geleden

Populistisch geneuzel zonder deugdelijke onderbouwing. Maar wel lekker voor de onderbuik. Pers zou er van smullen als het waar zou zijn. Klinkt niet erg betrouwbaar.

Janny
6 jaren geleden

Als er Iets mis is geven we massaal de moslim de schuld. Verkrachting komt voor in alle vormen en maten. Dan zou ik katholieke priesters en mensen ook moeten wantrouwen want die hebben het gedaan met kinderen. Waarom bangmakerij voor niks. Als het al aan asielzoekers ligt dan was dit al jaren bekend en waarom dan nu pas iets over melden nu er asielzoekers naar Europa komen? Waarom haatzaaing? Propaganda materiaal en aardig fake

frans
6 jaren geleden

in antwerpen kan je s.vonds niet buiten komen als het donker is levengevaarlijk je zie enkel maar bruinen alles trug stuuren wand het zijn varkens

Pep
Antwoord aan  frans
6 jaren geleden

Yoo Frans, probeer het eens in het frans want je nederlands lijkt nergens op.

Bianca
6 jaren geleden

PUre opruiing!!!!! Schandalig dit artikel!!!!!!

Jef
Antwoord aan  Bianca
6 jaren geleden

Loop eens met een kort rokje langs die mannen die hier infiltreren als `vluchteling` Bianca. Wellicht spreek je dan toch iets anders….

Jef
6 jaren geleden

Praten helpt niet. Geweld is de enige taal die de kutmoslim verstaat. Hoe denk je anders dat al die dictators in het midden oosten iedereen in het gareel kreeg. Het `vrije` westen met de vele moraalridders, is voor deze klojo´s als een geschenk uit de hemel. Pak wat je pakken kan en de gevolgen zijn nihil. Dat weten ze en zo handelen ze! Mensen, dit vraagt lef om hier iets tegen te doen. Woorden helpen echt niet! En durf eens wat anders te stemmen dan de `veilige` partijen!! Altijd maar roepen dat Wilders gelijk heeft en vervolgens tegen hem stemmen heeft niet zoveel zin en feitelijk ben je dus zelf ook schuldig aan wat er nu gaande is. Niet dan?? Moskeeën?? Steek ze in de fik! Vluchtelingen?? Die term gebruikt men alleen om hen ware aard en bedoelingen te verdoezelen. O ja, ik ben niet blank en tig keer gediscrimineerd door mijn landgenoten maar maak me serieus zorgen over deze ontwikkelingen. Onthoud, geweld is de enige taal die dit kutvolk verstaat!! Think out of the box!

Ricardo Klomp
Antwoord aan  Jef
5 jaren geleden

ja roep maar lekker op tot geweld, dat lost altijd alles op nietwaar? want als hun het doen is het verkeerd, maar als jij het roept is het rechtvaardig. bovendien weet iedereen dat je makkelijk hele bevolkingsgroepen kwalijk mag nemen wat sommige van hun doen. maak ook meteen de baby’s maar af want het zit misschien in hun bloed.

voor de mongolen die bovenstaande serieus nemen, dat was sarcasme. het is zo makkelijk om op te roepen tot geweld als je lekker veilig achter je beeldscherm zit. natuurlijk gaat deze “jef” zelf niks doen, en als hij dit hardop zou zeggen zou geen enkel persoon hem meer serieus nemen. zielig klein mannetje dat hij is.

lirolay
6 jaren geleden

Echt te walgelijk voor woorden , heel Europa heeft de welvaart te danken aan bezetting ,plundering ,leeg roven , verkrachtingen en slavenhandel gebaseerd en nu zijn de mensen die op de vlucht zijn allemaal verkrachters , zoals Malcolm X zei ,als je de media geloofd zul je voor de onderdrukkers zijn en de onderdrukten als vijanden zien , wat een bull shit , en als we het over verkrachters hebben , Zorreguieta dat is pas een witte border genocide die heel christelijk vooraan de kerk een traantje weg pingeld en vervolgens groots onthaald wordt in de Concert gebouw ,dus houd deze xenofobe nazi prietpraat lekker voor je

Wearentmeanttolife
6 jaren geleden

Jullie kunnen me alle maal de ballen kussen want het ligt alle maal aan de overheid. Bijna overal corrupt tot het bot alle maal schijnheilig als maar kan. Ze weten precies wat ze doen en willen chaos creëren door meerde culturen wat niet samen gaat tegen elkaar te laten botsen. Zou ik je eens vertellen. Dit rassen verdient geen bestaan in dit heelal en ik vind het te triest voor woorden dan er geen uit weg is. Ik hoop dat ze de wereld weg nuke om weer over nieuw te beginnen. Ik hoop dat we dan niet weer de zelfde fouten maken en gaan moorden uit geloof of andere onzin dingen. Ik voel me om ringt foor apen, ik hoop dat ik mijn vrienden en familie dit soort dingen niet hoeft mee te maken. Zo wel voor dat het gebeurt heb ik ze persoonlijk al een 9mm berta elite gegeven want mensen die kleine meisje of vrouwen misbruiken verdienden de dood gelijk. Het liefst moeten ze constant gemarteld worden maarja wie ben ik om dat te doen.

VvdW
6 jaren geleden

GOLF is toch een auto !!

Dennis
6 jaren geleden

Als ze zich gedragen als beesten moet je ze behandelen als beesten!

harm
6 jaren geleden

Goedzo mensen lees even heel snel deze reactie’s door en dan denk je ja het wordt tijd voor oorlog een goede dikke vette oorlog zodat jullie/wij ook moeten vluchten misschien denken jullie dan nog eens terug wat er hier geroeptoeterd is..

A.M. VERHAAR
6 jaren geleden

Wat een onzinverhaal. Dat Zweden bovenaan stond als land met meeste verkrachtingen had met hun manier van tellen en definitie van verkrachting te maken. Als dit bijgesteld wordt staan ze helemaal niet meer bovenaan.
En sinds wanneer is een Marokkaan in een Europees land een asielzoeker?!
Hier terug te lezen.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics#Sweden

‘Illegalenakkoord in strijd met Europa-recht’, hoe zit het dan met eigen inwoners?

Langzaamaan actie politie: enkele feiten…. Kortom sodeju op