in , , ,

Europese media zwijgen over verkrachtingsgolf door immigranten en asielzoekers in Zweden

10219363816 e34a1a43f5 swedish blonde e1429731153348

Welkom in Zweden, dankzij massa immigratie verkrachtingsland nummer één in de Westerse wereld.

Migranten in Zweden verantwoordelijk voor 1472% meer verkrachtingen – ‘De autochtone Zweedse vrouw wordt statistisch gezien minstens één keer in haar leven verkracht door een immigrant’

Verkrachting is één van de ergste misdaden die een mens tegen een ander mens kan begaan, omdat het slachtoffer meestal levenslang met ernstige psychologische problemen wordt opgezadeld. Onze maatschappij was het er vroeger over eens dat er daarom veel energie moet worden gestoken in preventie en het opsporen en bestraffen van de daders. Als we dit echter in het perspectief van de toenemende immigratie uit voornamelijk moslimlanden zetten, blijken deze principes ineens niet meer te gelden en wordt er vooral gezwegen en de andere kant op gekeken.

De honderdduizenden vluchtelingen uit Noord Afrika en het Midden Oosten zijn voornamelijk jonge mannen. In landen zoals India en zeker China, waar er door het decennia lang gevoerde één kind beleid een groot overschot aan mannen is, zien we duidelijk waar dit toe kan leiden. In alle landen met een mannenoverschot worden vrouwen en jonge meisjes steeds vaker het slachtoffer van almaar grover en brutaler seksueel geweld, zoals groepsverkrachtingen en aanrandingen, zelfs in het openbaar.

Misdaden immigranten is taboe thema in Europa

Europa wijst vanwege dit soort schrijnende mensenrechtenschendingen graag met het beschuldigende vingertje, maar als journalisten of anderen op precies dezelfde ontwikkeling op ons eigen continent wijzen, dan is het plotseling een absoluut taboe om daar zelfs maar over van gedachten te wisselen.

De Duitse auteur Udo Ulfkotte is ondanks de vele doodsbedreigingen die hij krijgt één van de weinige Europese journalisten die nog wèl de vinger op de zere plek durft te leggen, namelijk dat het de massa immigratie uit moslimlanden is die de belangrijkste oorzaak is voor de ook hier fors toegenomen criminaliteit, inclusief een explosie van het aantal verkrachtingen.

Symptomatisch voorbeeld van dagelijkse praktijk

Hij geeft een recent symptomatisch voorbeeld uit zijn eigen land, uit de deelstaat Sachsen, waar volgens de gevestigde orde zo weinig buitenlanders zouden leven, dat er geen enkele problemen met hen zijn. De Sächsische Zeitung berichtte onlangs over de 37 jarige Yvonne Bernhardt wier 3 kinderen dagelijks worden lastig gevallen door asielzoekers als ze met de bus naar school gaan.

De buitenlandse migranten weigeren te betalen en gebruiken de bus nogal eens als toilet. Dit zijn echter nog de minst erge zaken. Bernhardts 16 jarige dochter verhaalde hoe haar pas 11 jarige zusje ruw werd vastgepakt en betast door twee Marokkanen van 29 en 19 jaar oud. Nadat twee jongens het meisje in bescherming namen, richtten ze zich op een 17 jarig meisje, dat werd bedreigd, seksueel werd geïntimideerd en in het gezicht werd geslagen. Een van de Marokkanen trok een mes toen de twee andere jongens ook nu tussenbeide wilden komen.

Voor de Duitse politie was dit echter geen aanleiding om de Marokkaanse asielzoekers te arresteren. Wel besloot de lokale politiek om vanwege de ontstane onrust onder de bevolking in het dorpje de Marokkanen naar elders over te brengen.

Iedere Zweedse vrouw wordt statistisch minstens 1 x verkracht

‘Wat hier is gebeurd heeft niets met Duitsland te maken,’ schrijft Ulfkotte. ‘Het is karakteristiek voor wat er tegenwoordig in Europa gebeurt. In Zweden heeft de immigratie ervoor gezorgd dat een Zweedse vrouw statistisch gezien minstens één keer in haar leven wordt verkracht, en wel het vaakst door immigranten.’

Zweden heeft jarenlang de deuren uitnodigend opengezet voor migranten uit Afrika en het Midden Oosten, en doet dat nog steeds. Hierdoor veranderde het vroeger zo kalme land van een natie met percentueel één van de laagste verkrachtingscijfers ter wereld, naar een met het op één na hoogste, net achter Zuid Afrika. Het aantal verkrachtingen steeg met maar liefst 1472%, en in bijna alle gevallen blijken immigranten uit moslimlanden de daders te zijn.

Verbijsterend zwijgen in de media

Maar dat mag niet worden gezegd en geschreven in Europa, en daar mag zeker niet over worden gepraat, want de honderdduizenden jonge moslims die hierheen komen zouden in de regel niet erger zijn dan autochtonen. Ulfkotte: ‘De realiteit? Google maar eens op de actuele feiten, waar asielzoekers jonge meisjes betasten of verkrachten*. Niet alleen het hoge aantal gevallen is verbijsterend, maar ook het zwijgen hierover in onze reguliere media.’

* De Nederlandse media maken er al jaren een dubieuze gewoonte van om zelden of nooit de afkomst van daders kenbaar te maken (door het verzwijgen van voornamen e.d.), behalve als het om autochtone Nederlanders gaat.

Verkrachtingen door asielzoekers aan de orde van de dag

Enkele dagen geleden werd er bij hoge uitzondering eventjes kort aandacht besteed aan het grote taboe thema, en berichtte Focus over de asielzoekerscentra in Duitsland, waar verkrachtingen aan de orde van de dag blijken te zijn. Natuurlijk haastten hulpverleners zich te verklaren dat het slechts om ‘betreurenswaardige incidenten’ gaat.

De gewone man wil echter graag weten of de toestroom vluchtelingen inderdaad tot meer verkrachtingen en andere misdaden leidt. Voorbeelden te over, aldus Ulfkotte, en hij noemt er slechts enkele, zoals een 29 jarige asielzoeker die in Alzenau een 14 jarig meisje probeerde te verkrachten, een 22 jarige Irakees die een 17 jarig meisje verkrachtte, een medelander uit Eritrea die zich in Stralsund vergreep aan een 22 jarige studente,  en een 27 jarige man uit Somalië probeerde zelfs 2 jonge vrouwen op één dag te verkrachten. In Offenbach zoekt de politie naar een Noord Afrikaan die een fotografe heeft verkracht. Vaak worden deze verkrachtingen tot in detail gepland, zoals bij deze jonge Afghanen het geval was.

‘Moeten we maar wennen aan dit soort zaken?’

Een van de bovenstaande daders gaf als uitleg dat hij het had gedaan omdat hij geen goede opleiding had gekregen. ‘Is dat een reden om te verkrachten?’ vraagt Ulfkotte zich af. ‘Er komen honderdduizenden jonge mannen uit Afrika en het Midden Oosten op ons af, die het netjes uitgedrukt niet enkel aan een opleiding schort. Moeten we dan maar wennen aan dit soort zaken?’

‘Reguliere media verdienen onze diepste verachting’

‘Als wij niet snel openlijk over deze ontwikkeling gaan praten, dan krijgen ook wij te maken met Zweedse toestanden. We zijn hard op weg daar naartoe. De reguliere media zijn daar mede verantwoordelijk voor, omdat ze eenvoudig wegkijken. Zij verdienen onze diepste verachting.’

Lees verder via xandernieuws.punt.nl.

Photo by mikecornelus cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4732928749 2a35e8df5b illegaal1

‘Illegalenakkoord in strijd met Europa-recht’, hoe zit het dan met eigen inwoners?

2553345246 0acf5fe00f police idiots e1429741527192

Langzaamaan actie politie: enkele feiten…. Kortom sodeju op