in , , , , ,

Europese pro-migranten magazines en video’s beloven gratis wonen, auto’s, geld en seks

refugees on a boat crossing the mediterranean sea heading from turkish coast to the northeastern greek island of lesbos 29 january 2016 20161208103742 1170x645

Steeds meer migranten naar Europa die in hun thuislanden een zeker bestaan met een baan, een huis, een auto en genoeg geld opgeven omdat hier alles gratis zou zijn.

Eén van de voornaamste redenen waarom er almaar meer migranten naar Europa komen is de propaganda die mensensmokkelaars, maar ook reguliere media, linkse magazines en video’s verspreiden, waarin welkomstpremies van duizenden euro’s, hoge uitkeringen, snelle auto’s en gratis woningen met meubels en een zwembad worden beloofd, en als klap op de vuurpijl naar seks hunkerende rijke Europese vrouwen die in één magazine zelfs ‘sugar mama’s’ worden genoemd. Voor veel vluchtelingen die eenmaal in een Europees AZC terechtkomen is de realiteit dan ook een bittere pil.

‘De meesten denken dat ze 6000 euro welkomsgeld en snel een groot huis krijgen, compleet met sporthal en zwembad, en het heel makkelijk is hier een vriendin te krijgen. Ook zouden er goed betaalde banen op hen liggen te wachten,’ aldus Lamá, een Libanese vrouw die in Leipzig studeert en dit mede financiert door als tolk te werken voor migranten.

Heel vaak zijn dat dan ook de eerste dingen waar migranten naar vragen zodra ze in Duitsland aankomen. De irreële beloften die mensensmokkelaars en Europese hulp- en vluchtelingenorganisaties, maar ook mede-migranten op sociale media maken, zijn dermate aanlokkend, dat ook steeds meer mensen die in hun eigen thuislanden of in veilige ‘derde landen’ een huis, een goede baan en voldoende geld bezitten, dit allemaal opgeven en naar Europa reizen.

‘Syrische vluchtelingen’ blijken goed bestaan te hebben opgegeven

Een van de vele voorbeelden is een Syrische arts die al jaren in Rusland woonde en werkte. Op het internet las en hoorde hij over de ‘paradijselijke toestanden’ in Duitsland, waarna hij besloot zijn leven in Rusland op te geven en zich voor te doen als asielzoeker. Niemand mocht te weten komen dat hij in werkelijkheid helemaal niet voor oorlog op de vlucht was. Hetzelfde verhaal vertelt een andere Syrische arts uit Oekraïne, waar ook hij een goede baan had.

Een 26 jarige ‘Syrische vluchtelinge’ erkent dat ze in het oliestaatje Koeweit is geboren en opgegroeid, en in haar hele leven slechts twee keer kort in Syrië is geweest. In Koeweit had ze alles: haar hele familie, een baan, een huis, kortom: geen enkele reden om te vertrekken. Toch koos ze voor de riskante tocht via de Middellandse Zee naar Duitsland, omdat ze op internet had gehoord –deels ook van reguliere media zoals Al-Jazeera, Al-Arabia en Russia Today- dat ze daar meteen een uitkering, een gratis woning en een gratis studie zou krijgen.

Ze is bepaald niet de enige uit Koeweit. De 26 jarige vertelt over een getrouwde vriendin met twee kinderen, die een goed leven had in het land. Zij en haar man hadden allebei een auto en een goede baan. Omdat de vrouw opnieuw zwanger was geworden ‘en drie kinderen nu eenmaal duur zijn’, gaven ze alles op en reisden naar Duitsland, zich voordoende als asielzoekers, eveneens in de verwachting alles gratis te krijgen.

De VN Vluchtelingenorganisatie UNHCR erkent het probleem, en heeft inmiddels een complete afdeling ingezet die probeert het zwaar overdreven positieve beeld van Europa op het internet tegen te gaan. Ook de Deutsche Welle is een doelgerichte campagne begonnen waarmee aan migranten een veel realistischer plaatje wordt geschetst van wat hen in Europa werkelijk te wachten staat.

Schaamte houdt leugens in stand

Dat asielzoekers in Europa vervolgens zelf filmpjes op het internet zetten waarin ze de valse paradijselijke situatie bevestigen, komt omdat velen van hen zich vreselijk schamen, en niet durven zeggen dat ze feitelijk voor niets alles wat ze hadden hebben opgegeven.

Daarnaast is er vaak sprake van een culturele gewoonte om –ook via de telefoon- te doen alsof alles ‘oké’ is en ‘goed gaat’, terwijl het tegendeel het geval is. Er zijn echter ook migranten die video’s uploaden waarin ze toegeven erg teleurgesteld te zijn, omdat het hier lang zo goed niet is als hen was beloofd. Helaas worden ze vaak niet geloofd, omdat de mythe dat hier alles gratis is zó vaak herhaald en doorverteld is, dat velen weigeren te overwegen dat ze al die tijd in een leugen zijn getrapt. (1)

Naar seks hunkerende rijke vrouwen?

In Oostenrijk maakt het pro-migranten magazine Biber het in de laatste editie wel heel erg bont door te beweren dat rijke vrouwen hier staan te springen om seks met zoveel mogelijk migranten te hebben. ‘Het is moeilijk om hier een vriendin te vinden,’ haalt het magazine ene Hasan aan. ‘Veel jonge vrouwen zijn bang voor vluchtelingen.’ Daarom zouden velen een relatie beginnen met oudere en vermogende Oostenrijkse vrouwen, ‘sugar mama’s’, die hen in ruil voor seks geld en cadeaus zouden geven.

Voor de duidelijkheid: ‘Biber’ is dermate politiek-correct-links, dat uitsluitend de Oostenrijkse vrouwen de schuld van deze ‘uitbuiting’ wordt gegeven. Diverse migranten zouden al psychologische hulp nodig hebben om dit te ‘verwerken’. (2)

Bronnen:

(1) Deutschlandfunk
(2) Unzensuriert

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
asiel agressie

Duits rechtssysteem onder druk: Duizenden asielzoekers in hoger beroep tegen weigering asielaanvraag

13581812065 88e8d0f185 orban

Orban: “EU-leiders en Soros willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa”