in , , , , ,

Orban: “EU-leiders en Soros willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa”

Viktor Orban (premier ) zegt wat velen weten en denken, maar Rutte en Timmermans liever onder de pet zouden houden:

“De EU-leiders en de Hongaars-Amerikaanse miljardair George willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa.” Orban zei ook “samen met andere Centraal-Europese landen de moslimimmigratie te zullen blokkeren, omdat deze immigranten de culturele identiteit van het land zullen veranderen en Hongarije onder mijn leiderschap een plek zal blijven waar West-Europese christenen altijd in veiligheid zullen zijn.”
Orban nam het in een toespraak ook op voor buurland Polen, dat hij – na Hongarije – “het volgende slachtoffer van de door EC-vice-voorzitter Frans Timmermans geleide EU-inquisitie” noemde.

Het probleem is uiteraard dat Orban duidelijk aangeeft wat iedereen zelf kan waarnemen als men even verder kijkt dan wat in het staatsjournaal wordt uitgesproken. De EU is inderdaad uit op het islamiseren van Europa en Soros is daarin inderdaad hun partner.

Uiteraard mag je de realiteit die Orban hier benoemt niet denken en al helemaal niet uitspreken. En als premier voor je eigen land en bevolking opkomen, dat is uiteraard al helemaal verboden in de EU – dan ben je immers een gevaarlijke populist en moet je kaltgesteld worden.

Iedereen kan dus zien dat Orban gelijk heeft, en dat maakt dit soort uitspraken zo gevaarlijk voor de (overigens onhoudbare) positie van de lobbygroep EU. Verwacht dus spoedig een snoeiharde reactie van de ongekozen vice-keizer van de anti-democratische EU-lobbygroep, Frans Timmermans (PvdA), aan het adres van de democratisch gekozen premier Orban. Zie voor deze reactie het begrip Gaslighting.

De EU-inquisitie van Timmermans

Orban verwijst ook naar het feit dat de zelfaangewezen leugenaar / -keizer Timmermans de Poolse bevolking en overheid haar democratische inspraak wilt afpakken:

De Europese Commissie wil maatregelen nemen tegen Polen, waaronder de mogelijkheid om boetes op te leggen of in het uiterste geval Polen het stemrecht in de ontnemen. Dat laatste staat bekend als het inroepen van artikel 7, voor Brusselse begrippen een zeer zwaar middel. Timmermans: “Given the latest developments, we are getting very close to triggering article 7”

Na de staatsgreep op Griekenland (die heeft geen eigen soevereiniteit en eigen regering meer, de Griekse bevolking en Griekse overheid wordt keihard afgeperst namens en door de EU-bankiers) heeft de EU het nu voorzien op Polen en Hongarije.

Viktor Orban verwijst in zijn uitspraken uiteraard ook naar het Coudenhove-Kalergi plan dat de EU-lobbyorganisatie op 9 mei jongstleden nog uitbundig heeft gevierd. En elk land dat weigert vrijwillig te participeren in het EU masterplan moet uiteraard gesloopt worden.

De EU is uit op het destabiliseren van Europa voor het grijpen van immer meer macht over Europa. En het vervelende: dat werkt maar al te goed. De EU is er zeer duidelijk niet voor de Europese bevolkingen.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by More pictures and videos: connect@epp.eu cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europese pro-migranten magazines en video’s beloven gratis wonen, auto’s, geld en seks

Onderzoek toont aan: Nederland is dé sluis naar belastingparadijzen