in ,

Explosieve studie in Duitsland onthult: alle coronamaatregelen waren volledig ineffectief

52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

Van dag tot dag wordt de bittere waarheid, hardnekkig ontkend door de politiek en het “publiek”, duidelijker: is vermoedelijk het meest flagrante en ernstige valse alarm in de medische . Een uitgebreide studie door een van ‘s werelds meest gerenommeerde onderzoeksinstituten heeft nu in niet mis te verstane bewoordingen bevestigd: lockdown en mask verplicht waren niet effectief – niet alleen in Duitsland en Oostenrijk, maar in alle onderzochte landen.

Bij de lockdown werd dit tenminste al toegegeven (zo vrij en berouwvol!) Door de verantwoordelijken; vermoedelijk omdat de verdere planning beoogt de pandemie “te bestendigen”, maar niet langer een lockdown. Anderzijds is het masker in de toekomst ook belangrijk als psychologisch disciplinerend instrument voor de permanente noodtoestand – daarom wordt het niet aangeraakt. Tegelijkertijd, zoals nu opnieuw wordt bevestigd, wordt hun betekenis lang niet gegeven.

De uitgebreide metastudie van het National Bureau of Economic Research (NBER), een van de beste interdisciplinaire onderzoeksinstellingen in de VS, waaruit tot nu toe niet minder dan twee dozijn Nobelprijswinnaars (!) Zijn voortgekomen, bevestigt in alle meedogenloosheid: lockdowns noch maskers hadden een impact had het verloop van Covid-19.

Zoals ” unzensuriert.at ” schrijft, analyseerden de wetenschappers alle niet-farmaceutische coronamaatregelen en hun impact op het aantal sterfgevallen, en kwamen tot de conclusie: het corona-sterftecijfer daalde “ongeacht de genomen maatregelen”, in ALLE landen onderzocht. ” Noch uitgaansverboden, reisbeperkingen, quarantainemaatregelen, noch de vereiste maskers – geen van deze heeft het verloop van de ontwikkeling van het beïnvloed “, schrijft het portaal.

Wat volgens “ongecensureerd” een ramprapport is voor de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz en zijn minister van Groene Volksgezondheid Rudolf Anschober, is geen kleine schande voor de federale regering in Berlijn. De mate waarin de collectieve angstneurose over het virus wordt aangestuurd ondanks het toenemend aantal nieuwe bevindingen (en het toenemend aantal wetenschappelijke weerleggingen van de betekenis van de serieuze maatregelen) is een in toenemende mate onverantwoordelijk vermoeden van de politiek.

Ook andere bevindingen van de afgelopen dagen roepen steeds meer twijfels op over het coronabeleid en de totaal vertekende risicoperceptie. Nadat de CDC in de VS had aangekondigd dat van de officieel ongeveer 145.000 “Corona-sterfgevallen” daar, slechts een maximum van zes procent (!) Feitelijk aantoonbaar en causaal aan Covid was overleden sinds het begin van de pandemie, volgde Zweden nu – met vergelijkbare treffers Echte cijfers, die niet alleen een overeenkomstige echo veroorzaakten van geïnteresseerde waarnemers op Twitter:

Een vergelijking van het aantal doden in Duitsland in vergelijking met voorgaande jaren schetst nu een ontnuchterend beeld, lang na de grote piek (“eerste golf”) in het voorjaar en bijna zes maanden sinds het begin van de , die alle politieke en sociale terreinen overschaduwde:

corona

Iedereen die met het oog op deze statistieken niet langzaam wakker wordt en beseft dat de gevreesde effecten niet zijn uitgekomen, kan niet worden geholpen. En het bezwaar dat keer op keer wordt geprobeerd dat de onschuld van het coronaproces en zijn onbeduidende ‘mildheid' geen bewijs is van de onschadelijkheid van het virus, maar te wijten is aan het voorzichtige coronabeleid, wordt opnieuw op indrukwekkende wijze weerlegd door het aangehaalde Amerikaanse onderzoek. .

Alleen met sarcasme kunnen we de verwarrende cijferspellen doorstaan ​​die de RKI ons sinds maart heeft gegeven met zijn onverklaarbare bulletins – net als de op mondiaal niveau:

Let wel, dit is geen kwestie van whataboutism of relativering – maar slechts een achterstallige toespeling op de grof onwetenschappelijke en opzettelijk misleidende registratiemethodologie van degenen die stierven ‘op en met' Covid, waaraan ook postuum positieve ongevallen, verkeersdoden of zelfmoorden worden toegeschreven – en sindsdien Juni zelfs iedereen die ooit voor zijn dood besmet is met corona – ook zonder symptomen.

Lees verder bij de bron: SDB

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
oorlog 1563788385

Trump: “Pentagon voert graag oorlog om wapenindustrie te behagen”

referendum sleepnet aftapwet aivd

Inlichtingendienst kan al twee jaar data tappen: Toezichthouder geheime diensten geeft dikke vette onvoldoende