in ,

Kou en sneeuw in Afghanistan en Pakistan heeft al ten minste 54 levens geëist

global warming

Alleen al in de afgelopen 24 uur zijn veertien doden gevallen in Pakistan, vooral toen de daken instortten onder zware sneeuwval.

Door streng winterweer in combinatie met zware kou zijn tientallen doden in Afghanistan en Pakistan achtergebleven.

Zware sneeuwval heeft veel, zo niet de meeste, belangrijke wegen sinds Nieuwjaarsdag gesloten, inclusief een sleuteltunnel die centraal Afghanistan verbindt met het noorden van het land en de snelweg Kabul-Kandahar, meldde Reuters .

Inwoners van de Afghaanse hoofdstad Kabul, waar de temperatuur maandag daalde tot 5F (-15c), worstelden om aan de slag te gaan op besneeuwde wegen. Ambtenaren zijn bezorgd dat het dodental kan stijgen als gevolg van de hevige kou.

In het naburige Pakistan werd veel van de schade gemeld in de zuidwestelijke provincie Baluchistan, waar minstens 30 mensen werden gedood.

Zware sneeuwval dwong ook de sluiting van veel Pakistaanse snelwegen, met delen in de provincie onder 6 centimeter sneeuw.

https://www.foxnews.com/world/severe-winter-weather-extreme-cold-afghanistan-pakistan-deadly-bitter

Lees verder bij de bron: Ice Age Now

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sneeuw Saoedi Arabië

Klimaatopwarming? Het sneeuwt in Saoedi-Arabië …

8737289235 7df9f20d15 NWO

De “War On Cash”: Belastingdienst gaat sluiten, banken nemen taken over