in ,

False flag aanstaande? VS heeft voor het eerst sinds WO-2 alle vliegdekschepen teruggehaald

Een bijzondere situatie die na de Tweede nooit meer is voorgekomen: de hebben alle 10 in bedrijf zijnde vliegdekschepen teruggeroepen naar hun thuishavens of scheepswerven.

Normaal gesproken zijn er altijd wel een paar aanwezig in de Middellandse Zee, de Rode Zee en/of de Perzische Golf, en in Oost Azië. Officieren hebben zo hun bedenkingen, en zeggen dat als er nu iets ernstigs gebeurt op de wereld, het minimaal twee weken duurt voordat een aanvalsgroep met een vliegdekschip ter plekke is.

De ongewone stap doet de wekenlange geruchten over een mogelijke ‘false flag' aanslag of operatie, bedoeld om de inauguratie van Donald op 20 januari te annuleren en president Obama aan de macht te houden, toenemen.

Op 11 september 2001 bevonden bijna alle vliegdekschepen zich juist buiten de , en waren er slechts twee (!) gevechtsvliegtuigen van de Nationale Garde beschikbaar om New York te beschermen, en vier voor Washington. En zelfs die kwamen om onduidelijke redenen veel te laten om de aanslagen te stoppen.

Dit gegeven is er één in een lange rij verdachte zaken waardoor ook veel Amerikanen er niet meer aan twijfelen dat 9/11 eveneens een false-flag operatie is geweest.

Obama doet alles om Trump te dwarsbomen

Dat vrijwel de hele Amerikaanse marine voor het eerst in ruim 70 jaar met opzet niet inzetbaar en dus vleugellam is gemaakt, geeft dan ook zeer te denken, vooral omdat de scheidende president Barack Obama er alles aan doet om zijn aankomende opvolger Donald Trump te dwarsbomen.

Ook dat is een unicum; alle eerdere presidenten namen uit beleefdheid in hun laatste dagen nooit zwaarwegende besluiten die rechtstreeks tegen het aangekondigde beleid van hun opvolgers ingingen; Obama lijkt echter op een persoonlijke wraak- en vergeldingstocht te zijn geslagen, waar zoals onze lezers weten ook het slachtoffer van is geworden.

Oorlog tegen Rusland?

Infowars voorman Alex Jones waarschuwt dat de Democraten, de door hen gecontroleerde massamedia en grote globalistische organisaties en bedrijven samenzweren met de regering Obama om de inauguratie van Donald Trump te voorkomen, bijvoorbeeld door een aanslag op zijn leven, of door een grote internationale crisis te forceren, zoals een oorlog tegen Rusland.

Dat laatste is nog altijd een serieuze optie. Zo beweerde de Washington Post afgelopen dagen dat de Russen hebben geprobeerd om het elektriciteitsnet in de staat Vermont te hacken. Inmiddels heeft de krant moeten toegeven dat er geen enkel bewijs voor is en werd het artikel weer weggehaald, maar de toon is gezet voor een serie volgende valse beschuldigingen, die mogelijk worden aangegrepen voor het beginnen van een oorlog vóór 20 januari, zodat Obama een ‘geldig' excuus heeft om aan de macht te blijven.

False flag operatie in VS, aanval op ‘rechts'

Volgens Jones zou er ook in Amerika zelf iets kunnen gebeuren, een grote false flag aanslag of operatie, die door de huidige elite zal worden aangegrepen om intern de aanval te openen op de conservatieve ‘populistische' beweging die Trump aan de overwinning heeft geholpen. (2) ‘We zien dat de media steeds hysterischer worden en nu zelfs beweren dat Trump een Russische agent is, die daarom niet in het Witte Huis terecht zou mogen komen.'

Ook een vaag teken is dat Obama één dag voor kerstmis een ondertekende waarmee de overheid het halve internet –dus alle niet--correcte ‘rechtse' en onafhankelijke sites- in één keer plat kan leggen.

Trump herhaalde afgelopen weekend  dat de ‘Russische hack' beschuldigingen onmogelijk kunnen worden bewezen, omdat professionele hackers nooit hun sporen achterlaten. ‘Maar ik weet dingen die de mensen nog niet weten,' vervolgde hij. ‘Daar komen jullie dinsdag of woensdag wel achter.' Trump suggereerde al eerder dat er wèl sterke aanwijzingen zijn dat de hacks vanuit Washington zelf hebben plaatsgevonden – kortom: een false-flag operatie om hem en de Russen de schuld te geven (4).

Opstaan tegen globalisten en massamedia

‘Ook in het nieuwe jaar moeten we opstaan tegen deze ongelooflijk arrogante globalisten en de door hen gecontroleerde massamedia, die niets meer dan een schaduw van een schaduw van een schaduw van hun vroegere zelf zijn. Ze realiseren zich dat ze stervende zijn (Associated Press publiceerde in 2016 een peiling waaruit bleek dat nog maar 6% van de Amerikanen de reguliere media betrouwbaar vinden), en daarom proberen ze nu het vrije internet en de vrije pers om zeep te helpen. Dat werkt misschien in Noord Korea en China, waar ze nooit een vrije pers hebben gehad, maar niet in het Westen, dat al 500 jaar een vrije pers kent.' (3)

Bronnen:

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten (via Alles Schall Und Rauch)
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Zero Hedge

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

 

Ik kreeg een aantal vragen maar voor meer info gewoon zoeken of bijvoorbeeld 1 van de tracking sites: 

During the first week of January 2017, there were no American aircraft carriers deployed at sea anywhere in the world.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Teken aan de wand? Duitsland: “Voorbereiden van aanvalsoorlog” is per 01-01-2017 uit wetboek strafrecht geschrapt

The soap continues: Malware op laptop energiebedrijf VS (toch weer) niet afkomstig van Russische staatshackers