in

Frankrijk zegt dat het bionische supersoldaten ontwikkelt omdat iedereen het doet

person raising guns

Een rapport dat afgelopen dinsdag door de Franse Militaire Ethische Commissie is gepubliceerd, heeft aangegeven dat het land is begonnen met het ontwikkelen van technologie voor bionisch verbeterde soldaten.

Het rapport besprak de omstandigheden waarin apparaten zoals implantaten kunnen worden gebruikt om de prestaties van soldaten op het slagveld te verbeteren.

“Mensen hebben lang gezocht naar manieren om hun fysieke of cognitieve vaardigheden te vergroten om oorlogen te kunnen voeren. Mogelijke vorderingen zouden er uiteindelijk toe kunnen leiden dat capaciteitsverhogingen worden doorgevoerd in de lichamen van soldaten, ”aldus het rapport, zegt de BBC.

Het rapport zei dat het handhaven van duidelijke ethische lijnen belangrijk zou zijn bij de ontwikkeling van bionische soldaten. Het rapport riep op tot het verbieden van eugenetische of genetische toepassingen van de technologie, evenals alles “dat de integratie van de soldaat in de samenleving of terugkeer naar het burgerleven in gevaar zou kunnen brengen”.

De militaire leiders van het land zijn van mening dat het noodzakelijk is om deze technologie te ontwikkelen, omdat andere landen anders vooruit zouden kunnen komen en een militair voordeel kunnen behalen.

In een toespraak vorige week zei minister van Defensie Florence Parly dat het leger van het land niet van plan is om meteen iets extreem ‘invasief’ te ontwikkelen, maar zei dat dit in de toekomst een optie zou kunnen zijn omdat andere landen de technologie zullen pushen zover als ze kunnen.

‘We moeten de feiten onder ogen zien. Niet iedereen deelt onze scrupules en we moeten voorbereid zijn op wat de toekomst in petto heeft, ‘zei Parly.

Parly beloofde vervolgens dat de Franse regering zou proberen een evenwicht te vinden en “manieren zal vinden om onze operationele superioriteit te behouden zonder onze waarden de rug toe te keren”.

Parly wees er ook op dat vergelijkbare technologieën, zoals neurale implantaten, al zonder veel controverse op civiele gebieden zijn geïntroduceerd.

Inlichtingenfunctionarissen in de Verenigde Staten hebben gesuggereerd dat het Chinese leger biologische tests op zijn soldaten heeft uitgevoerd in de hoop een leger van verbeterde supersoldaten te creëren.

De verontrustende bewering werd gedaan in een recent redactioneel artikel in Wall Street Journal, geschreven door John Ratcliffe, de directeur van de nationale inlichtingendienst van Donald Trump.

In zijn artikel beweerde Ratcliffe:

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pensioen 1563425918

Pensioen, wat is dat? ‘Pensioenen zullen naar verwachting hoger, maar onzekerder zijn’

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

Aantal illegalen is binnen paar jaar meer dan verdubbeld