in , ,

Wie of wat zitten er eigenlijk achter de Deep State?

Welke krachten zitten er daadwerkelijk achter de verzamelterm Deep State? Hieronder een korte beschrijving van de heersers van de uitdovende wereldorde en voormalige bewakers van ’s werelds rijkdommen. Geschreven door Kim Goguen, de nieuwe bewaarder van de World Trust.

De Wereldwijde Deep State

Door: Kimberly Goguen

De term ‘Deep State’ — een term die voorheen alleen werd besproken in samenzwerings-kringen en alternatieve media — is mainstream geworden op alle social mediaplatforms en reguliere media. We moeten president Trump, de Q-anon-beweging en anderen veel lof toekennen om de term ‘Deep State’ in de mainstream te krijgen, maar weet iemand van ons echt wie ze zijn en wat hun agenda is?

Hoewel hun macht snel achteruitgaat en veel delen van hun samenlevingen afbrokkelen, bestaan ​​ze nog steeds. “Drain the Swamp,” zeg je? De Deep State is niet alleen een onderdeel van Amerika. Het bestaat in China, Rusland en vrijwel overal ter wereld. Ze bestaan ​​al meer dan millennia als een wereldwijde tirannieke regering. De Nieuwe Wereldorde, de Illuminati, de Diepe Staat en hun “geheime genootschappen” hebben elke natie, elke burger getroffen, deze planeet vergiftigd en hebben geen respect voor ons, ‘de slaven’.

Dit artikel geeft je een korte introductie over de twee belangrijkste (Illuminati)facties die nog over zijn, en hun strijd tegen elkaar voor wereldheerschappij.

Rothschild’s invloed: Macht achter de macht. Moderne naties en vrije samenlevingen zijn een illusie. Er zijn er onder ons die zichzelf als de elite van de mensheid beschouwen. Zij zouden de keizers zijn, voelen het als hun recht en bestemming om de controle te houden (niet regeren) en te heersen over een land en zelfs de wereld.

The Rothschild Coven (heksensabbat)

Velen van jullie hebben gehoord dat de ‘Rothschilds’ een van de rijkste families op aarde zijn, maar weet je echt wie ze zijn, en waarom en hoe ze bekend werden als de “slechte schurken van het bankwezen?”

De Rothschild-familie heeft veel geheime genootschappen gecreëerd en de familie draagt ​​veel bekende namen, zoals: Rockefeller, Clinton, Gupta, Li familie in China, Lee familie in Korea, JP Morgan en de Bolsjewieken in Rusland, om er maar een paar te noemen. Ze waren de makers van de Federal Reserve en daarvoor de ‘Independent Treasuries Act’, die de banken de leiding gaf over de rijkdom van de Verenigde Staten. Ze runnen vrijwel elke centrale bank ter wereld, op enkele uitzonderingen na, die ze voortdurend achtervolgen. Het uitbreiden van hun rijk werd vaak gedaan door hun ‘Security Crew’. Met ‘beveiliging’ bedoelen we niet een team van lijfwachten die hen van en naar vergaderingen begeleiden; nee, we bedoelen het veiligstellen van hun rijkdom, het verzekeren van hun corporaties zoals Johnson and Johnson, Apple, Microsoft, Dole, Pfizer, Standard Oil, enzovoort. Totdat elke bedrijfstak werd gedekt en totdat enkel de bedrijven die alle producten produceren die wij, de consument, consumeren, onder hun controle stonden. We zullen later meer over deze corporaties bespreken. Voor nu, wie zijn deze mysterieuze handlangers (en rivalen – red.)? De Orde van de Zwarte Zon.

De Rothschild-familie beweert de “erfgenaam van de troon van Salomo” te zijn, en velen van hen dragen nog steeds de ring van Salomo. Ze beweren ook Joods te zijn, terwijl ze in feite de tovenaars van demonen zijn en de heersers van demonen, die over de hele wereld zijn geïnstalleerd en hun orders uitvoeren. Maar zoals het verhaal gaat, werd Salomo door God gezalfd om de rijkdom van de mensen voor de mensen te bewaken, omdat hij niet de eigenaar was, maar slechts een bewaarder.

Het verbond werd verbroken. Ooit gehoord van de “Dragon Families” of de “Society of Dragons?” Al deze families zwichten voor de wil van de Rothschilds. Velen denken dat de Rothschild een familie is die uit het Verenigd Koninkrijk komt, maar nee, ze kwamen uit Khazaria, wat je in de moderne tijd Kazachstan zou noemen. Dit land, waar degene van D’Arya — een “verzonken continent in het noordpoolgebied” — vandaan migreerden. Is het gezonken?

Niet precies. Ooit de Testaments of Solomon” gelezen? Het verklaart hoe Salomo het recht kreeg om zowel de engelen als de demonen door God te beheersen, totdat hij “uit Gods genade viel,” en samen met de demonen de “Tweede Tempel” bouwde. De viering van de voltooiing staat bij ons bekend als ‘Chanoeka’. Klinkt dat raar? God sloot een overeenkomst met Salomo en verzekerde dat zijn “erfgenamen” 3000 jaar lang op de troon van Israël zouden blijven. En 3000 jaar later kwam eindelijk die dag. Dit gebeurde tijdens de viering van Chanoeka, van 2 tot 7 december 2018. Op dit moment is het 3000-jarige bewind van de Rothschild-familie officieel beëindigd. Proberen ze nog steeds de macht terug te krijgen? Absoluut, maar waar zijn de demonen?
Breng “De Orde van de Zwarte Zon” maar ten tonele …

De Orde van de Zwarte Zon

Hoe beschrijf je een organisatie zo kwaadaardig, zo groots, dat ze zich tot in elk land en elke natie uitstrekt? Ze noemen zichzelf de “good guys” en de “Earth Alliance,” maar om het in één zin samen te vatten: “Ze aanbidden de dood.” Zij zijn de scheppers van het probleem en de scheppers van de oplossing in elke oorlog, conflict en raciale kloof sinds het begin der tijden. Ze zijn de handlangers, de boeman en de redder, allemaal in één prachtig georkestreerde puinhoop, bedoeld om “Orde uit de Chaos” te creëren.

Het Zwarte Zon-symbool is ook een Nazi-symbool, een type zonnewiel (Duits: Sonnenrad), dat eveneens door neonazi’s en sommige occulte subculturen, zoals satanisten gebruikt wordt.

De Zwarte Zon creëerde de Nazi’s, het fascisme, de slavernij, de maffia van de wereld, de IRA, het communisme, Project Looking Glass, de Majestic 12, de Skull and Bones, de vrijmetselaars, de Thule Society, de Vril Society, de Bankers of Death , de Black Dragon Society, de Bagman, de CIA, de KGB, Intelligence, China Military, Black Eagle Trust, Black Rock, Black Stone, Black Water, Black Eagle Oil, het Pentagon, de Secret Space Force, de aanbidding van oude Egyptische goden, Griekse goden, de Orde van sluipmoordenaars, de islamitische kalifaat-extremisten (ISIS, Taliban), Project Paperclip, Project Bluebird, The History Channel, Fox News, CNN, Oracle Banking Systems, de Jezuïeten en de zwarte paus, 3M, IBM , NASA, Haliburton, rijk van George Soros, Bush Family Trust (Black Eagle Trust) en nog veel, veel meer.

Zwarte Zon-symbool in de marmeren
vloer van Himmler’s Wewelsburg kasteel.

Zij zijn de bewaarders van de “Rijkdom van Salomo,” en nogmaals, Salomo was de “Beschermer van de Rijkdom van de Wereld,” niet de eigenaar van de rijkdom van de wereld. De Orde van de Zwarte Zon bestaat al meer dan 1000 jaar. Ze dachten dat ze niet te stoppen waren. Arrogantie is een zwakte, geen kracht.

Zij zijn de bewaarders van de geheimen, de handlangers van organisaties zoals het Comité van 300, het Amerikaanse ministerie van Financiën, de Bush-familie, de Bush-experimenteerboerderij voor mensen in Paraguay, de Council on Foreign Relations, de Kennedy familie, World Health Organisatie, CDC (Centers for Disease Control and Prevention), Vredesmacht van de Verenigde Naties, de drugshandel, Black Market Oil Trading, Black Ops, Antifa, ISIS, de Taliban, noem maar op, ze hebben er hun handen in en in jou. Ooit gehoord van “Five Star Trust” geregistreerd onder de Verenigde Naties? Deze ‘vijfsterren’-generaals die boven de wet staan, organiseerden en creëerden zorgvuldig eeuwenlang elke oorlog, elke ‘onnatuurlijke ramp,’ aardbeving, HAARP, CERN (en nog veel meer).

Zijzelf verkondigen dat ze de dood aanbidden: scheppers van oorlog, scheppers van COVID (in 1964) en van vele andere ziekten waarmee de mensheid tegenwoordig wordt geconfronteerd. Ze zijn trots op hun controle. De helft van hen is bezeten door demonen en ze hebben gevraagd om dit te laten gebeuren, in stand te houden met een pil die ze elke dag innemen. Ze zien geen nut voor mensen anders dan als “batterijen voor hun loosh — het oogsten van menselijke energie” (hierover later meer). Ze richten zich op bepaalde rassen, bepaalde soorten mensen die gebruik maken van ontvolking, populatiebeheersing en alle dingen waarvan ze denken dat ze het recht hebben om met ons te doen. Dit alles in naam van “veiligheid van de mensen”, namens de Rothschilds. Voelen we ons nu niet allemaal veel veiliger?

Vandaag de dag gelooft de Zwarte Zon dat ze ‘vrij’ zijn nu het Verbond van Salomo is verlopen. Ze geloven ook dat ze beter werk kunnen leveren dan de Rothschilds in het beheersen van alle rijkdom van de wereld. Zij zijn tenslotte degenen die het al die jaren beschermen met hun kwaadaardige creaties en genetisch gemodificeerde mensen ( aan Jason Bourne-types). Nu proberen ze de controle over alle mensen en de rijkdom van de wereld over te nemen.

Meesters in infiltratie

Beide kanten (Illuminati-facties) werken als de “onbekende.” Je zult nooit het hoofd van een van beide Ordes op je televisie zien. Ze zitten in alle wereldregeringen, niet alleen in Amerika. Ze staan ​​boven de regeringen en geven orders aan hun marionetten, die alle massamedia bezitten om het verhaal te controleren (Ted Turner van CNN en anderen), en bedreigen staatshoofden om hun verzoeken uit te voeren.

Er zijn geen verkiezingen geweest die ze niet hebben gemanipuleerd. Alle vormen van overheid of bestuur zijn ‘menselijke experimenten’. Ze proberen te bedenken welke vorm van regering het beste werkt voor de hele wereld, zodat het onder één ‘One World Government’ kan vallen, met zichzelf natuurlijk als de koningen? Trouwens, je strijdt niet tegen de installatie van een ‘One World Government’, je leeft er al duizenden jaren onder. Waar je nu voor strijdt, is de vernietiging van de New World Order en de mensheid bevrijden van slavernij. Wat je ziet als leden van de Deep State, zijn slechts uitvoerders en nooit de opdrachtgevers.

Zelfs de opdrachtnemers van deze organisatie kennen hun handlers zelden bij de echte naam en gebruiken codenamen als “The Dark Prince” of “The Devil’s Wife.” In hun eigen woorden: “de manier om een ​​effectieve leugen te vertellen is 1% waarheid en 99% leugen.” Hun grootste fout? Het niet-geloven dat hun eigen superieuren tegen hen zouden liegen. Ze hadden het mis, vreselijk fout.

Ze zijn in al hun arrogantie één ding vergeten. Er is een nieuwe voogd (Kim Goguen – red.) en jij bent de mensen. 99% van de wereldbevolking ben jij. Er is maar één ras, “het menselijk ras.” Verenigd staan ​​we sterk, verdeeld gaan we de ondergang tegemoet. Accepteer hun spelletjes en controlemechanismen niet. Samen kunnen we onze eigen wereld creëren, een van vrijheid voor iedereen, een van vrede, een van creativiteit en een van nieuwe technologieën.

Dat is wat “de mensheid” doet als het niet wordt gemanipuleerd. We zullen ons best doen om je te waarschuwen voor al hun spelletjes. Zodra je de waarheid ziet, kun je jezelf en je families beschermen tegen hun krankzinnige “Wereldorde.” De mensheid floreert perfect uit zichzelf. In de natuurlijke wereldorde hebben we geen heersers nodig en we zijn niet hun kinderen. We zijn allemaal kinderen van de Schepper, perfect en wonderbaarlijk gemaakt. We moeten gewoon onthouden wie we werkelijk zijn. Als we dat eenmaal doen, zullen zij niet meer zijn.

> Originele artikel op United News Channel: The Global Deep State

Door: Kim Goguen | bron: United News Channel | vertaling door: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
1 jaar geleden

Mooie uiteenzetting.

Shadow1100
1 jaar geleden

Convenant van de illuminatie
Een waanidee zal het zijn, op zo’n grote schaal, zo kolossaal en veelomvattend dat het hun (=onze) waarneming te boven zal gaan.

De Nederlandse versie van de Luciferiaanse bloedeed
Dinsdag, 29 september 2015 14:40
De mensen die het begrijpen zullen verdacht worden van krankzinnigheid. We zullen gescheiden fronten creëren om te voorkomen dat ‘’ze’’ – de mensheid – noot vertaler – een samenhang zullen ontdekken tussen ‘’ons’’ (…?!) en hun. We zullen ons gedragen alsof we niet verbonden zijn met hun wereld om de illusie van de door ons geïmplanteerde waanideeën in leven te houden. Ons doel zal stap voor stap volbracht worden om geen argwaan te wekken en ons niet onder verdenking te komen laten staan. Dit zal ook voorkomen dat de veranderingen en gebeurtenissen die zich voltrekken zullen opvallen.
We zullen altijd boven hun beperkte beleving van de werkelijkheid staan want wij kennen de geheimen van het absolute. Wijzelf zullen altijd met elkaar samenwerken en verbonden blijven door bloed, en geheimhouding. De dood zal volgen wie zijn mond voorbijpraat.
We zullen hun levensspanne kort houden en hun geest verzwakken maar hun het tegenovergestelde doen voorhouden. We zullen op subtiele manieren gebruik maken van onze kennis, wetenschap en technologie zodat ze nooit zien wat er gebeurt. We zullen zachte metalen, verouderingsversnellers en pijnstillende middelen toevoegen aan voedsel en water, zelfs in de lucht. Ze zullen overdekt worden met vergiften overal waar zij zich wenden.
De zachte metalen zullen tot gevolg hebben dat ze hun verstand verliezen. We zullen genezing beloven op vele fronten maar zullen intussen nog meer vergif toedienen. De vergiften zullen geabsorbeerd worden door hun huid en mond, dat zal hun verstand en voortplantingsorganen vernietigen. Als resultaat zullen hun kinderen dood geboren worden, en wij zullen deze informatie blijven verbergen.
De vergiften zullen verborgen zijn in alles wat hun omgeeft, in wat zij drinken, eten, ademen en dragen. We moeten vindingrijk zijn in het toedienen van het vergif want ze kunnen helderziend en helder wetend zijn. We zullen hun laten zien dat de vergiften goed bedoeld zijn, met grappig beeldmateriaal en gepresenteerd met leuke deuntjes. Hun eigen gekozen mensen waar zij tegenop zien zullen ons helpen. Deze mensen zullen we voor ons winnen om de vergiften op de markt te brengen.
De mensen zullen onze producten in werking zien op het witte doek, film en media, en zullen gewend raken aan hun werking en zullen nooit te weten komen wat hun echte effect is. Wanneer ze bevallen zullen wij vergiften injecteren in het bloed van hun kinderen en hun overtuigen dat het voor hun eigen bestwil is. We zullen hiermee vanaf hun geboorte beginnen, wanneer hun geest jong is, we zullen op hun kinderen loslaten met wat kinderen het lekkerst vinden, zoetigheid.
Wanneer hun tanden bederven zullen we deze vullen met metalen die hun geest doden en hun toekomst stelen. Wanneer hun vermogen om te leren is aangetast, zullen we medicijnen scheppen die hun zieker zullen maken en nog weer andere ziektes zullen veroorzaken waarvoor we nog meer medicijnen zullen maken. We zullen hun volgzaam maken en machteloos tegenover onze macht. Ze zullen depressief worden, traag en zwaarlijvig, en wanneer zij bij ons komen voor hulp, zullen we hen nog meer vergif aanpraten.
We zullen hun aandacht richten op geld en goederen zodat ze zich nooit kunnen verbinden met hun innerlijke zelf. We zullen hun afleiden met overspel, ontucht en zinnelijke pleziertjes en door massaal het wedstrijdelement toe te passen, zodat ze nooit de eenheid zullen ervaren die overal in aanwezig is. Hun geest zal aan ons toebehoren en zij zullen doen zoals wij zeggen. Als ze weigeren zullen we manieren vinden om hun bewustzijn te vernauwen met geest manipulerende technologieën.
We zullen angst gebruiken als ons wapen. Wij zullen hun regeringen grondvesten met daarin oppositiepartijen. We zullen beide kampen beheersen. We zullen altijd ons doel verbergen maar ons plan ten uitvoer brengen. Zij zullen het werk verrichten en wij zullen gedijen op hun zware arbeid.
Onze eigen familie zal zich nooit vermengen met hun ras. Ons bloed moet puur blijven, want dat is de bedoeling. We zullen zorgen dat ze elkaar doden wanneer ons dat uitkomt. We zullen hun gescheiden houden van eenheid door dogma en religie. We zullen alle aspecten van hun levens controleren en hun vertellen wat ze moeten denken, en hoe ze moeten denken. We zullen hun welwillend begeleiden en laten denken dat ze meester zijn over hun leven.
We zullen vijandschap en verbittering aanmoedigen tussen hun gelederen door middel van partijdigheid, via het denken heimelijk ingesteld. Wanneer er een licht zal schijnen onder een van hen, zullen we dat vernietigen, of hun doden,
dewelke ons het beste uitkomt. We zullen hun zover krijgen dat ze elkaars hart openrijten en hun eigen kinderen doden. Wij zullen dit bewerkstelligen door haat te gebruiken als onze bondgenoot, boosheid als onze vriend. De haat zal hun helemaal verblinden, en ze zullen nooit zien dat wij uit hun conflicten herrijzen als hun heersers.
Ze zullen bezig zijn elkaar te vermoorden. Ze zullen baden in hun eigen bloed en hun buren doden als we dit raadzaam achten.
We zullen enorm profijt trekken uit deze gang van zaken, want ze zullen ons niet zien, omdat ze ons niet kunnen zien. Wij zullen doorgaan met te gedijen op hun oorlogen en hun moordpartijen. We zullen dit net zolang herhalen tot ons uiteindelijke doel is volbracht. We zullen voortgaan met hun te laten leven in angst en boosheid door middel van beeldmateriaal en geluid. We zullen alle werktuigen en methoden gebruiken die we in onze mars hebben om dit tot stand te brengen. De werktuigen zullen door hun eigen arbeid verschaft worden. We zullen hun schuldgevoel en zelfhaat aanwakkeren en hun doen schamen voor hun intolerantie jegens hun buren.
We zullen altijd de goddelijke waarheid voor hun verborgen houden, de waarheid dat we allemaal een zijn. Dit mogen zij nooit te weten komen en ervaren. Zij mogen nooit te weten komen dat kleur een illusie is, zij moeten zich altijd bedenken dat ze niet gelijkwaardig zijn. Druppelsgewijs, stap voor stap, zullen we vooruitgaan met onze doelstellingen. We zullen hun land overnemen, hun hulpbronnen en hun rijkdom toe-eigenen, om totale controle te verkrijgen. We zullen hun misleiden om wetten te accepteren die de weinige resterende vrijheid die ze hebben af zal pakken. We zullen een geldsysteem invoeren dat hun voor altijd gevangen zal zetten, hun en hun kleinkinderen in een staat van schuld houdend.
Wanneer zij ons zullen vervloeken, zullen we hun schuldig verklaren van misdrijven, en hun een ander verhaal voorhouden van de werkelijkheid, want we zullen alle media in ons bezit hebben. We zullen deze media gebruiken om de stroom van informatie te controleren, en daarbij ook hun sentimenten gebruiken in ons voordeel. Wanneer ze opstaan tegen ons zullen we hun verpletteren als insecten, want zij zijn minder waard dan deze. Ze zullen hulpeloos zijn om ook maar iets uit te richten want zij hebben geen wapens.
We zullen sommige van hun eigen ras rekruteren om onze plannen naar buiten te brengen, we zullen deze uitverkorenen eeuwig leven beloven, maar eeuwig leven zullen zij nooit smaken want zij behoren niet tot ons. Deze aangeworven mensen zullen ‘’ingewijden’’ genoemd worden en zullen geïndoctrineerd worden om valse godsdienstige praktijken bij te wonen waar doorgang wordt gegeven tot hogere dimensies. Leden van deze groep zullen denken dat zij een en gelijkwaardig met ons zijn, nooit de waarheid kennende.
Zij mogen ons bestaan nooit onderkennen of leren begrijpen want zij zullen zich dan tegen ons keren. Voor hun door ons opgedragen werk zullen zij beloond worden met aardse verlokkingen, rijkdom en hoge titels, maar ze zullen nooit onsterfelijk worden en zich verenigen met ons, nooit zullen ze het licht ontvangen en de sterren bereizen. Ze zullen nooit de hogere staten van bewustzijn bereiken, omdat het uitmoorden en vermoorden van hun eigen ras doortocht zal verhinderen naar dit niveau van verlichting. Dit zullen ze nooit te weten komen.
Onze waarheid zal voor hun ogen verborgen blijven, zo dichtbij dat ze niet in staat zullen zijn zich erop te focussen totdat het te laat is. O ja, zo groots, verheven en plechtig zal de illusie van hun vrijheid zijn, dat ze nooit te weten zullen komen dat ze onze slaven zijn.
Wanneer alles in kannen en kruiken is, zal de realiteit die wij voor hun hebben gecreëerd hun volledig beheersen. De door ons gemaakte maatstaven zullen voor hun een gevangenis zijn. Ze zullen in zelfbedrog leven. Wanneer ons doel is bereikt zal een nieuw tijdperk van dominantie beginnen. Hun geest zal aan onze verzonnen geloofsovertuigingen geklonken zijn, programma’s die wij tot stand brachten en hebben gegrondvest sinds onheuglijke tijden.
Maar wanneer zij ooit te weten zullen komen dat zij gelijk aan ons zijn en ons kunnen evenaren, zullen wij verdwijnen, omkomen en vergaan. DIT MOGEN ZIJ NOOIT TE WETEN KOMEN. Als ze ooit te weten komen dat ze gezamenlijk ons kunnen overwinnen, bedwingen en weerleggen, zullen ze actie ondernemen. Ze mogen nooit en te nimmer te weten komen wat wij hebben gedaan, want als zij tot deze slotsom zouden komen, zullen wij geen plek hebben om heen te gaan, want het zal makkelijk te zien zijn wie wij zijn, als eenmaal de sluier is opgetrokken. Onze handelingen zullen onthullen en verraden wie wij zijn en ze zullen ons achterna zitten en genadeloos achtervolgen en klem zetten en niemand zal ons beschermen.
Dit is het geheime verbond waar we de rest van ons huidige leven en onze toekomstige levens mee zullen leven, want deze realiteit en wetenschap zal vele generaties en levensspanne overtreffen en te boven gaan. Dit verdrag is bezegeld door bloed, ons bloed. Wij, de enigen die van de hemel naar de aarde kwamen.
Dit verdrag mag NOOIT EN TE NIMMER geopenbaard worden, of gekend zijn in zijn bestaan.
Het mag NOOIT EN TE NIMMER opgeschreven zijn of besproken worden want het is, het bewustzijn wat het tot gevolg zal hebben en voortbrengen, zal de woede van de OORSPRONKELIJKE SCHEPPER over ons uitroepen en we zullen in de diepte vanwaar wij kwamen geworpen worden, en daar verblijven tot in het einde der tijden van oneindigheid zelf.

Wim
1 jaar geleden

Graag zou ik de beweringen rond Salomo met bjjbelverzen onderbouwd zien.

Onderzoek TV-zender naar coronacijfers VS: Nog geen 30% overleden door Covid-19

Goed nieuws! De Russische Nord Stream 2-pijpleiding zal de gasprijzen in Europa aanzienlijk verlagen