in , ,

Wie of wat zitten er eigenlijk achter de Deep State?

Rothschild

Welke krachten zitten er daadwerkelijk achter de verzamelterm Deep State? Hieronder een korte beschrijving van de heersers van de uitdovende wereldorde en voormalige bewakers van ’s werelds rijkdommen. Geschreven door Kim Goguen, de nieuwe bewaarder van de World Trust.

De Wereldwijde Deep State

Door: Kimberly Goguen

De term ‘Deep State’ — een term die voorheen alleen werd besproken in samenzwerings-kringen en alternatieve media — is mainstream geworden op alle social mediaplatforms en reguliere media. We moeten president Trump, de Q-anon-beweging en anderen veel lof toekennen om de term ‘Deep State’ in de mainstream te krijgen, maar weet iemand van ons echt wie ze zijn en wat hun agenda is?

Hoewel hun macht snel achteruitgaat en veel delen van hun samenlevingen afbrokkelen, bestaan ​​ze nog steeds. “Drain the Swamp,” zeg je? De Deep State is niet alleen een onderdeel van Amerika. Het bestaat in China, Rusland en vrijwel overal ter wereld. Ze bestaan ​​al meer dan millennia als een wereldwijde tirannieke regering. De Nieuwe Wereldorde, de Illuminati, de Diepe Staat en hun “geheime genootschappen” hebben elke natie, elke burger getroffen, deze planeet vergiftigd en hebben geen respect voor ons, ‘de slaven’.

Dit artikel geeft je een korte introductie over de twee belangrijkste (Illuminati)facties die nog over zijn, en hun strijd tegen elkaar voor wereldheerschappij.

Rothschild

Rothschild’s invloed: Macht achter de macht. Moderne naties en vrije samenlevingen zijn een illusie. Er zijn er onder ons die zichzelf als de elite van de mensheid beschouwen. Zij zouden de keizers zijn, voelen het als hun recht en bestemming om de controle te houden (niet regeren) en te heersen over een land en zelfs de wereld.

The Rothschild Coven (heksensabbat)

Velen van jullie hebben gehoord dat de ‘Rothschilds’ een van de rijkste families op aarde zijn, maar weet je echt wie ze zijn, en waarom en hoe ze bekend werden als de “slechte schurken van het bankwezen?”

De Rothschild-familie heeft veel geheime genootschappen gecreëerd en de familie draagt ​​veel bekende namen, zoals: Rockefeller, Clinton, Gupta, Li familie in China, Lee familie in Korea, JP Morgan en de Bolsjewieken in Rusland, om er maar een paar te noemen. Ze waren de makers van de Federal Reserve en daarvoor de ‘Independent Treasuries Act’, die de banken de leiding gaf over de rijkdom van de Verenigde Staten. Ze runnen vrijwel elke centrale bank ter wereld, op enkele uitzonderingen na, die ze voortdurend achtervolgen. Het uitbreiden van hun rijk werd vaak gedaan door hun ‘Security Crew’. Met ‘beveiliging’ bedoelen we niet een team van lijfwachten die hen van en naar vergaderingen begeleiden; nee, we bedoelen het veiligstellen van hun rijkdom, het verzekeren van hun corporaties zoals Johnson and Johnson, Apple, Microsoft, Dole, Pfizer, Standard Oil, enzovoort. Totdat elke bedrijfstak werd gedekt en totdat enkel de bedrijven die alle producten produceren die wij, de consument, consumeren, onder hun controle stonden. We zullen later meer over deze corporaties bespreken. Voor nu, wie zijn deze mysterieuze handlangers (en rivalen – red.)? De Orde van de Zwarte Zon.

De Rothschild-familie beweert de “erfgenaam van de troon van Salomo” te zijn, en velen van hen dragen nog steeds de ring van Salomo. Ze beweren ook Joods te zijn, terwijl ze in feite de tovenaars van demonen zijn en de heersers van demonen, die over de hele wereld zijn geïnstalleerd en hun orders uitvoeren. Maar zoals het verhaal gaat, werd Salomo door God gezalfd om de rijkdom van de mensen voor de mensen te bewaken, omdat hij niet de eigenaar was, maar slechts een bewaarder.

Het verbond werd verbroken. Ooit gehoord van de “Dragon Families” of de “Society of Dragons?” Al deze families zwichten voor de wil van de Rothschilds. Velen denken dat de Rothschild een familie is die uit het Verenigd Koninkrijk komt, maar nee, ze kwamen uit Khazaria, wat je in de moderne tijd Kazachstan zou noemen. Dit land, waar degene van D’Arya — een “verzonken continent in het noordpoolgebied” — vandaan migreerden. Is het gezonken?

Niet precies. Ooit de Testaments of Solomon” gelezen? Het verklaart hoe Salomo het recht kreeg om zowel de engelen als de demonen door God te beheersen, totdat hij “uit Gods genade viel,” en samen met de demonen de “Tweede Tempel” bouwde. De viering van de voltooiing staat bij ons bekend als ‘Chanoeka’. Klinkt dat raar? God sloot een overeenkomst met Salomo en verzekerde dat zijn “erfgenamen” 3000 jaar lang op de troon van Israël zouden blijven. En 3000 jaar later kwam eindelijk die dag. Dit gebeurde tijdens de viering van Chanoeka, van 2 tot 7 december 2018. Op dit moment is het 3000-jarige bewind van de Rothschild-familie officieel beëindigd. Proberen ze nog steeds de macht terug te krijgen? Absoluut, maar waar zijn de demonen?
Breng “De Orde van de Zwarte Zon” maar ten tonele …

De Orde van de Zwarte Zon

Hoe beschrijf je een organisatie zo kwaadaardig, zo groots, dat ze zich tot in elk land en elke natie uitstrekt? Ze noemen zichzelf de “good guys” en de “Earth Alliance,” maar om het in één zin samen te vatten: “Ze aanbidden de dood.” Zij zijn de scheppers van het probleem en de scheppers van de oplossing in elke oorlog, conflict en raciale kloof sinds het begin der tijden. Ze zijn de handlangers, de boeman en de redder, allemaal in één prachtig georkestreerde puinhoop, bedoeld om “Orde uit de Chaos” te creëren.

black sun nazi

Het Zwarte Zon-symbool is ook een Nazi-symbool, een type zonnewiel (Duits: Sonnenrad), dat eveneens door neonazi’s en sommige occulte subculturen, zoals satanisten gebruikt wordt.

De Zwarte Zon creëerde de Nazi’s, het fascisme, de slavernij, de maffia van de wereld, de IRA, het communisme, Project Looking Glass, de Majestic 12, de Skull and Bones, de vrijmetselaars, de Thule Society, de Vril Society, de Bankers of Death , de Black Dragon Society, de Bagman, de CIA, de KGB, China Intelligence, China Military, Black Eagle Trust, Black Rock, Black Stone, Black Water, Black Eagle Oil, het Pentagon, de Secret Space Force, de aanbidding van oude Egyptische goden, Griekse goden, de Orde van sluipmoordenaars, de islamitische kalifaat-extremisten (ISIS, Taliban), Project Paperclip, Project Bluebird, The History Channel, Fox News, CNN, Oracle Banking Systems, de Jezuïeten en de zwarte paus, 3M, IBM , NASA, Haliburton, rijk van George Soros, Bush Family Trust (Black Eagle Trust) en nog veel, veel meer.

Himmler castle black sun floor

Zwarte Zon-symbool in de marmeren
vloer van Himmler’s Wewelsburg kasteel.

Zij zijn de bewaarders van de “Rijkdom van Salomo,” en nogmaals, Salomo was de “Beschermer van de Rijkdom van de Wereld,” niet de eigenaar van de rijkdom van de wereld. De Orde van de Zwarte Zon bestaat al meer dan 1000 jaar. Ze dachten dat ze niet te stoppen waren. Arrogantie is een zwakte, geen kracht.

Zij zijn de bewaarders van de geheimen, de handlangers van organisaties zoals het Comité van 300, het Amerikaanse ministerie van Financiën, de Bush-familie, de Bush-experimenteerboerderij voor mensen in Paraguay, de Council on Foreign Relations, de Kennedy familie, World Health Organisatie, CDC (Centers for Disease Control and Prevention), Vredesmacht van de Verenigde Naties, de drugshandel, Black Market Oil Trading, Black Ops, Antifa, ISIS, de Taliban, noem maar op, ze hebben er hun handen in en in jou. Ooit gehoord van “Five Star Trust” geregistreerd onder de Verenigde Naties? Deze ‘vijfsterren’-generaals die boven de wet staan, organiseerden en creëerden zorgvuldig eeuwenlang elke oorlog, elke ‘onnatuurlijke ramp,’ aardbeving, HAARP, CERN (en nog veel meer).

Zijzelf verkondigen dat ze de dood aanbidden: scheppers van oorlog, scheppers van COVID (in 1964) en van vele andere ziekten waarmee de mensheid tegenwoordig wordt geconfronteerd. Ze zijn trots op hun controle. De helft van hen is bezeten door demonen en ze hebben gevraagd om dit te laten gebeuren, in stand te houden met een pil die ze elke dag innemen. Ze zien geen nut voor mensen anders dan als “batterijen voor hun loosh — het oogsten van menselijke energie” (hierover later meer). Ze richten zich op bepaalde rassen, bepaalde soorten mensen die gebruik maken van ontvolking, populatiebeheersing en alle dingen waarvan ze denken dat ze het recht hebben om met ons te doen. Dit alles in naam van “veiligheid van de mensen”, namens de Rothschilds. Voelen we ons nu niet allemaal veel veiliger?

Vandaag de dag gelooft de Zwarte Zon dat ze ‘vrij’ zijn nu het Verbond van Salomo is verlopen. Ze geloven ook dat ze beter werk kunnen leveren dan de Rothschilds in het beheersen van alle rijkdom van de wereld. Zij zijn tenslotte degenen die het al die jaren beschermen met hun kwaadaardige creaties en genetisch gemodificeerde mensen (denk aan Jason Bourne-types). Nu proberen ze de controle over alle mensen en de rijkdom van de wereld over te nemen.

Meesters in infiltratie

Beide kanten (Illuminati-facties) werken als de “onbekende.” Je zult nooit het hoofd van een van beide Ordes op je televisie zien. Ze zitten in alle wereldregeringen, niet alleen in Amerika. Ze staan ​​boven de regeringen en geven orders aan hun marionetten, die alle massamedia bezitten om het verhaal te controleren (Ted Turner van CNN en anderen), en bedreigen staatshoofden om hun verzoeken uit te voeren.

Er zijn geen verkiezingen geweest die ze niet hebben gemanipuleerd. Alle vormen van overheid of bestuur zijn ‘menselijke experimenten’. Ze proberen te bedenken welke vorm van regering het beste werkt voor de hele wereld, zodat het onder één ‘One World Government’ kan vallen, met zichzelf natuurlijk als de koningen? Trouwens, je strijdt niet tegen de installatie van een ‘One World Government’, je leeft er al duizenden jaren onder. Waar je nu voor strijdt, is de vernietiging van de New World Order en de mensheid bevrijden van slavernij. Wat je ziet als leden van de Deep State, zijn slechts uitvoerders en nooit de opdrachtgevers.

Zelfs de opdrachtnemers van deze organisatie kennen hun handlers zelden bij de echte naam en gebruiken codenamen als “The Dark Prince” of “The Devil’s Wife.” In hun eigen woorden: “de manier om een ​​effectieve leugen te vertellen is 1% waarheid en 99% leugen.” Hun grootste fout? Het niet-geloven dat hun eigen superieuren tegen hen zouden liegen. Ze hadden het mis, vreselijk fout.

Ze zijn in al hun arrogantie één ding vergeten. Er is een nieuwe voogd (Kim Goguen – red.) en jij bent de mensen. 99% van de wereldbevolking ben jij. Er is maar één ras, “het menselijk ras.” Verenigd staan ​​we sterk, verdeeld gaan we de ondergang tegemoet. Accepteer hun spelletjes en controlemechanismen niet. Samen kunnen we onze eigen wereld creëren, een van vrijheid voor iedereen, een van vrede, een van creativiteit en een van nieuwe technologieën.

Dat is wat “de mensheid” doet als het niet wordt gemanipuleerd. We zullen ons best doen om je te waarschuwen voor al hun spelletjes. Zodra je de waarheid ziet, kun je jezelf en je families beschermen tegen hun krankzinnige “Wereldorde.” De mensheid floreert perfect uit zichzelf. In de natuurlijke wereldorde hebben we geen heersers nodig en we zijn niet hun kinderen. We zijn allemaal kinderen van de Schepper, perfect en wonderbaarlijk gemaakt. We moeten gewoon onthouden wie we werkelijk zijn. Als we dat eenmaal doen, zullen zij niet meer zijn.

> Originele artikel op United News Channel: The Global Deep State

Door: Kim Goguen | bron: United News Channel | vertaling door: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e1dc454f50ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c73297dd4944a 640 covid 19

Onderzoek TV-zender naar coronacijfers VS: Nog geen 30% overleden door Covid-19

gas 1 gasflamme1

Goed nieuws! De Russische Nord Stream 2-pijpleiding zal de gasprijzen in Europa aanzienlijk verlagen