in ,

Aantal illegalen is binnen paar jaar meer dan verdubbeld

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

Sinds lange tijd is er weer onderzoek gedaan naar hoeveel illegalen er in ons land bevinden. Het getal staat nu op 60.000. De laatste schatting werd gedaan in 2013.

Toen ging het nog om 35.000 mensen die zonder verblijfsvergunning in ons land verblijven. Kortom er is sprake van een verdubbeling en mogelijk gaat het nog om veel meer mensen.

Een Kamermeerderheid wil dat het huidige systeem op de schop gaat, maar hoe is nog de vraag. CDA en de VVD willen illegaliteit strafbaar stellen, maar D66 en ChristenUnie gingen daar al voor liggen.

”Strafbaar stellen van illegaliteit is niet wenselijk”, zegt D66-Kamerlid Kees Verhoeven in Goedemorgen Nederland op NPO 1. Volgens hem moet er een beter Europees systeem komen om illegaliteit tegen te gaan.

”Er is op dit moment geen goed gezamenlijk beleid als het op asiel en illegaliteit aankomt. Dat moeten we aanpakken.”

Burgemeester van Haarlemmermeer en tevens VVD-lid, Marianne Schuurmans, snapt het voorstel van haar partij wel om illegaliteit strafbaar te stellen.

”Als je dan deze mensen vindt, dan kan je ook eerder zeggen dat zij het land moeten verlaten. Daarbij is het wel zo dat deze mensen echt tussen wal en schip vallen.”

Met dat laatste ….

Lees verder bij de bron: WNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
person raising guns

Frankrijk zegt dat het bionische supersoldaten ontwikkelt omdat iedereen het doet

8028916634 407e54be95 New World Order

Nieuwe melkkoe: Bijna vier keer zoveel coronaboetes uitgedeeld als in de zomer