in , , ,

Gebruikt Erdogan opnieuw chemicaliën in Syrië?

erdogan 4

Hasaka Hospital in het noordoosten van ë meldde woensdag gevallen van chemische aanvallen op burgers, waaronder kinderen, te hebben behandeld. 

Het Syrische Arabische nieuwsagentschap ( SANA ) rapporteerde het evenement na het verzamelen van informatie uit het , dat zich in een gebied bevindt met een Koerdische en Syrische regering. Er zijn foto's ontstaan ​​van kinderen met duidelijke brandwonden op de huid. 

Witte fosfor is een chemische stof die wordt gebruikt bij militaire acties om een gevechtszone ‘s nachts te verlichten . Het is echter een verboden chemisch wapen als het tegen burgers wordt gebruikt, omdat het ernstige brandwonden veroorzaakt . 

Zijn chemische aanvallen in Syrië al eerder gebruikt en wie profiteerde hiervan?

Pres.  verklaarde dat het gebruik van chemische wapens in Syrië een ‘ rode lijn' zou zijn die niet overschreden zou worden, of dat de verantwoordelijken geconfronteerd zouden worden met Amerikaanse militaire interventie.

Het ‘ Free Syrian Army' (FSA) dat de Syrische burgers aanviel en het Syrische Arabische leger (SAA) beschouwden de ‘rode lijn'-verklaring als een' groen licht ‘voor hen. Ze hebben effectief meerdere keren chemische aanvallen in Syrië gebruikt, gericht tegen Syrische burgers. De FSA waren soennitische moslims die soennitische moslims vermoorden.

Dit is het kenmerk van de moslimbroederschapsideologie , die een politieke is en niet gebaseerd is op een sekte of . De Moslimbroederschap beweert dat het doden van mede-moslims is toegestaan ​​omdat het einddoel belangrijker is dan onschuldige levens.

Een vroege gasaanval vond plaats in Khan al Assal , ten westen van Aleppo. De dorpsbevolking steunde de ‘revolutie' om een ​​islamitische staat te creëren niet en had een klein contingent SAA gestationeerd om terroristische aanvallen af ​​te weren.

De FSA plaatste chloor op hun raketten en viel het dorp aan, wat resulteerde in doden en gewonden die live werden gemeld op Syrische -verslaggeving in het ziekenhuis. Later toonden tv-uitzendingen in het dorp dood vee en burgers.

Voorafgaand aan de aanval had de FSA online 's geplaatst met chloorcontainers uit een Turkse bron , terwijl ze konijnen vergastten. De Syrische regering verzocht de VN-inspecteurs om naar het dorp te komen, maar het zou bijna een jaar duren voordat ze in Syrië zouden aankomen, en net toen ze hun koffers in Damascus uitpakten, werd de beroemde sarin-gasaanval georganiseerd door de terroristen in Oost Ghouta.

Die video ging viral en werd dagenlang herhaaldelijk wereldwijd getoond. Twee afgevaardigden van de WKK-partij in Turkije beweerden dat Turkije rechtstreeks betrokken was en dat sarin via verschillende zakenlieden vanuit Turkije naar Syrië was gestuurd

Lees verder bij de bron: Global Research

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2819975970 5681a03db5 democracy gone e1445930338154

Brexit proces onderstreept definitieve val van de democratie in Europa

recognition 1571681444

Het gaat beginnen in de EU: Franse regering zet in op gezichtsherkenning van burgers