in ,

Geen idee dus For Your Information: Astronoom houdt vol er is een Planeet X, vier keer groter dan de aarde die sluimerd aan de rand van ons zonnestelsel

525096750 995ee96593 planet

Vervorming om banen van planetoïden voorbij Pluto impliceren dat er een mysterie planeet aan hen trekt, aldus de astronoom. Het bewijs voor ‘Planet X’, de mysterieuze hypothetische planeet aan de rand van ons zonnestelsel heeft een nieuwe wending genomen dankzij de wiskunde van een bekend astronoom. Rodney Gomes, een astronoom bij de Nationale Sterrenwacht van Brazilië in Rio de Janeiro, zegt de onregelmatige banen van kleine ijzige lichamen voorbij Neptunus impliceren dat een planeet van vier keer de grootte van de aarde rond onze zon zwenkt aan de rand van het zonnestelsel. Het bestaan van Planeet X, misschien mis-vernoemd nu dat Pluto werd gedegradeerd tot een dwergplaneet, wordt al tien jaar verondersteld,  maar is nooit bewezen.

De hypothetische planeet met vier keer de grootte van de aarde zal zich voorbij Neptunus en Pluto bevinden en verstoringen veroorzaken in de Kuipergordel van asteroïden Gomes heeft de banen van 92 Kuipergordel objecten, kleine lichamen en dwergplaneten gemeten, en zei dat zes objecten uit hun veronderstelde koers leken te zijn getrokken in vergelijking met hun verwachte banen.

Hij vertelde astronomen op de American Astronomical Society dat de meest waarschijnlijke oorzaak van de onregelmatige banen een ‘planetaire massa was, een zonne metgezel’, een ver hemellichaam van een planeet grootte die krachtig genoeg is om de Kuipergordel objecten te verplaatsen.

Hij veronderstelde dat de planeet vier keer groter dan de aarde zou zijn,  rond de grootte van Neptunus en zou verder 140 miljard mijl van de zon verwijderd zijn, wat ongeveer 1.500 keer verder is dan de afstand van de Aarde tot de zon.

https://www.youtube.com/watch?v=4QPoxZcQZ4E

Lees verder via World Unity.

 

Foto via tortuga767 cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5532531639 d39d827b65 werknl1

De blunders van de incompetente nitwits van UWV

12973090073 ed18dab00e Stephen Hawking1

Klinkt als film promotie: Stephen Hawking waarschuwt voor de opstand van computers