in

Gerotzooi met vluchtgesprekken MH370…!

unknown unknowns

We zijn opnieuw in de maling genomen over de beruchte vlucht MH 370, die op 8 maart verdween. Het blijkt dat de Malaysische overheid nu eindelijk, na bijna 2 maanden dus.., de opnames vrij heeft gegeven van de gesprekken tussen de verkeersleiding en de piloten van deze vermiste vliegtuig, een Boeing 777.. Maar er is één probleem.. Wat nu vrijgegeven wordt, is duidelijk veranderd.. Er is dus mee gerotzooid om het in goed Nederlands te zeggen!

Het blijkt dat er materiaal op de band is ‘toegevoegd’, dat van een andere bron komt, dan van de opnames van het vluchtleidingscentrum.. En of dat niet genoeg is.. Er is ook weer materiaal weggehaald.. Bizar toch? Of hadden de heren autoriteiten verwacht, dat we het niet zouden merken..? Wat hebben ze in hemelsnaam voor idee, of hoe wanhopig zijn ze, om te denken dat ze weg zouden kunnen komen met deze junk aan ‘bewijs’..

Lees verder via WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pie in the sky

Spionagevliegtuig verstoort systemen luchtverkeer

belgique bruxelles expo 14 18 vol 1 musee de l armee

Ron Paul: De VS en EU laten Oekraïense burgeroorlog escaleren