in ,

Geweldig dat wachtgeld: Rehwinkel krijgt nog steeds wachtgeld van gemeente Groningen

Peter Rehwinkel, oud-burgemeester van Groningen, maakt nog steeds gebruik van zijn wachtgeldregeling. Dat meldt een woordvoerder van de gemeente Groningen na vragen van RTV Noord.

Dinsdag werd bekend dat Rehwinkel aan de slag gaat als extern adviseur bij het internationale communicatie-adviesbureau Hill+Knowlton Strategies, op het gebied van crisismanagement.

Inhuren

Ingo Heijnen, de directeur van de Nederlandse tak van het adviesbureau, meldt dat hij met Rehwinkel heeft afgesproken dat hij kan worden ingehuurd. ‘Als we van een klant een opdracht krijgen die op zijn terrein ligt, dan kan hij dat werk voor ons uitvoeren.'

Niet in dienst

Heijnen zegt desgevraagd er nadrukkelijk bij dat Rehwinkel dus niet in dienst treedt bij het adviesbureau. De directeur is op de hoogte dat het burgemeesterschap van Rehwinkel in Groningen niet bepaald vlekkeloos is verlopen. ‘Dat weten we. Maar wij kijken naar het totale plaatje. We denken dat Peter wel degelijk van toegevoegde waarde is voor ons.'

Rehwinkel trad in september 2009 aan als burgemeester van Groningen. Na verloop van tijd werd duidelijk dat hij niet goed functioneerde. 1 november 2013 stapte hij uit eigen beweging op.

Lees verder via: RTVNoord.nl

Photo by Internet Archive Book Images

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bizar: Bush vroeg 100 duizend dollar om gewonde soldaten toe te spreken

11849704983 c3ffdd8062 icetime

Global Warming, wie heeft zijn zakken gevuld? “Mini-ijstijd op komst in volgende 15 jaar”